Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Rangadó.

Szolnoki Olajbányász - Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Bajnokság, 16. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szerda, 19:00
V.: Földházi Tamás Péter, Papp Péter, Frányó Péter (Bodrogváry Iván József)

Szolnok: Pongó - Badzim - Pallai - Subotic - Cakarun.

Szombathely: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

A 16. forduló egyik legnagyobb rangadóját a tavalyi szezon két finalistája, a Szolnoki Olajbányász és a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely vívja. A csapatok október október 2-án már játszottak egymással, akkor a sárga-feketék 82-69-re nyertek az odavágón.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Számomra, teljesen őszintén szólva ez is olyan lesz, mint az összes többi találkozó. Tudom, hogy a média és a szurkolók részéről ezt nehéz megérteni, de még a játékosoknak is könnyebb ilyen meccseket vívni, mint az edzőknek. Próbáltunk úgy felkészülni, mint mindegyik másik összecsapásra, hogy készen álljunk. Természetesen tudjuk, hogy egy nagyon jó csapattal játszunk. Jól ismerjük egymást, nincsenek nagy titkaink egymás előtt. Úgy hiszem, hogy az apróságok, a napi forma dönti majd el, hogy ki lesz a győztes. Most szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak a Falcónak a Bajnokok Ligájában mutatott szerepléséért, ez egy nagy eredmény és a továbbiakban is a legjobbakat kívánom nekik a sorozatban, mert ez egy nagy dolog a magyar kosárlabdának. Természetesen holnap ez két rivális együttes összecsapása lesz, mi pedig a legjobbunkat fogjuk nyújtani a pályán.

Milos Konakov, Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: Őszintén szólva nem sokat foglalkoztunk a Szolnokkal most. Remek formában voltunk négy hónapig, de a sportban lehetetlen akár tíz hónapig ugyanazon a szinten teljesíteni. Egy kicsit küszködtünk az elmúlt mérkőzéseken, különösen a védőoldalon. Szeretnénk visszatérni az eredeti teljesítményünkhöz, tudjuk, hogy miben kell változtatnunk, az elmúlt pár napban a fókusz saját magunkon volt. A maximumot fogjuk nyújtani, képesek vagyunk egy jó meccset játszani, mindenki készen áll és szeretnénk visszatérni arra az útra, amelyen ezelőtt jártunk.

HIRDETÉS

58 hozzászólás

58
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
MAFCdrukkerEwingLeklibajszaHeindrichSárgarabszolga Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Nem igazán vág témába, de mindkét nyilatkozat fordításában ott van ez a “legjobbunkat nyújtani” frázis. Magyarul ilyen nincs! “Megteszünk minden tőlünk telhetőt”, “Mindent beleadunk”, “Mindent megteszünk a győzelemért”, “Kitesszük a szívünket a pályára”, “Apait-anyait beleadunk”, stb. – sok jó, magyar, idiomatikus megfelelője van ennek a kifejezésnek, nem kell kétszer ugyanazt leírni akkor sem, ha mindkét mester ellövi. Egyébként nem csak én gondolom így: https://www.fourfourtwo.hu/du-ju-szpik-futball/a-legjobbamat-fogom-nyujtani-hogy-mit-104745/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fourfourtwo

Heindrich
Olvasó

Jó utat Szolnokra a sárga csürhének! Pontosabban akiknek nincs állása és ráér hétköznap a segélyből meccsre járni. Nagy baj nem lehet, büntető arány előre rögzített :+20 a filkónak. Benike vegyen sisakot , kemény a parketta és a könyök Szolnokon!!! Ökörn mester szavait idézve: f@ck you.

Leklibajsza
Olvasó

Ostoba kődobáló primitív előember…

2lee14
Olvasó

Jaj ne legyél ennyire frusztrált?

Vulcano
Olvasó

A büntetőarányos megjegyzést gondolom most már visszavonnád?

SárgaPárna
Olvasó

Szarvas benyugtatózva? Zsebkendők előkészítve? Szopóálarc felvéve?
Hamarosan érkezünk!

Sárgarabszolga
Olvasó

sárgapárnával szorítalak le a földre és úgy szoptatlak taknyosra :DD

Sárgarabszolga
Olvasó

A pokol vár rátok sárgák…

Vulcano
Olvasó

Az tavaly az 5. meccsen se nagyon zavart minket…

PL
Olvasó

szerintem ne üljetek fel az ilyen nickeknek…

Rózsabimbó
Olvasó

Egy jó meccskezdet, /-20-ról/ elég lesz az Olaj győzelméhez!
Hajrá Olaj!

dball
Olvasó

A Falcós cikkekre már lassan csak a kommentek miatt kattintok.

Pbask
Olvasó

Cakarun és Solano/esetleg Potocnik között van valami gubanc?
Szurkolói szemmel kérdezem, mivel, míg Szolnok gyengélkedett, Cakarun magához képest szerintem sokkal rosszabbul teljesített hátul, Solanonak alig passzolt, majd jött Gasper nyilatkozata, és utolsó meccsen fölényesen nyertetek, úgy hogy Caka nem játszott/játszatták,és Solano is hozta azt az extra szintet,amiről beszéltetek off-seasonban. Nyílván minden meccseteket nem láttam, de a történések ilyen következtetést engedtek levonni.

Jó kis rangadó lesz.
Hajrá Falco!

Milo
Olvasó

Van ráció benne sajnos. Remélem ez ma már nem így lesz. Cakarun nagyon gyengén játszott Szegeden és már előtte jó pár meccsen. Főleg hátul a lepattanózásban volt teljesen súlytalan, míg támadásban ziccereket hagyott ki, nem vállalta fel a kontaktokat, csak a szokásos középtávolikat dobta. Nem tudom mi baja lehet Solanoval, legalábbis a pályán mutatott teljesítményével, mert elvileg sokkal jobb, dinamikusabb passzokat kap(hat) tőle, mint akár Warnertől, akár Rogictól. Itt esetleg az lehetséges, hogy Rogic nagy haverja volt és az ő elküldését nem fogadta el könnyen. De persze lehet ez csak egy nagy bullshit és túlgondoljuk. Úgy tudom, hogy Szegeden is… Olvass tovább »

Black Bird
Olvasó

Zozó a betegsége óta nem az igazi, a Riga és az Alba ellen is gyengén játszott (persze saját szintjéhez képest nézve), bízom benne, hogy ma már sokkal jobb lesz. Ha összerakjuk a védekezést, és jobban dobjuk a triplákat, szerintem meglesz. Bár ha a három Szerb jó napot fog ki, akkor nagyon nehéz lesz.

Hajrá Falco!

Milo
Olvasó

Persze a lényegen nem változtat, de csak a tények kedvéért egyik sem szerb.
Két horvát és egy montenegrói.

Bencur2021
Olvasó

Zozó elég szar formaban van magahoz kepest, Varadi 1-2 napja legjobb tudomasom szerint meg beteg volt ( nem covid ), Goloman a sajat podcastjaban azt nyilatkozta h a covid ota meg mindig nem sikerult teljesen 100% ra hozni magat, ezek tudataban Szolnokot tartom eselyesebbnek, nagyon varom mar !!!

PL
Olvasó

a forduló rangadója. Van egy olyan érzésem, hogy ezt pár ponttal behúzza a Falco. De nem lesz sima meccs. Csak akkor látok esélyt arra, hogy a Szolnok nyerjen, ha a Zozót kikapcsolják a játékból, és a Szolnoknál nem lesz betliző játékos. Persze ezzel nem a Szolnokot becsülöm le, inkább úgy érzem, hogy a Falco bizonyítani akar az Alba elleni meccs után. Ha nem lesznek görcsösek, és működik minden, köztük a triplák, hozni fogják. A provokációnak meg nem szabad felülni. Vicces, hogy 1hete létező “szolnoki” nickek provokálnak ilyenolyan dolgokra. Valószínűleg megint csak egy jól hangzó fórumfelpörgetés, csak ez nem használ, mert… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Izgalmas meccset várok.
Győzzön a jobb!

Praenoricum
Olvasó

A legutóbbi vereségek miatt ennek a találkozónak dupla tétje van. Ha kikap a Falco, akkor vereségek számában azonos lesz a Szolnokkal, ráadásul zsinórban harmadik vereség lenne. Ha győznek, akkor két vereségnyire nő ismét a távolság, ami megnyugtató. Szolnokon mindig bravúr nyerni, sokkal összeszedettebb, koncentráltabb játék kell, mint az utóbbi meccseken. Képesnek érzem a csapatot a győzelemre, de ahhoz ugyanolyan mentalitás kell, mint a BL meccseken.

Rózsabimbó
Olvasó

Az Olaj új centere /208/ bemutatkozik ma?

Bencur2021
Olvasó

Persze, be sem jelentettetek, de ma mar jatszik.

Motoros
Olvasó

Szolnokon is lerobban majd a Volvo?,
Sírva tér haza újra a nagyfilkó?,
Kis kopasznak sok lesz már a jóból?,
Gyuri rehabilitálja ökröt a nyugdíjból?.

Vesszen a tökfilkóóóó????.

Motoros?️?️?️?️

Zsarkov
Olvasó

Igazi gyöngyszem! ?

KD
Olvasó

Farmotoros, aranykoszorús falusi költőként olvass valami értelmeset is: Regular Season record: 5-1 Grade: A+ Teacher’s pet! Champions of Hungary have taken over ERA Nymburk’s role as the lovable team that transitioned from a national powerhouse into an international threat. They are almost entirely made of Hungarian players, they are the team with the highest percentage of home grown players, and their traveling fans make them even more fun to follow. Just another great yellow-and-black team in BCL…(A BCL honlapja a kedvenc csapatodról, annyit segítek, hogy a 16 közé jutott csapatok osztályzata közül a legjobb az A+, a Falcon kívül ilyet… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Azzzta! Újabb mutató a sárgákról!

KD
Olvasó

Bimbókám, rólatok is olvasnék valami hasonlót, de hiába kerestem.

KD
Olvasó

A Manresat kihagytam, mint A+-ost.

Black Bird
Olvasó

Ez bizony már eléggé a lejtő,
Motorosban nem veszett el költő.

2lee14
Olvasó

Ne erőlködj ennyire motoros. A végén még be….

KD
Olvasó

A védekezésünket rendbe kell rakni, gondolom Konakov is erre utalt. Ha nem sikerül, akkor nehéz lesz holnap nyerni a várhatóan erösen motivált és a szurkolói által hajtott Szolnok ellen. A büntetökben és a triplákban a támadóoldalon is javulnunk kell annak ellenére, hogy igy is sok pontot dobtunk legutobb. Hajrá Falco!???

Mivanmivan
Olvasó

Én is ezt érzem sajnos. Ha a védekezéseteket rendberakjátok, bajban leszünk. Utóbbi pár meccsen mi támadásban voltunk impotensek. Jó, a Paks ellen nem, de most ők épp nem top csapat.

Vulcano
Olvasó

Mindkét csapat gödörben van egy ideje. Az a kérdés, hogy ki tud belőle előbb kimászni.

gyuros
Olvasó

Remélem fejben végig a pályán leszünk. Az Ose ellen belefért egy 6 perces rövidzárlat éppen. Félek, hogy ezellen a Falco ellen még itthon is egy 2-3 perces is végzetes lehet.

IstiPisti
Olvasó

Én teljesen semlegesként úgy érzem , hogy ez a Szolnok nem tud nyerni figyelembe véve az utolsó néhány meccsét .
Csak teljes Falco betli esetén van némi esélye .
Aztán majd kiderül……….

MTE

WSreborn
Olvasó

Úgy gondolom nekünk 110% kellene a győzelemhez, a Falconak 80-90%.
Balhé ne legyen, és ne a bírókról szóljon.
Hajrá Olaj!

Mendez
Olvasó

Szerintem Solano játéka lesz a vízválasztó.
A három szerbet ismeri a Falco, ellenük tudják mit kell csinálni.
Ha dobunk egy közepeset és védekezésben azt toljuk amit tudunk akkor nem kaphatunk ki.
Ha mégis akkor viszont totálisan nyílt a bajnokság és a kupa kérdése is.

Ewing
Olvasó

B+, eljött ez a nap is. Egyetértek veled..
Vhogy megy ez buckázás és faszszopózás nélkül is. ?

Bencur2021
Olvasó

Remelem izgalamas, balhe mentes, jo meccs lesz! Falco!

Very Alba
Olvasó

Ha a Falko és a Szolnok is a legjobbját nyújtja akkor a Falko nyer.Ellenkező esetben bármi lehet.Hajrá Alba.

Gézuka
Olvasó

… és az nyer aki több pontot dob, igaz?

Marillion
Olvasó

100 szónak is 1 a vége győztes nélkül nincs meccs vége! Az úgy nevezett élcsapatok ellen eddig 0-2 mégha kis különbséggel is,de a vereség az vereség! És a Szolnok következik,aki saját csarnokában mindenkivel szemben esélyesebb,meglátjuk kinek sikerül jobban az új év kezdet! A bajnoki érmeket nem holnap osztják! Hajrá Falco!

wiley
Olvasó

Miért 0:2? ?‍♂️ Nyertünk Fehérváron,Körmenden meg itthon a Szolnok ellen is.

Vulcano
Olvasó

Ráadásul a Szolnok pedig kikapott a Soprontól otthon és a Szegedtől idegenben. Mi ezeket a meccseinket megnyertük. Valamint a Szolnok még majd fogadja az Albát és utazik Debrecenbe is.

Vulcano
Olvasó

Meg amikor a Kecsót vertük idegenben akkor ők még top3-asok voltak.

Marillion
Olvasó

Az akkor volt. De most az utóbbi két meccsre gondoltam.Úgyhogy rosszúl fogalmaztam meg.

Vulcano
Olvasó

A kommentedből úgy tűnt, hogy az összes meccsre gondolsz.

Marillion
Olvasó

ÁÁÁ ez igy tényleg félrement!

Vulcano
Olvasó

Korrekt nyilatkozat Potochnik részéről.?
(Látod Matthias, így is lehet.)
Holnap pedig legyen egy fasza meccs. Remélem valahogy kimászunk ebből a hullámvölgyből?⚫

SárgaPárna
Olvasó

Szarvasnak lemondta az internet előfizetését a klub, hogy semmi böszmeséget, primitívséget nem írt a meccs előtt?

fanaticfantastic
Olvasó

Dugulj már el vazz! Ne szítsd itt állandóan a tüzet! Ne provokálj már állandóan!

SárgaPárna
Olvasó

Oké, ahogy parancsolod!

Marillion
Olvasó

Könnyű neki ezt úgy megtenni hogy ezt a stílust nem kell személyesen is fel vállalni! Már több falco szúrkoló is invitálta,de bújkál mindenki elől.

Knézy Ernő
Olvasó

Nem unod még magad sárga gyökér ?

Xero
Olvasó

Kis hullámvölgy mindkét oldalon, de ettől függetlenül szoros, kevés pontos mérkőzést várok egy izgalmas meccsen. Hajrá Falco! ??

fanaticfantastic
Olvasó

Potocnik,korrekt nyilatkozatot adott! Hajrá Olaj!

Marillion
Olvasó

Zollner olvastad Potochnikot igy néz ki egy nem lekezelő nyilatkozat!

Knézy Ernő
Olvasó

Győzzön a jobbik !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés