Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

1-1-ről folytatódik a finálé.

Szolnoki Olajbányász - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Rájátszás, döntő, 3. mérkőzés
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, péntek, 15:30
V.: Kapitány G., Papp P., dr. Mészáros B. (Faidt M.)

Szolnok: Warner - Badzim - Kovács - Subotic - Taiwo.

Falco: Váradi - Benke - Bruinsma - Barac - Keller.

Marjan Cakarun nélkül lép pályára hazai környezetben a Szolnoki Olajbányász a finálé harmadik összecsapásán. Az előző mérkőzésen a Szombathely 99-73-ra tudott győzni.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A színház után remélem, hogy most már egy kosárlabdameccsre készülünk. Mi ezt tesszük. Holnap újra mindent ki fogunk adni magunkból, megpróbálunk sok energiával játszani, majd meglátjuk, hogy ez elég lesz-e a sikerhez. Tudom, hogy a szurkolóink mögöttünk lesznek és hatodik emberként támogatnak majd minket. Kötelességünk lesz a lehető legjobban harcolni a klubért és a szurkolóinkért.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A harmadik mérkőzés következik a döntő párharc során, mely egy új fejezet lesz. Szerintem minden egyes meccs különböző, de egy biztos, hogy holnap a szolnoki arénában kemény találkozó vár ránk. Döntő van és megértem, hogy egyre nagyobb szerepet játszanak az érzelmek és szerintem ez normális, hiszen egy finálé során ez megszokott. Ahogyan az elmúlt két találkozó is kiélezett volt, úgy a harmadikon is erre számítok. Biztos vagyok benne, hogy a hazai csapat pár taktikai változtatást véghez vitt, de mi inkább saját magunkkal foglalkoztunk ebben a pár napban és meglátjuk, hogy mi lesz holnap.

[totalpoll id=”86750″]

HIRDETÉS

202 hozzászólás

202
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
40 Comment threads
162 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
58 Comment authors
oilersmoldi56ZvezdahajrabullsChikán Sándor Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Potocnik azért undorító mert sokat reklamál indokolatlanul és a csapatát a sportszerüségen túl hajtja.És ez megmutatkozik a faltarányban is pélául.Ez már szinte nem sport amit a szolnoki játékosok csinálnak,Kovács például mint egy őrült.Sok sok szolnoki szurkoló gyűlöli a falcót ami szerintem BETEGSÉG.Bármennyire is nagy a tét ez akkor is sportesemény!!!!!! Remélem sportszerű lesz a mai találkozó és főleg a bírók semlegesek lesznek!!!!!!!!!!! Jó szurkolást mindenkinek!!!!!!!És természetesen hajrá FALCÓ

Tomi
Olvasó

Megdöbbentő hogy az emberi butaság mennyire határtalan. Te láttad már meccs közben okornt?

Értem én hogy a szurkolók elfogultak, de az már mélységesen elkeserítő hogy valaki ennyire vakon van.

PL
Olvasó

annyira elfogult vagy, és annyira nem akarod észrevenni azt, ami nyilvánvaló, hogy már nekem fáj.

Nem sport amit a szolnokiak csinálnak?

Akkor mi?

Ne válaszolj. Szívesen beszélgetek itt emberekkel, mindegy melyik csapathoz tartoznak, de aki ennyire csőlátású, azzal nehéz.

Egy pozitivumod azert van: vállalod a neved. Ezért mély respectem!

oilers
Olvasó

Többen párhuzamot vontak a bad boys pistonszal, nem is értem! A fault és a fizikai erőszakon túli védekezés, a minden kakaskodásba és verekedésbe belemenés, az ellenfél legjobb játékosának mind fizikai mint lelki megsemmisítése taktikát ezzel keddi valamivel nem lehet összehasonlítani!!! Mintha a budai várat hasonlítanád össze egy szaros disznó óllal. Én azt kívánom (a mai meccstöl függetlenül), minden kosárlabda szertő városnak Dombóvártól, Pécsen át Szegedig, Debrecenig stb. Hogy legalább olyan êlményeik legyenek mint a partizán verés kétszer, a zvezda, cibona galata stb. saját pályán. Teljesség igénye nélkülBogdan bogdanovics, marjanovocs, dorsey, holiday élőben. A lépcsőn ülve egy gombostűt sem lehetett leejteni,… Olvass tovább »

Zvezda
Olvasó

Kedves Szolnok Szurkolók! Látom most már valamelyest normálisabb hangnem irányába mozdultatok el, de még mindig nem tudtatok túllépni a “buziköcsögváradizáson”. Elárulok Nektek egy titkot. Hiába nyomatjátok ezt még most is, ez nem fog előre vinni. Had kérdezzem meg Tőletek, vagy G. Potocniktól, eszetekbe jutott egyáltalán az, hogy Cakarunnal el kellene beszélgetni, urambocsá esetleg szankcionálni ezt a viselkedést? Hősnek állítjátok be még mindig, pedig Ő hozta nehéz helyzetbe a csapatotokat és ha elveszítitek a döntőt, akkor Ő ahhoz nagymértékben hozzájárul. Ezt most már ideje lenne megérteni. Ő nem egy pozitív hős, rosszat tett a csapatotokkal. Potocniknak is rá kellene erre jönnie,… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Honnan tudod, hogy Potocnik nem beszélgetett el Cakarunnal?

mert nem jelent meg itt?

Ezek a dolgok a klubok belügyei, másra nem tartoznak.

moldi56
Olvasó

Elfogult vagy,mint minden Falcó szurkoló.Az nem jut eszetekbe,hogy esetleg az ellenfélnek is igaza lehet? Váradi provokálta a centerünket,rugdosta a vádliját,majd egy nagyot lökött rajta,ill.lökött volna,de Cakarun erősebb.Majd mondott is valamit Cakarunnak,amitől begőzölt a horvát.Utána elkövette az a hibát hogy tett egy fejelő mozdulatott Váradi felé.Ezt elismerem nagyon nem kellett volna.Most vagy ki kellett volna állítani mindkettőt,vagy 1-1 technikaival játszhattak volna tovább.Így viszont nagyon egyoldalú lett a meccs,már szánalmasak voltunk a vége felé.Itt jegyzem meg ha lefejelte volna Benit,akkor nem örjöngött volna örmében amikor kosarakat dobott.Sajnos rátok szombathelyiekre jellemző ez a nagy szinészkedés,korábban Kálmán volt hasonló mentalitású.Ugyanezt megcsinálta Beni 2 évvel… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

Hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ez bizonyos…de legalább teljesen vakon vagy az elfogultságtól.

hajrabulls
Olvasó

Kíváncsian várom, Váradi Beatrix színművésznő milyen előadással készül ma.

Chikán Sándor
Olvasó

Undorító Potocnik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moldi56
Olvasó

Miért,mitől undorító?

PL
Olvasó

te atyauristen…..ezt Istennek címeztem….

Heindrich
Olvasó

Hangolódó : Árijárijó , f@ssz@pó falkó ?. Ha ma nem lesz a pályán verekedés akkor nagyon meg leszek lepve.

Rouge
Olvasó

SAJTÓSZEMLE . . . “KJ …sem veszíteni ( Cakarun kiállításától függetlenül is sima vereség lett volna a vége a mäsodik meccsen) nem tudtok méltósággal…” Még mindig nem esett le, hogy mi a harmadik mérkőzésről beszélünk…:);) . . . . “Kovari Andras …akkor ne jatsza az artatlan baranyt. Anno Kormenden ugyan ezt eljatszotta!…” Mindig, mindenről a Körmend jut az eszükbe…:):)… Csak egy csapat van Vas megyében. . . . . “Falcofan ..Ha nem terül el Váradi, akkor is ki kellett volna állítani Cakarunt…” De elterült, mert akkorát kapott. . . . . “Leklibajsza …Alapvetően érthető a frusztráltságod. Én is hasonlót éreztem… Olvass tovább »

Leklibajsza
Olvasó

Érdekes, hogy nem a kommentem többi részére reagáltál. Egyébként szerintem az, hogy mindenkit “kiscsávózol”, neked mindenki, akinek nem tetszik a kommentje “kiscsávó”, talán arra utal, hogy egy kicsit te vagy frusztrált. Nyugi! Nézzél bikaviadalokat, attól megnyugszol!?

Mendez
Olvasó

???
Mindig meg tudsz nevettetni rúzsos ezekkel az erőlködéseiddel.
Kimásolod egy azaz 1 ember véleményét majd rávetíted azt az összes Falco szurkolóra.
Te nemhogy egy általános iskolás, még egy óvodás szintjét is alig ütöd meg. Így viszont már nem is olyan gáz az a Baszk-Barcelona dolog, óvodában még nem beszélnek ilyenről.

Vilis79
Olvasó

Megdöbbenve olvasom az írásaidat néha attól függetlenül hogy vannak néha jó gondolataid, az agresszió mértékéről volt szó az irományomban, Szegednek szurkolok,(nem nektek, bár úgyis az egész ország nektek szurkol) egyszerűen megdöbbentő ez a csőlátás, primitívség ahogy némelytők meg tud nyilvánulni. A Falcosok legalább nem másnak az anyukáját szidják. Még a maradék szimpátiám is elfogyott felétek potocnik nyilatkozata után, itt egy a lényeg, a szándékot is büntetni kell( ez az amit ti nem tudtok belátni), és igen Váradi színészkedett, az agyhalott légiósotok megadta neki a lehetőséget. Szépnek semmiképpen nem nevezném a jelenetet. Több oldalról lehet nézni. Bár szerintem egyértelmű.

Rózsabimbó
Olvasó

“a lényeg, a szándékot is büntetni kell( ez az amit ti nem tudtok belátni)”,mint írod.
Te meg azt nem tudod belátni, hogy az odahajolás nem szándék a fejelésre!
Én is odahajolok a szerelmemhez, mégsem akarom lefejelni!
Szándékos bírói túlkapás az ítélet!!!

KD
Olvasó

Elolvasva a hsz-ket, tegnap óta sem emelkedett a színvonal, söt…. A szolnokiak még mindig Cakarun jogos kiállítása miatt telesírt 100-as papírzsepijüket fogyasztják, és átkozodnak, fegyegetöznek mindenkire. Úgy tünik, Ti sem nyerni( attak kövel a falcosokra, majd összecsapás a rendörökkel), sem veszíteni ( Cakarun kiállításától függetlenül is sima vereség lett volna a vége a mäsodik meccsen) nem tudtok méltósággal. Ma remélem már a kosárlabdáról is lesz szó. Szép álmokat, de alvás közben azért ne támadjatok senkire.

makelovenotwar69
Olvasó

Elolvasva a hsz-edet, sikerült tovább csökkentened a színvonalat.
Hajrá magyar kosárlabda!

Balázs
Olvasó

Szomorúan olvasom a kommenteket kődobáló és telefonkitépő szolnokiakról, nőverő szombathelyiekről, meg minden egyébről, mintha licitálnánk egymásra. Sajnos hasonló aljadékok minden kózösségben akadnak, nem szabad általánosítani, nem szolnoki, vagy éppen szombathelyi specialitás. Szolnokon megesett, hogy Falco-s pólóban hotdogoztoztam a bejárat előtt, szabad parkolóhelyet pedig egy kedves, helyi úr mutatott. Ugyanígy, ha Tisza-parti szurkolókkal találkoznék egy szombathelyi vendéglátóhelyen, valószínűleg biccentenék valamilyen vicces megjegyzés kíséretében a velem azonos passziónak hódoló, az országot átutazó szurkolótársamnak. Fontos lenne erősíteni, hogy a lelátón mehet a “verbális háború”, ez adja a rangadók savát-borsát, de azon kívül azonos érdeklődésű, szenvedélyű emberek vagyunk. A legjobb példa erre a Körmend-… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Balázs! Szívemből szóltál!

donnarumma
Olvasó

Jogos

PL
Olvasó

Ritkan irok ilyet, de ebben a kommentben minden szavad arany! ?

Körmendiként meg a Körmend-Falcorol teljesen megerősítem a véleményed.
Azon szoktam mosolyogni ezeken a meccseken, amikor a 2 tabor szidja egymást, de félidőben a haverok/barátok odamennek egymáshoz, vagy meccs alatt integetnek a másiknak, nem, nem középső ujjat mutogatva, hanem barátilag.

Zrika kell, de van egy határ…

Pl a “ledaralunk minden vasi csecsemőt“ sosem fogom elfelejteni. Aki jar meccsre az tudja, melyik tabor skandálta. Ez sok volt.

Redbid
Olvasó

Teljesen jogos amit írsz ez így is van, volna rendjén, de sajnos láthatjuk, hogy van egy új “feltörekvő nemzedék” sárgapárna vezetésével a takonykommandó, akik sajnos mint láthatjuk, már itt igen erőteljesen keltik a gyűlöletet! Szomorú, hogy teret kaphatnak!!!
Fel lehetne sorolni őket, de minek, úgyis jól különválaszthatóak a normálisan kommunikáló Falcósoktól is!

Hajrá a gyűlölet néklüli, azaz minden térfélen sportszerű kosárlabada, remek kísérőhangulattal ahol bizony belefér az egymás “dícsérete” is!
Én úgy látom ezt mindenki tudja is kezelni, aki a másikat férfias küzdelemben ellenfélként, és nem ellenségként kezeli!!

hajrabulls
Olvasó

Teljesen igazad van! Bár többen gondolkodnának így. A sportnak erről (is) kéne szólnia. Sokszor volt olyan érzésem, a kommenteket olvasva, mintha egy focimeccsen lennék (nem jó értelemben).

Kovari Andras
Olvasó

Az, hogy idaig jutott ez a dolog azert tortentek esemenyek boven! Kezdjuk az alapszakasszal… Szombathelyi meccsen 5 pontos hatranyban kb 4 perc volt hatra. Szolnok hozta a labdat. Az addig 4 faultos Subotic letaglozta Benket. Az itelet technikai Benkenek plusz a kispad is megkapta reklamalasert. Video is volt rola szerintem nagy vita nem volt a rossz biroi dontesrol. Abbol a tamadasbol a Szolnok 5 pontot szerzett es lett kozte 10 amivel el is dolt a merkozes. Rajatszas elso meccs: Szinte eszrevehetetlen jatekvezetes egesz meccsen kivetel az utolso 1.2 masodperc! En mar akkor is irtam, hogy ha csak az orat nezzuk… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Nem erről beszélt ,Balázs. Ismét itt a baj. A problémát sem érted.

Kovari Andras
Olvasó

Es nekem mi kozom van Balazshoz?

Player
Olvasó

Nagyszeru idopontot sikerult talalni a donto 3. merkozesere. Nyilvan az illetekeseknel nem elsodleges szempont a sportag nepszerusitese es a szurkolok, a kosarlabdat szeretok kiszolgalasa! Hetkoznap- munkanap 15.30!!! Agyrem!
A fuggetlen nezok szempontjabol mar az elozo meccs is gallyra ment, ezt pedig sokan nem lathatjuk az abnormalis idopont miatt.
Ezzel egyutt legyen egy jo meccs!

Zsé
Olvasó

Az első percben kezét-lábát eltörni a kis töketlen, hisztis,primadonna művésznőnek, hogy ne legyen hiába való a múltkori fetrengése. Jobb későn, mint soha…

Vulcano
Olvasó

Hoznátok a formátokat.

Szarka Szilárd
Olvasó

Én meg törném a tiédet

Zsé
Olvasó

Jujj. Szarka vagy cinege? ?

Mendez
Olvasó

A kosárlabda észjáték.
Na ez szolnokon sem a pályán sem a nézőtéren nincs.

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyképű.

PL
Olvasó

Szerintem a Beni a Bb1 beépített embere ???

ennyi komment itt SOHA nem volt! ?

Egy Körmend-Falco után maximum 1cikknél jött össze a 2-300 komment,de itt most csúcsdöntések vannak ?

JR.Benitez
Olvasó

Remélem holnapra is jut egy cikk, csak hogy minden áldott nap lehessen anyázni…. Nem tudom szerintem csak engem zavar hogy a kosárlabdáról szó sem esik. Ha valaki szívesen irogatna erről is, tegye fel a kezét. Köszi.

donnarumma
Olvasó

Zozó hát mögötti passz?

JR.Benitez
Olvasó

Én amitől tartok az hogy Okorn nem fog reagálni ha Olaj változtat, illetve abban biztos vagyok hogy dobnak 10+ triplát jó százalékkal. Ha lepattanóban jobbak leszünk szoros meccsen nyerhetünk. De türelmesnek kell lenni, és a tiszta triplát bedobni.

donnarumma
Olvasó

Dehogynem..3 magassal kezdunk, majd csak figyeld! Uralom a festék alatt, lepattanók…csak Ákos legyen 50% os, akkor nem lesz gond

JR.Benitez
Olvasó

Jó ez a 3 magas felállás, de igy viszont irreálisan sokat játszanak. Ha Olaj tripláit le tudjuk minimalizálni akkor sikerülhet

Vulcano
Olvasó

Szerintem se kellene 3 magasmebert egyszerre játszatni. A Váradi-Anderson-Benke-Bruinsma-Keller felállás az pont ideális volt az előző meccsen.

Rózsabimbó
Olvasó

Mi baja Ákosnak?

donnarumma
Olvasó

Sérülten játszik

Bozic
Olvasó

Már hetek óta sajnos.

PL
Olvasó

holnap lesz egy cikk a meccsről.

Ha lesz valami újabb történés,akkor:
1 video, “ezen vitáznak…“
1 edzői nyilatkozat, kiemelve valami lázító szövegrész
1 vélemény a történés főszereplőitől
.
.
????

donnarumma
Olvasó

És 200+ hsz

Tomi
Olvasó

Ha ezt nem húzza be a falco, akkor nyilván fel kell állnia a teljes vezetésnek. Ennél nagyobb támogatást nehéz lenne a jv-k részéről elképzelni.
Szomorú hogy nem a pályán dől el a bajnoki cím sorsa, de azt már rég megszoktuk, hogy szombathelyen nem osztanak gerincet.
Egy esélye van az olajnak, ha olyan poklot csinálnak a csarnokban, hogy még véletlenül se merje a 3 rigó ezt is elcsalni.

Vulcano
Olvasó

Ha már vezetőség. Egerszegen mi újság?

Tomi
Olvasó

Egerszegen? Borzalom.

Emőkefan
Olvasó

Szabó: Alba

Tomi
Olvasó

Levezetni jó lehet neki.

2lee14
Olvasó

Te mindig olyan felettébb okos vagy, minden meccs előtt, aztán közöd nincs semmihez.

Emőkefan
Olvasó

tudom, hogy most nagyon nehéz neked ebben a pár napban, de nyugodjál le, meglátod jobb lesz.

Rózsabimbó
Olvasó

Semmi pokol!
Még a szurkolókat is kitiltják ezzel az alkoholmentes marhasággal:
Azon ittas vagy bódult állapotban lévő személyek, akinek a szervezetében 0,25 mg/l ezrelék levegőalkohol koncentrációnál nagyobb értéket eredményező szeszes ital fogyasztásából származó alkohol van, nem engedhető be a csarnokba.

Vulcano
Olvasó

Nem kell félni. Úgyis csak a vendégszurkolókat fogják szondázni…

Emőkefan
Olvasó

Az első szolnoki mérkőzés elött úgy kb.2 órával egy szhelyi család két gyerekkel a Fregattban mulatták az időt kávéval és üditővel. Ahogy ültek, betoppant egy 4-5 fős csűrhe. A vezér tahó odament a családfőhőz – aki pont telefonált – kirántotta a telefont a kezéből és eldobta a sarokba, majd szó nélkül távoztak. Valószinű az lehet a baj, hogy mind a négyen sárga polóban voltak! Ez Szolnok!

Bozic
Olvasó

Mindjárt jön Olajheart és megmagyarázza, hogy ez semmi. 🙂
Csak a csúnya, rossz mikrobuszosok a tahók!

Olajheart2
Olvasó

De kiba..ott vicces vagy! Tényleg nagy tahók voltak! Én soha nem mondtam, hogy az helyes amit a mi B közepünk csinál! Ti vagytok azok akik szerint csak nálunk vannak ilyen szurkolók nálatok nem! Arra szerettem volna rávilágítani, hogy vannak bizony nem is kevesen!

Bozic
Olvasó

Eddig azért nem így írtad…

Olajheart2
Olvasó

Mert hogy írtam?? Le se akartam írni, hogy mi történt.. de sok volt már, hogy folyamatosan jöttetek a kő dobálással, és hogy micsoda csürhe, buta szurkolók vannak az olajnál.. erre írtam le az én történetem… még pedig csak azért, hogy nálatok is vannak megkérdőjelezhető cselekedetek..

Olajheart2
Olvasó

“Nem bírom ki leírom ( pedig nem akartam, mert nem vagyok egy hisztis gyenge nő..) DE ELÉG MOSTMÁR abból, hogy úgy állítjátok be magatokat mint az intelligencia és a makulátlanság mintái, bezzeg a csürhe Olaj szurkolók… Nem tisztem védeni magunkat Olaj szurkolókat, mindenki magáért felel.. biztos volt a kő dobálás, ha már ennyien írjátok falcosok.. DE” itt a hozzászólásom… mit is írtam másként??? a DE után írtam le a történetem

Bozic
Olvasó

Mindenhol vannak. Nincs az országban egy olyan hely sem, ahol makulálatlanok lennének az emberek. De anyaként ezt Te pontosan tudod szerintem.

Olajheart2
Olvasó

Anyaként?? Ehhez mi köze az anyaságnak.. Ezt most nem értem! Sok rossz ember van ezért vagy azért? Igen sok, nagyon sok az ország minden pontján sajnos!

donnarumma
Olvasó

“csak nálunk vannak ilyen szurkolók nálatok nem”
Ezt amúgy kik írták? Lemaradtam

Olajheart2
Olvasó

Ez most komoly.. Vagy csak játszod az értetlent? Nyilván nem így hangzott el, csak így tudtam megfogalmazni egy mondatban, amit napok óta érzek, és tapasztalok, miszerint Szombathelyen csak minta polgárok vannak szemben a szolnoki csürhékkel suttyókkal, és butákkal!

donnarumma
Olvasó

Megnyugtatlak- ha ez számít valamit is- teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy mi sem vagyunk normálisak!
Sztem ezt túlgondolkodtad?

Olajheart2
Olvasó

Na ez jó hír, ha szolnokiként tudok gondolkodni:)

donnarumma
Olvasó

? megint túlgondoltad?

SárgaPárna
Olvasó

Ne foglalkozzunk ezzel. Pandémia van, örüljünk, hogy az emberek kocsmába tudnak menni!!! By Pór Péter 🙂

Bozic
Olvasó

Sőt, Cakarun érvelése alapján idegesítette a “vezért” a 4 sárga póló, egyenesen provokálta, így megvédte magát s felcsapott Annus Adriánnak, csak nem kalapáccsal, hanem telefonnal. :))))

PL
Olvasó

te meg megint nem leszel ott Szolnokon! ???

donnarumma
Olvasó

Azért én bízom benne, hogy NEM ez Szolnok

Záporlámpácska
Olvasó

És ez nem ámítás sajnos, ez tényleg így történt, hiszen ismerem a családot, a vőlegényem édesapjának egy nagyon jó barátja az a férfi, akinek a telefont kirántották a kezéből. Amikor meghallottam a történetet, sokkolt, hogy ilyen előfordulhat, és a szívem összeszorult értük. Az egyik gyerek, a kislány nem mellesleg még kiskorú volt, és csak szurkolni ment a szüleivel, akik teljesen békés emberek, sosem provokálódnának, és még csak nem is B közepes szurkolók. Nekem is volt alkalmam megismerni őket, és egy ellenszenves pillantást nem lehet tőlük látni, légynek sem tudnának ártani. Az aki ezt tettem ne haragudjon de egy bunkó. Nem… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Nem ez a szombathelyi úr volt az, aki anno guminőt rángatott a szolnoki vendégszektorban?

PL
Olvasó

még lesz valami ütősebb story, megéri maradni, vagy keressek valamit a tv-ben?

ne haragudj, de ilyen bárki kitalálhat. Most egy szolnoki is írjon ide egy ilyet?

Motoros
Olvasó

Sztm ezt az óvodában látta az óvónéni?

Záporlámpácska
Olvasó

lol, ennyit tudsz?
ez az óvónéni lesz a slágered?
mert elég gyenge így már harmadjára elsütve.

Leklibajsza
Olvasó

Proli, sárvári ingatlanos, sajnos többet nem is lehet elvárni tőle.

Motoros
Olvasó

Többször szeretem elsütni?
Hívj ha bírod a tempót cicus?

Mendez
Olvasó

Már megtette Olajheart de senki nem mondta rá hogy hazudik.
Neked meg ez az első reakciód.

Rolex
Olvasó

Ha ennyi esze volt a sárga családfőnek…?
Mert a szaréna melleti csehóban oly szívesen látnának piros-fekete polós embereket igaz?
Mocskos sárgagecik…?

Vulcano
Olvasó

Ja, mert ebben a történetben is a sárgák voltak a gecik…

Rózsabimbó
Olvasó

Hazudni csúnya dolog!

Jon
Olvasó

“Rouge Először is Zozó elnézést kérek tőled, hogy a múltkor ezt a köcsög Váradit hozzád mertem hasonlítani az erkölcsi nagyság tekintetében. Váradi, téged sokan tiszteltek és megszerettek (köztük én is), ezt a képet most egy pillanat alatt törted össze. És te vagy a csapatkapitány…:( Másodszor: köszönjük a támogató kommenteket a körmendieknek, a soproniaknak, a kaposváriaknak, a budapestieknek, az egerszegieknek, a fehérváriaknak (!!!), az egész országnak: “panzer Hirtelen mindenki mekkora olaj drukker lett itt. Tetszik 29-17 Nem tetszik 2021.05.18. 21:12…” Nemcsak Szolnokért, nemcsak a szolnokiakért fogunk harcolni, hanem értetek is; az ország azon részéért, akik hisznek a fairplay-ben, akik úgy gondolják,… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Nagyon jó komment, kiscsávó,
nagyon egyetértek vele, de csak az első felével.

Köszi hogy bemásoltad a sok hülyének.

Jon
Olvasó

😀 Öregem, nem kizárt, hogy idősebb vagyok nálad…sőt az írásaid stílusa alapján inkább valószínű, mint nem kizárt. Feljebb már írták, tényleg vicces, hogy mindenkit “kiscsávózól”, aki neked nem tetsző kommentet ír és veled is kapcsolatos a komment. Amúgy hiába értesz egyet nagyon a saját írásoddal (no komment), mellyel bizonyítani szeretted volna, hogy egy egész ország ért egyet azzal a sületlen kommenttel, amiben leírod, hogy az egész országért fogtok küzdeni, meg a fair play-ért – jó vicc amúgy :-). Kár, hogy ez a bizonyítás nem jött össze. 🙂 Engem nem szokott nyomasztani a like-ok aránya, mert tudom, hogy valószínűleg a szurkolók… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Potocnik kezdi Szolnokon is azt, ahogy Körmenden is viselkedett?

fanaticfantastic
Olvasó

Mit?

SárgaPárna
Olvasó

Pöcsömnik, Pöcsömnik…
Rocco Sifrédi akart titeket szerződtetni a szombathelyi meccs után, akkor cumiztatok! Az M4 Sport az utolsó negyedre kitette a 18-as karikát, hogy ne kelljen büntetést fizetnie.

PL
Olvasó

Pöcs, Rocco…nincs több kérdésem ?

donnarumma
Olvasó

Ez mondjuk komoly volt?

PL
Olvasó

már egyszer elsütötte, akkor se volt vicces, csak szereti a Rocco-fajtákat, es ismetelgeti ?

Motoros
Olvasó

Más is csak 1x sült el neki?

Bozic
Olvasó

Neked mondjuk már annyiszor sem. Ezen annyira nem röhögnék.

Motoros
Olvasó

Meglepődnél ha lány lennél???

Cibona5
Olvasó

Látom nem csak tahó paraszt vagy, hanem buzi is, kedvenced a cumizás. Faszfej!!!

SárgaPárna
Olvasó

Ciborka!!!! Az 5 az az IQ szinted?

Cibona5
Olvasó

Az 5 a nevemben azt jelenti, hogy mindig ötös tanuló voltam. Az IQ-m 140 felett van. Nem is értem miért állok le a szintem alatt lévő tahó faszfejjel, mint te.

Falcofan
Olvasó

A színházban Potocnik játszotta az idegbeteg őrültet, Cakarun meg a dühöngő bikát ! Szánalmas, ha egy edző ezzel takarózik a saját felelőssége helyett. Ha nem terül el Váradi, akkor is ki kellett volna állítani Cakarunt. A bírók is amikor többször visszanézték az esetet, gondolom nem Váradi esését elemezték, hanem a fejelő mozdulatot.
Nálunk is hiányzik már több meccs óta Lake, aki ugyan nem a legjobbunk, de magasemberként is, meg a rotációból is nagyon hiányzik.
De az csak a mi malmunkra hajthatja a vizet, ha ilyen idegesek a szolnokiak, élükön az edzőjükkel.

WSreborn
Olvasó

Kedves szombathelyi szurkolók! Szeretném leírni, hogy szívből gyűlöllek benneteket a mocskos csapatotokkal együtt. Mivel ez valószínűleg kölcsönös, így nem muszáj válaszolni. Remélem hogy ha most nem is de jövőre sok csalódás vár rátok, bàr tudom, hogy mivel valószínűleg a 4 válogatott mellé 5 extra légióst is betesz gyuri tata a kosárba, magyar szinten még annyi esélye sem lesz ellenetek senkinek mint idén. Remèlem nemzetköziben legalább felmossa veletek a padlót 1-2 csapat. 1-2 év múlva talán véget ér a sötét falco korszak és lesz értelme visszatérni, és röhögni a senkit nem érdeklő múlton nosztalgiàzó savanyú pofátokba. Egyszer véget ér a dőzsölés… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

BeCakarunoztál?

Mendez
Olvasó

????

Bozic
Olvasó

Sosem tudtam milyen érzés Xanaxra pálinkát inni, de a mostani hsz-d megmutatja milyen dolgokra képes ez a kombó.
Minden jót!

crazybasket
Olvasó

Minden “jókívánság” visszaszáll!?
Köszönjük! Én örülök, hogy a Falco, a csapatom nem egy jelentéktelen langyosvízben evickélő csapat, hanem képes ilyeneket kihozni pl belőled! Aztgondolom addig vagyunk jó helyen, amíg lesznek ilyen “rajongóink” mint te! Ha ez elmúlik, akkor valószínű a csapat sem szerepel jól már!? Ha ti is a posványban evickélnétek évről évre, én sem utálnám ennyire az Olajt szerintem! Erről ennyit!?

Mendez
Olvasó

???
Majdnem kezdtem rosszul érezni magam, hogy WS gyűlöl minket.
De aztán mégsem. ???
Remélem a csapatod nem adja meg magát ilyen könnyen

Yellowblack
Olvasó

Hajrá Falco

Pbask
Olvasó

Te dolgod.
Tudod nekem a középmezőny is megfelel, ha lojális magyar nevelésekkel szurkolhatok a csapatomnak. Volt itt egy Lacika,aki körmendi nevelés, de Falco ikon, itt van a közutálatnak örvendő Beni,de mondhatnám Zozót is.
Én legalább mindig magamat adtam, de úgy néz ki te sajnos megjátszottad magad pár kommentben.
Néha a stílus maga az ember. Felesleges álPC-skedni.

atibácsi
Olvasó

Igen, a saját nevelésű játékosokért lehet igazán lelkesedni.

Nyugat
Olvasó

Egy igazán frusztrált ember lejetsz

Jon
Olvasó

“…remélem a jövőben az ilyen pici sikereknek is örülnötök kell majd”

WS! Amikor bő 20+, inkább 25 évvel ezelőtt a Falco csak a 8-ba került be (akkoriban még általában) és egy kiscsapatot vertünk simán úgy, hogy a Walke Karcsi 11 db hárompontost dobott, állva ünnepelt az egész kiscsarnok és annak a győzelemnek is nagyon örültünk. És azt a csapatot is nagyon szerettük.

Vulcano
Olvasó

Ha én szolnoki szurkoló lennék akkor égne a pofám az olyanok miatt mint te.

Leklibajsza
Olvasó

Alapvetően érthető a frusztráltságod. Én is hasonlót éreztem a 2010-es évek Olajával kapcsolatban. A különbség csupán az, hogy jelenleg mi nem gazdálkodunk háromszor annyi pénzből, mint bármelyik másik csapat. Nem 7 válogatottunk van, hanem 4, akik a csapat gerincét alkotják, nem azért igazoltuk őket, hogy ne a riválisnál jatszanak. A 7 válogatott mellé nincs 5 extra légiósunk. Nem szabtuk aljas módon magunkra a bajnokságot, ahol nem kell elindulnunk az alapszakaszban. Ezek mellett olyan gusztustalanul toltak titeket a bírók, hogy a döntőben egyébként sem volt senkinek sem érdemi beleszólása. Nem Szombathely polgármestere az MKOSZ elnöke. Egyébként ez számomra még mindig megmagyarázhatatlan,… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Nyílván lehet ennek másik oldala is, de MINDEN szava igaz!

fanaticfantastic
Olvasó

Süketelés!

Leklibajsza
Olvasó

Kérlek cáfold meg az allításokat!

Kovari Andras
Olvasó

azt irtad 40 felett vagy mar! Kb 10 eves szinten vagy!

Nyugat
Olvasó

Szánalmas ez a Potocnik,csak a feszkót csinalja.

Barro
Olvasó

Mert szerinted nem színészkedett Benike? felrepett a bőre ömlött a vér…ja nem. hozzá sem ért senki. ugyanis ha két fej találkozik akkor reped a bőr és vér van. ellenkező esetben színészkedés.

Mendez
Olvasó

Mondta valaki, hogy nem színészkedett?
Ezt minden szombathelyi elismeri.
A mai modern sportban már mindenhol ott van a pszichikai hadviselés.
Ha valaki fejben gyenge azt hamar kihasználja egy dörzsöltebb ellenfél.
Anno Ivko nálatok játszott gondolom nem habzott ennyire a szátok mikor idegileg kicsinálta az ellenfelét, vagy mondjuk a kedvenc fegyverét használva a lepattanóknál rálépett az ellenfél lábfejére.
Mégsem akarta egyik szurkolótábor sem 2 méterrel a föld alatt látni.
Megkapta a maga kis rigmusát mindenhol, kinézett a közönségre röhögött egyet oszt ennyi.
Ti meg egyenesen háborút akartok indítani egy már korábban milliószor előforduló szituáció miatt.
De ha ti így érzitek magatokat jól akkor hajrá mindent bele!

donnarumma
Olvasó

Te Barro.
Amikor Cakarun zsákolás közben fejbevágta Benkét, majd reklamált játszotta az ártatlant, a nyílvánvalót nem akarta elismerni, az nem színéskedés?
Potocnik a 10. másodpercben fut habzó szájjal a zsűriasztalhoz, hogy nem volt fault..sima fault volt-Ő meg nem is láthatta! Színészkedett egy sort, ezzel próbált nyomást gyakorolni a jv-re.(vagy csak pont beCakarunozott)

Redbid
Olvasó

Majd azért nézz utána, hogy ponzosan mi is a színészkedés, mert ezek alapján nagyon nem vagy tisztában vele. 🙂

donnarumma
Olvasó

Eljátszik egy szerepet…nem bonyolult.. Cakarun eljátszotta az ártatlant,pedig tudta, hogy fejbe vágta Benkét.Mégis hergelte ezáltal csapatát, a nézőket és nyomást helyezett a jv-re, hogy máskor ne így fujjon. Potocnik meg eljátszotta, hogy csapatát mekkora igazságtalanság érte 10mp alatt, amikor nem is láthatta, hogy mi történt!Ha meg látta mégrosszabb a helyzet mert sima fault volt…Remek színészi teljesítmény volt mind a kettő, ami a jv-k megtévesztésére és befolyásolására történt. Akárcsak Beni floppja..de tudom..az más… Persze Potocnik színjátéka egy félidő alatt sem ért meg egy tekót csak 3! figyelmeztetést…Szerencse ,hogy időben szoltak neki amikor Kovács “saját”könyökbe szaladt, mert akkor is indult a zsüri… Olvass tovább »

Bossesy
Olvasó

Ej de jól jönne most egy ereje teljében lévő Romboló, akarom mondani Boldizsár Feri 🙂 Ráállítva a primadonnára. Valószínűleg 5-10 perc alatt kifújnák a meccsből a bírók, de micsoda 10 perc lenne az a színésznőnek 🙂
Komolyra fordítva a szót: alapból 60-40 re adtam volna a meccset az Olajnak, de így 50-50 a tippem. Az is csak akkor, ha nálunk senki sem betlizik és a sárgáknál az általam egyébként őszintén tisztelt Perl Zolin kívűl senki sem játszik extrát, nem megy 20 pont közelébe.

atibácsi
Olvasó

” Davis először a románon törlesztett, majd a beavatkozó szolnoki Boldizsár orra járta meg. A két csapat tagjai pedig már a pályára is tódultak és beindult a nagy bunyó. Régen nem látott nagy méretű tömegverekedés szabadult el, melyet végül harminc rendőrnek sikerült leállítania. A játék végén két játékost állítottak ki, Davist és Alexét, akiket a későbbiekben egy-egy meccsről eltiltottak…”
Régi szép idők! Amikor férfiasan lerendezték a felek a vitát.

donnarumma
Olvasó

Én inkább kosárlabdát néznék?

Praenoricum
Olvasó

Ha a Falcoból öt játékos tudja hozni azt, amit átlagosan szokott, az első meccs három játékosával szemben, és nem fog lejteni a pálya a Szolnoknak, akkor elvehetik a pályaelőnyt. Azzal, hogy Cakarun kitette magát két meccsre, azzal Lake négy vagy öt meccses hiánya kiegyenlítődött. A védekezésen nagyon sok fog múlni. Ha lesznek szerzett labdák és lepattanók, és tud rohanni a Falco, akkor olyan előnyre is szert tehet, amivel nem egylabdás meccset kell játszania megint. Teljes keret ellen az első meccsen egy közepes játékkal döntetlen közeli eredményt tudott játszani a Falco, akkor holnap van bőven esély. Ehhez azonban maximálisan kell teljesíteni… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Potocnik,,,,,Mi van??? Ennyire nem lehetsz elfogult.

Praenoricum
Olvasó

Ő írta, hogy színház helyett most kosárlabdamérkőzésre készül, tehát legutóbb színházba indult. 😀

fanaticfantastic
Olvasó

Jól mondta. Ha a színház érdekel,majd oda veszek jegyet.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem oda indult. Hanem azt csináltatok egy kosár meccsből. TI!

Vulcano
Olvasó

A színházhoz Potocnik mester is nagyban hozzájárult a folyamatos reklamálásaival.

Stockalone
Olvasó

A sok síró-rívó emberkének üzenem:
holnap biztosan 2:1 lesz!!! ???
Hajrá Falco!

atibácsi
Olvasó

Ez jó!

donnarumma
Olvasó

Ki a bánatot érdekel ki hiányzik?
A műsort meg a durci Potocnik kezdte és csinálta az egész első félidőben!…Tényleg egy színház volt ahogy rohangált fel alá és reklamált!
Holnap nyerünk aztán majd elnyugszik

WSreborn
Olvasó

Elég szégyen lenne ha így sem nyernétek

donnarumma
Olvasó

Annyira azért nem vagytok gyengék..
hat nem Ti vagytok az alapszakasz győztes? Még mindig 4 légióssal 3 válogatottal legjobb u23 as sorral?sztáredző Potocnikkal,
hazai pályán, +10 pont előnnyel a szurkolók által?
Miért nézed le ennyire a csapatodat?

Vulcano
Olvasó

Mondjuk mi az egész rájátszást egy centerünk nélkül játszottuk…
Meg eddig nem az volt a mantrátok, hogy milyen hosszú a padotok?

WSreborn
Olvasó

Hajrá Olaj! Csoda kategória lenne a győzelem, de a labda gömbölyű.
Remélem a sors igazságot szolgáltat és mindenki megkapja ami jár neki…
Ja és Poto mester! A nyilatkozat csillagos 5ös!

atibácsi
Olvasó

Sajnos sokmindennek össze kellene állnia ahhoz, hogy holnap nyerjünk. Én arra számítok, hogy itthon leszünk bajnokok úgy, hogy két meccset nyerünk egymás után. Képesnek tartom rá ezt a gárdát! Holnap egy tisztes helytállást várok, ahol amikor kell, már csak a második vonal játsszon.

heyho
Olvasó

Mindket csapat a legios centere hianyaban jatszik. A palyaelony a Szolnoknal. Szoval szerintem nem kellene a Szolnoki szurkoloknak ezt a posztot is telesirni ahogy azt szoktak.

fanaticfantastic
Olvasó

Marhaság.

atibácsi
Olvasó

Mi a center légiósunkat mindig is szerettük Szolnokon. Azért, a szombathelyiek másképp vélekedtek az övékéről. Nem gondolnám a két játékos hazai megítélését és súlyát azonosnak.

heyho
Olvasó

Elnezest, hogy a Falconak nincs olyan jo legios centere mint a Szolnoknal

Motoros
Olvasó

Jogos.
Helyette ott van a válogatott kezdő centere?
Édes istenem, Silverhely…

atibácsi
Olvasó

Cáfolj! Én úgy emlékszem, Lake-t állandóan bírálattal illették a szombathelyi szurkolók, többször haza akarták küldeni, míg Cakarunt méltán istenítik Szolnokon. Na, akkor magyarázd meg nekem, hol van az elméleted balanszban?

heyho
Olvasó

Balansz? Nem emlekszem, hogy a szombathelyi meccsetekkor is felmerult volna ez a szo a reszetekrol.

atibácsi
Olvasó

Elfogytál. Ez nem érv, végeztem.

PL
Olvasó

Mit is kívánhatnék?

Magamnak: egy jó meccset!

A csapatoknak: egy fair, küzdelmes meccset, ahol a jatekosok a főszereplők.

a jv triónak: könyörögve kérem, hogy NE akarjanak szerepelni, ne akarjanak feltünősködni, kompenzálni, össze-vissza fújkálni! Ne rontsák el az élményt!

Hajrá Döntősök!

2lee14
Olvasó

Nincs kérdés, győzni kell!
Hajrá Falco!??

Leklibajsza
Olvasó

Nagyon remélem, hogy megússzuk sérülés nélkül.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem veszélyes. Csak színészkednek. Ne ijedjetek meg ha összeesnek a kis kedvenceitek.

Rózsabimbó
Olvasó

Ne reménykedj, Jászai amikor hanyatt vágja magát, súlyos sérülést szenved! Nyugi, megtapsoljuk!

Pbask
Olvasó

Azért akik Okorn nyilatkozatát bírálták szombaton, azért azt kell mondanom hogy a másik Gasperé sem különb.
Felfokozott hangulat, nálam egy kutya mindkettő.

BL menetelés
Olvasó

mkosz elnök=szalai=szolnoki polgármester TISZTESSÉGES? Várom az ország kosárlabda rajongóinak válaszát!

WSreborn
Olvasó

Milyen menetelés????

Motoros
Olvasó

Menetel a bíróságra??

BL menetelés
Olvasó

Magadról beszélsz motorfos? Te jársz a szeretett városod biróságára közel másfél éve nőgyalázásért amiket itt irogattál! De úgy hallottuk még nincsen vége erről beszélj! Meg az elkövetett büncselekményeidről! De látszik beteg ember vagy mert nem tanultál a dologból! Majd taxival megyünk érted hogy időben ideérj a biróságra!

fanaticfantastic
Olvasó

Menetvágást akart írni.

fanaticfantastic
Olvasó

Gyuri bátyád ,a lobbi mester,majd elmondja. Kérdezd meg.

Motoros
Olvasó

Sííírjááál sanyiiii sírjál, brrrühühüüüü?

Hajrá Olaj és a Tisztességes, férfias Kosárlabda!

Vesszen a tökfilkóóóó és a színészek!

Ui.: Pelenkát vigyetek kislányok?‍❤️‍?

Motoros?️?️?️?️

atibácsi
Olvasó

A pénztárgépszalagnál és a konfettinél drágább a pelus, de … Ötletnek nem rossz!

Mendez
Olvasó

Annyira jó olvasni, hogy a homokos már sírva könyörög a szolnokiaknak, hogy verjék már meg azt a csapatot akik évek óta orrba-szájba szopatják!
Csicska király homokos! ????

BL menetelés
Olvasó

Gecsebalázssárváriingatlanos a facebook oldalán még körmend sállal a nyakában pózol most meg már hajrá olaj komoly szurkoló vagy!

Motoros
Olvasó

Sanyiiii????
Arról mesélj, hogy milyen érzés az filkó főszurkolóként, hogy a Körmend irányítója az új vőőőd????

Mesééélj Sanyiiiiii????

BL menetelés
Olvasó

te beteg ember jössz ezért is még a biróságra! szellemi toprongy vagy csak rád kell nézni

Marillion
Olvasó

Ha Szombathely polgármestere lenne az mkosz elnők….az tisztességes lenne? Na akkor eről ennyit! szalai Mkosz elnők+polgármester….de Cakarunt mégis hidegvérrel kiállították a párharcban a talán legfontosabb mérközés elött! Akkor itt valami nagyon nem smakkol polgármester úr! Személy szerint jobban örülnék ha ő is játszhatna….ne sérülések vagy kiállítások segitsék vagy adott esetben hátráltassák egyik vagy másik csapatot! Teljes kerettel legyőzni a másikat az tiszta ügy,és akkor nincs mivel érvelni egyik vagy másik oldalra!

fanaticfantastic
Olvasó

pontosan ezt kellett volna.

egismte1
Olvasó

Még a neved is vicces

Dudi
Olvasó

Kezdődjön a döntő! 1-1, és kivanok magunknak, és mindenkineki egy fair, bírói hibàktól, és sérülésektől mentes meccset! ??

atibácsi
Olvasó

Úgy legyen, itt pedig intelligens, kulturált stílusú zrikákat kívánok!

Petike97
Olvasó

Ha ezt most nem tudjuk megnyerni onnantól nagyon nehéz lesz…Cakarun nélkül egy fokkal könnyebb lesz.persze így is maximum kell de előre a győzelemért.??

fanaticfantastic
Olvasó

Nem egy fokkal lesz könnyebb,nélküle.

Petike97
Olvasó

De.Azért van ott egy Badzim meg egy Subotic akiknek ha elsül a keze baj van…én nem kezelem ezt ilyen egyszerűnek.

fanaticfantastic
Olvasó

Ez jó de Subotic az elmúlt meccsekre visszaesett. Cakarun,azért alap ember,pedig.

Rouge
Olvasó

Először is Zozó elnézést kérek tőled, hogy a múltkor ezt a köcsög Váradit hozzád mertem hasonlítani az erkölcsi nagyság tekintetében. Váradi, téged sokan tiszteltek és megszerettek (köztük én is), ezt a képet most egy pillanat alatt törted össze. És te vagy a csapatkapitány…:( Másodszor: köszönjük a támogató kommenteket a körmendieknek, a soproniaknak, a kaposváriaknak, a budapestieknek, az egerszegieknek, a fehérváriaknak (!!!), az egész országnak: “panzer Hirtelen mindenki mekkora olaj drukker lett itt. Tetszik 29-17 Nem tetszik 2021.05.18. 21:12…” Nemcsak Szolnokért, nemcsak a szolnokiakért fogunk harcolni, hanem értetek is; az ország azon részéért, akik hisznek a fairplay-ben, akik úgy gondolják, hogy… Olvass tovább »

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Kiváncsi leszek, mi lesz veletek, ha már nem lesz trendi a fosszilis energia, a mindörkké olajka már unalmas divatját múlt lesz, helyette lesz majd bitcoin bányász vagy szélerőke

fanaticfantastic
Olvasó

Kíváncsi leszek ha már más szelek fújnak. Akkor mi lesz veletek. Ha a szél zavar akkor ne egyél babot,,,vazz..

atibácsi
Olvasó

Sokan érzünk így a gender gyerekkel kapcsolatban Szolnokon. Ennyi esze nincs? Végre, egy lapon említettük Zozóval, erre… Magának köszönheti, amit ezek után kap Szolnokon.
Sajnos az az érzésem, kétszer kell nyernünk Szombathelyen, az ollót nem kell vinnünk idegenbe! Ne legyen igazam, de akkor tuti hálóval térünk haza, amit Cakarun fog levágni. HAJRÁ OLAJ!

Vilis79
Olvasó

Önelégült, arrogáns és valószínű fogyatékos is vagy. Megmutattam 2 kosárlabdát nem szerető és néző munkatársamnak, mindketten rögtön rávágták hogy a piros mezes gorilla nem sportemberhez méltóan viselkedett, TELJESEN MINDEGY HOGY MENNYIRE INZULTÁLTA VÁRADI!!! Ha vki csúnyán néz rám, odamegyek és megfejelem??? Komolyan, mi van itt? Az egész ország titeket szeret??? Olyan embereket akik a halott édesanyját szidják!!! OCSMÁNY FÉRGEK VAGYTOK, tisztelet a kivételnek!! Undorító amit műveltek.

atibácsi
Olvasó

Ha ezt nekem címezted, olvasd el a tegnapi reakcióimat, amit azoknak írtam, akik a családját vagy az édesanyját szidták. Többször írtam: Ezt ne! A családját ne!

Vilis79
Olvasó

Odaírtam hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!

fanaticfantastic
Olvasó

Nyugodj meg! Aztán olvasd vissza magadnak az első mondatod. NA! Az vagy te!

Vilis79
Olvasó

Te nem vagy kivétel! Agyhalott!!

fanaticfantastic
Olvasó

Kb! Most ez nem a körűlbelül rövidítése,kivételesen.

Suns
Olvasó

Hát ezt megkönnyeztem. Te egy szent vagy!

Xero
Olvasó

Úristen.. és még el is hiszed…
Valójában a hsz-ek 80%-a kb. 4 szolnokitól van, akik csak egymást hergelik és elhitetik magukkal, hogy mindenki nekik ad igazad. De ez csak azért lehetséges, mert értelmes ember nem irkál minden egyes neki nem tetsző hsz-hez valami ökörséget.. olyan, mint egy hvg cikk alatt, ahol a kamuprofilok mindenhová odakommentelik ugyanazt a hülyeséget.. Mondjuk persze, aki szerint normális, hogy egy konfliktust fejeléssel kell rendezni, azzal úgyse lehet mit csinálni…

atibácsi
Olvasó

Szerinted normális, hogy egy csapatkapitány provokálással, majd színészkedéssel súlyosan befolyásol egy bajnoki döntőt? Ez teljesen rendben van? “azzal úgyse lehet mit csinálni…” Ne írj vissza, parttalan a vita!

Xero
Olvasó

Nem, nem az, ezért is kapott technikait, mivel rájátszott és kakaskodott.
De bocs, nem tudtam, hogy te ott álltál tőlük 5 centire és hallottad, hogy mit mond egymásnak a két játékos.. Valójában egyikünk sem tudja, hogy mi hangzott el pl. Cakarun szájából, amire odament Beni, szóval csinálhattok úgy, mintha a játékosotok lenne itt a nagy áldozat, de sosem fog kiderülni, hogy mi történt igazából, csak annyit tudunk, hogy odafejelt, ami aztán biztos nem sportpályára való…

Mendez
Olvasó

Ott a válasz a kommentedre te öngólkirály!
38 – 57
Nem baj ám ne törjél meg… egy udvari bolondra itt is szükség van!
???

Minden6ó
Olvasó

Egyik csapatnak sem szurkolok és teljesen pártatlan vagyok, de az első mérkőzés uccsó pillanatos kosara után valahogy éreztem,hogy a játékvezetők bekapcsolták a sárga mezeseknél az érintésvédelmet…Két legjobb csapat döntőzik, de teljesen méltatlan körülmények között!Vajon most hova húz a fentről írányított Fortuna!?Bár így, hogy Cakarunt kivették lehet választ is kaptunk!

Vulcano
Olvasó

Gyerünk fiúk!???

fanaticfantastic
Olvasó

Menjetek fiúk. Holnap matiné előadás..

Vulcano
Olvasó

Kevés ember idegesít jobban SP-nél és Olaj75-nél, de te kezded megütni a lécet. Szoltam most egy rossz szót is bárkinek? Csak mert szerintem nem. A csapatomat meg hadd bíztassam már ha megengeded.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

kérdés, hogy mi a jobb? nyerünk és azt hallgatni, hogy csalással nyerünk, vagy kikapunk és szólhat a nóta, hogy csalással sem tudunk 😀 ha a játékvezetés észrevétlen marad sztem 10-el nyerünk, ha a szokásos, akkor szoros végjátékot tippelek

fanaticfantastic
Olvasó

A legjobb? Az ha földhöz vered a s gged és örülsz,hogy ekkora hátszeletek van. Pont!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nehezen nekunk ennek a terhevel elni, foleg, hogy az elso meccset elcsaltak a birok nektek, de megprobalunk!

Vulcano
Olvasó

Meg azért az alapszakaszbeli szolnoki meccs végjátéka is elég érdekes volt. Mikor Beninek egy sima taktikai faultra sportszerűtlent fújtak. Akkor valahogy nem lázongtak a szolnokiak.

fanaticfantastic
Olvasó

A Szolnok még soha nem nyert a legendás Falco ellen,csak mert jobban játszott. Mindíg megnyerették velünk. Ti viszont mindíg mindenkinél jobbak voltatok. Most is ti erőlködtök,legjobban.

JászaiMari
Olvasó

Hajrá olaj! Határolódjunk el a színészektől!

Black Bird
Olvasó

mit vétett szegény Szigligeti Színház?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés