Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Kaposvári KK

Potocnik: Reméljük, hogy folytatni tudjuk a győzelmi sorozatot.

Szolnoki Olajbányász - Kaposvári KK

Bajnokság, 12. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, csütörtök, 20:15
V.: Praksch P., Nagy V., Balogh Gy.

Szolnok: Warner - Kovács - Rudner - Subotic - Cakarun.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Jukic.

A bajnokság 12. fordulójában csap össze Szolnoki Olajbányász – Kaposvári KK csapata. A hazaiak hétfőn nagy csatában verték a Szegedet, míg a somogyiak otthon kaptak ki a Körmendtől.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A Szeged elleni győzelem jó kezdés a szünet után számunkra. Próbáltunk nagyobb hangsúlyt fektetni a regenerálódásra, de emellett a hibáink kijavításán is dolgoztunk, remélem ezt az időt hasznosan töltöttük. A Kaposvár idén több arcát is mutatta, valamikor jobb periódust kaptak el és volt, amikor rosszabbat, de ez nem azt jelenti, hogy könnyű mérkőzésre számítunk. Szoros találkozó elé nézünk, és reméljük a mi játékunkat tudjuk érvényesíteni. Sajnos problémáink vannak, de a cél a győzelem itthoni pályán.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Megint egy olyan mérkőzés után állunk, aminek a nagyobb részében jól játszottunk, és egy rossz tíz percen ment el a meccs, mint ahogyan ez sajnos többször is előfordult. A célunk az, hogy ne legyen több ilyen harmadik negyedünk a következő mérkőzésen, illetve a jövőben se. Hosszú idő után mindenki rendelkezés áll az edzésen és remélhetőleg minél előbb visszatérünk eredeti formánkhoz. A Szolnok ellen idegenben nem mi vagyunk az esélyesek, de próbálunk minél jobban játszani, és még több energiát beleadni a győzelemért.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Kováts ImreRózsabimbóZsarkovSomogy011KPSVRKK Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Sörmeccs!
A kosárlabdázásunk megmentéséért!
Tényleg MKOSZ?

Zsarkov
Olvasó

Tévés meccs, plusz Trummer is ránk tippelt…, ilyenkor szoktunk elhasalni

Somogy011
Olvasó

Próbáljuk meg srácok
Hajrá Kaposvár!

KPSVRKK
Olvasó

A keretben és a csapat játékában látható, hogy itthon bárkire veszélyesek lehetnénk. A hazai vereségek után senki sem azt várja, hogy az Olajt Szolnokon muszáj megverni.
Legyen egy vállalható, jó meccs, lefagyás nélkül. Akkor bármi lehet. A gyors indítások, szemfüles ziccerek ami eddig jól ment, könyörgöm ne az hajigáljon akinek nem megy a kinti.

A szünetre megrendelt halászlé elfogyasztását, jelen esetben javasolnám a meccs utánra. Most próbálkozzunk azzal amit mások is szoktak ilyenkor; pihenés, taktikai
megbeszélés, feszültség oldása, MOTIVÁLÁS. A 3. negyed már sport-pszichológiai eset nálunk, komolyan kell venni.

Hajrá Kaposvár!

Kováts Imre
Olvasó

Emlékszem, a SÁÉV SC-s időkben is előfordultak a meccs közbeni lefagyások (de, mint most olyan nem). Gyulavári Tamás (a SÁÉV igazgatója)mindig azzal szekált, hogy fogadjak a csapat mellé pszichológust (vagy keressek másik edzőt)

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés