Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász KK – Kaposvári KK

Juhos és Kovács játéka még kérdéses a hazaiaknál.

Szolnoki Olajbányász KK - Kaposvári KK

Bajnokság, 6. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Tóth C., Minár L. (Hartyáni Zs.)

Szolnok: Smith - Tucker - Rudner - Krisztics - Morant.

Kaposvár: Davis - Norfleet - Ponjavics - Hendlein - Dramicsanin.

A Szolnok és a Kaposvár is két győzelemmel érkezik az összecsapásra, de csak az egyik csapat folytathatja a jó szériát. A hazaiaknál bár Juhos Levente és Kovács Péter már együtt edzett a társakkal, egyelőre még kérdéses, hogy pályára lépnek-e.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: Nagyon jó csapat a Kaposvár, amely el is kapta a ritmust az elmúlt fordulókban. Tapasztalt magasembereik vannak, Hendlein és Lalic, de ne feledkezzünk meg Dramicsaninról sem, aki távolról is nagyon veszélyes. Hozzájuk csatlakozik még Davis és Norfleet, szóval kijelenthetjük, hogy remek szerkezetű együttes a somogyi. Hazai pályán a saját szurkolóink előtt természetesen szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat. Keményen kell védekeznünk, harcosnak kell lennünk és energikusan játszanunk. Meg kell állítanunk a jól működő elzárás-leválásaikat, illetve arra is oda kell figyelnünk, ha Dramicsanin kifelé válik le blokk után. Juhos már szerencsére edzhetett velünk, de még nem tudjuk, hogy pályára lép-e, mivel nyilvánvalóan még nincs a legjobb formájában. Kovács Péterről ugyanezt tudom elmondani. Az ő kettejük játéka kérdéses, a többiekre számíthatok.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Ugyanúgy készültünk, ahogy eddig. Sokat videóztunk, azt gondolom, hogy ismerjük őket. Nyilván ez a Szolnok nem ugyanaz, mint ami az elmúlt években volt, de most is egy nagyon erős együttes, amely tényleg a topcsapatok közelében van most is. Hazai pályán most is nagyon erős, de ha ugyanúgy tudunk tovább fejlődni és betartjuk ugyanazokat a dolgokat, mint amikről már korábban beszéltünk, akkor tudunk egy jó meccset játszani Szolnokon is. Egyéni képességekben nagyon jók és vannak kiemelkedő dobóik is, akiket meg kell állítanunk. Ez lehet a kulcs. Minden játékosomra számíthatok holnap.

[totalpoll id=”33406″]

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Best2AntonioAlexekekfr@nkoslddlakers24 Recent comment authors
Best2
Olvasó

Hol van innen a sok szopnoki? Itt irogassatok ne a Falcos cikk alatt!!!

lakers24
Olvasó

Szinte hihetetlen, de a Kaposvár 2004-ben nyert utoljára Szolnokon. Azért az elég durva.

ldd
Olvasó

Meglehet,most lesz a következő…
Az tényleg nagyot szólna.

kekfr@nkos
Olvasó

Ez attól függ, hogy ivko mit akar! Ugyanis Kaposváron nyíltan ott van, míg Szolnokon ott van a helytartója. Így ivko kénye kedve szerint kavarhat….

Aki nem tudja miről van szó, hallgassa meg T.Á. nyilatkozatát a tripla dupla podcast-ben.
Ugye nem meglepő, hogy a”családba” nem tartozó játékos nem kapott szerződést, ezzel szemben kettő “családtag” is érkezett.

ldd
Olvasó

És még ott a Kecsó…

AntonioAlexe
Olvasó

Ne feledjük a Pécset és a Fehérvárt se… Ott is ő góré

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés