Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Izgalmas mérkőzésre van kilátás.

Szolnoki Olajbányász - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 8. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, vasárnap, 19:45
V.: Papp P., Török R., Goda L. (Hartyáni Zs.)

Szolnok: Pongó - Badzim - Pallai- Subotic - Cakarun.

Kecskemét: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

A 8. forudló zárhómérkőzésén találkozik egymással a Szolnoki Olajbányász és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A hazaiak legutóbb az Alba ellen nyertek egy bravúros fordítást követően, míg a vendégek a Szeged fölött diadalmaskodtak.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Azt gondolom, hogy a Kecskemét a szezon során megmutatta, hogy milyen nagyszerű csapat, főleg az elmúlt időszakban. Egy igazi rangadót láthatunk majd holnap, hiszen két magas színvonalat képviselő együttes fog összecsapni a parketten. Egy nagyon jó visszajelzés lesz számunkra, hogy hogyan tudunk játszani, ha két mérkőzésen kell helytállnunk egy héten.. Próbáltunk a lehető legjobban felkészülni és remélem ez jól sikerült. Szeretnénk hazai pályán minél jobban játszani és szívünket-lelkünket bele szeretnénk tenni ebbe a találkozóba, továbbá fontos lesz, hogy fókuszáltam kontrollált játékkal játszunk a mérkőzés során és úgy gondolom, így megnyerhetjük a mérkőzést.

 

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Szerintem nem meglepő, hogy milyen előkelő helyet foglal el a tabellán a Szolnok, hiszen Magyarország egyik legjobb csapata jelenleg, igazán fel van adva számunkra a lecke. Nagyon tisztelem Gasper Potocnik és a Szolnoki Olajbányász munkáját, de ez nem azt jelenti, hogy feltett kézzel fogunk utazni a Tiszaligeti Sportcsarnokba. Jelen pillanatban mondhatom azt, hogy a Szolnok az esélyesebb a rangadónkon, ezért az esélytelenek nyugalmával fogunk pályára lépni és szeretnénk egy óriási meglepetést, bravúrt bemutatni, hiszen úgy gondolom, hogy erre a csapatom képes, de ez csak akkor lehetséges, ha azokat a dolgokat amiket megbeszéltünk meg tudjuk valósítani a találkozón. Kulcsfontosságú lesz a mérkőzésen a védekezésünk, hiszen ha sikeresen le tudjuk védeni a Szolnok fő erősségeit, csak akkor van esélyünk a győzelemre.

 

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MiloOlajheart2Heindrich Recent comment authors
Olajheart2
Olvasó

Solano vagy Rogic játszik? Hajrá olaj ❤?

Milo
Olvasó

Meglepődnék, ha Rogic játszana. Solanonak szüksége van a meccsekre, hogy újra formába jöjjön. Meg hát ugye ő az első számú irányító.

Milo
Olvasó

Tévedtem. Rogic játszik, Solano nem. Lehet még nem 100%-os a lába és nem akarjuk heti 2meccsel elkezdeni terhelni, vagy nem tudom…

Heindrich
Olvasó

Győzni kell!!! Hajrá OLAJ! ?⚫

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés