Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász KK – Jászberényi KSE

Mindkét csapat javítana a megyei rangadón.

Szolnoki Olajbányász KK - Jászberényi KSE

Bajnokság, 2. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Cziffra Cs., dr. Mészáros B., Vida J. (Fekete L.)

Szolnok: Smith - Kovács P. - Jones - Krisztics - Tóth N.

JKSE: Staten - Mészáros - Brbaklics - Alekszandrov - Pantelics.

Már a második fordulóban találkozik egymással a két Jász-Nagykun-Szolnok megyei együttes. A rajt sem a Szolnoknak, sem a Jászberénynek nem sikerült jól, ráadásul mindketten hazai pályán veszítettek. Előbbi húsz ponttal az Albától, míg utóbbi hullámzó meccsen, tízzel a Soprontól. Kinek sikerül javítani?

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: Szeretnénk egy korrekt mérkőzést játszani, mindenképpen ki akarjuk javítani az első fordulóban elkövetett hibáinkat, különösen védekezésben kell javulnunk, sokkal keményebbnek és határozottabbnak kell lennünk az egy-egyek és a pick and roll szituációk levédésénél, ez volt a legnagyobb bajunk az Alba ellen. Természetesen mindenki jobb eredményt várt a nyitómeccsen, de fel kell állnunk, hiszen már is itt a következő mérkőzés. A Jászberény három amerikai légiósa nagyon atletikus, rájuk különösen figyelnünk kell, mellettük pedig ott van a rendkívül tapasztalt Pantelics-Alekszandrov duó, amely bármelyik csapatnak képes lehet sok fejtörést okozni, de mondom még egyszer, nagyon bízom benne, hogy a szezon során többször már nem produkálunk olyan gyenge és puha védekezést, mint a múlt héten. Tuckernek volt egy kisebb izomsérülése, de szerintem vállalni fogja a játékot.

Nikola Lazics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Az első fordulóban mindkét csapat kikapott, nyilván mi is és a Szolnok is szeretne javítani. Közös az is, hogy akárcsak nálunk, az Olajbányásznál is sok változás történt a nyáron, a játékoskeretek kicserélődtek. Ettől függetlenül idén is nagyon jó csapata van Szolnoknak. Tisztában vagyunk vele, hogy Juhos még nem játszik ellenünk, de biztos vagyok benne, hogy nélküle is kellően erősek. A Tiszaligetben soha nem könnyű játszani és jó eredményt elérni. Rengeteg problémánk van, sajnos a pechsorozatunk ott folytatódott, ahol tavaly a szezon végén abbamaradt. Még össze sem tudtunk állni, ráadásul Reed sérülése nem jött rendbe, nem is tudott edzeni, biztos, hogy nem játszik. Rajta kívül Alekszandrov és Marinkovics is influenzás, beteg, így pedig nagyon nehéz volt edzeni, dolgozni és felkészülni a héten. Természetesen így is megpróbálunk minden tőlünk telhetőt, majd meglátjuk, hogy ebben a helyzetben ez mire lesz elég. Remélem, hogy hamarosan komplett kerettel leszünk, és akkor biztos vagyok benne, hogy jobban fogunk teljesíteni.

[totalpoll id=”29857″]

Fotó: Facebook

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
jb17greyeminent Recent comment authors
greyeminent
Olvasó

Lazics már most elkezdett magyarázkodni a holnapi vereség miatt…. Hahaha

jb17
Olvasó

Oh fogd már be 🤦‍♀️

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés