Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Egis Körmend

A Körmend ellen folytatná jó sorozatát a Szolnok.

Szolnoki Olajbányász - Egis Körmend

Bajnokság, 11. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Tőzsér Dénes Kelemen, Makrai Márton (Bogárdi János)

Szolnok: Durham - Lukács - Barnes - Williamson - Szubotics

Körmend: Chambers - Parrish - Ferencz - Moore - Cakarun.

A Szeged ellen nagyszerűen játszó Körmend, az Alba ellen kemény mérkőzésen győző Szolnok otthonában látogat a 11. fordulóban.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Edzőcsere jellemző a csapatokra, hogy még extrábban motiváltak és energikusabbak, ez ki is jött a Körmenden a Szeged elleni mérkőzésen. Nehéz találkozón arattunk fontos győzelmet az Alba ellen, ami azért sokat kivett a játékosaimból, nem volt sok idő a két meccs között készülni, de megtettünk mindent és a pályán is meg fogunk. Kemény csatára számítok, a Körmendnek bár vannak sérültjei, de hosszú a kerete, mi pedig rövid idő alatt a harmadik topcsapattal találkozunk. Palánk alatt és mezőnyben is erősek, erre mindenképpen oda kell majd figyelnünk. Nagy szükség lesz a szurkolóink támogatására és mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát szombaton is.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Szegeden jól kezdtünk, két alapemberünk hiányzott így más rotációt kellett alkalmazunk a megszokotthoz képest, vissza tudtak jönni, viszont a srácok nagyot küzdöttek és fontos győzelmet arattak. Nyilván jó, hogy mindössze két hármason tartottuk a Szedeákot, a jó védekezés mellett némi szerencse és a 14 fokos csarnok is közrejátszott azért ebben, nem egyszerű így kosárlabdázni, ehhez úgy néz ki idén hozzá kell szokni. Az Olaj bajnokesélyes, Gasper Potocnik az egyik legkiválóbb edző a ligában, mindig felkészíti csapatát maximálisan és azt gondolom a bajnokságban a legnehezebb feladat a Szolnokból felkészülni. Erre kevés időnk volt, de mindent megtettünk, legfőképp magunkra koncentrálunk. Oda fogjuk tenni magunkat és ha a mérkőzés után egymás szemébe tudunk nézni, bármi is történik rendben leszünk. Az Olaj a favorit, nekünk minden fronton koncentrálnunk kell, – különösen lepattanózásra és a kinti dobóik ellehetetlenítésére – reméljük sikerül meglepetést okozni.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
pirosfEwingPojacanyolcmegnyolcballdontlie Recent comment authors
pirosf
Olvasó

Nem tudom mit vártok két piros-fekete csapat beharangozójától egy sárga érzelmű oldalon…

Pojaca
Olvasó

Igaza van a kollégáknak, erre azért illene figyelni, kedves bb1! Ez kb akkora hiba, mintha tojás nélkül akarnék palacsintát sütni. Komolyan mondom, nem hiszem el!

balldontlie
Olvasó

Bazeg inkább ne írjatok várható kezdőket, ha ennyire nem megy.

Segítek: Fepu 14 éve nem fér már bele az U23-as szabályba.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szakportál…szakmai oldal….

Ewing
Olvasó

Ugyan… mit vársz, hisz ebből a beharangozóból még az sem derül ki, hogy mikor lesz a meccs…?

Twin Peaks
Olvasó

Hát, ha a Deac ellen nagyszerűen játszottunk volna… nem vernek agyon minket, de még lehet, hogy Constantinides se modott volna le…?‍♂️

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés