Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Budapesti Honvéd SE

Sérüléshullám sújtja a Honvédot.

Szolnoki Olajbányász - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 26. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Lengyel Ádám József, Szilágyi Bálint (Bodrogváry Iván József)

Szolnok: Durham - Lukács - Barnes - Szubotics - Williamson

Honvéd: Simon - Tanoh Dez - Sherman - Peringer - Crawley

A bajnokság 26. fordulójában a már biztos második Szolnok az újonc Honvédot fogadja. A két csapat december 21-én csapott össze utoljára, akkor az Olaj nyert 72-65-re.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Attól függetlenül, hogy nincs tétje a találkozónak, mindent megfogunk tenni azért, hogy megfelelően képviseljük a klubot, ahogy eddig is tettük. A Honvéd ellen nem könnyű játszani, nagy energiával játszanak, szívósak, erre fel kell készülnünk. Jó hozzáállással és maximális koncentrációval kell nekivágnunk a mérkőzésnek, védekezésben és támadásban is követve a meccstervet. Reméljük sokan kilátogatnak és szeretnénk a szurkolóinkat egy győzelemmel megörvendeztetni az alapszakasz lezárásakor.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: Nehéz most szakmailag megfognom ezt a mérkőzést, sajnos elért minket egy sérüléshullám, még ha nem is súlyosak – leszámítva Völgyi Marcit -, de egyelőre nem tudom milyen rotációval tudunk kiállni a találkozóra. Az biztos, hogy a megszokottól eltérő felállásokban fogunk játszani, ahol mindenkinek más lesz a szerepköre mint korábban, de mindent megteszünk egy jó eredmény eléréséért. A Szolnok nagyszerű csapat, biztos vagyok benne, hogy annak ellenére, hogy ők már biztos másodikok nem fogják félvállról venni a mérkőzést, oda tesszük magunkat mi is, a lehető legmagasabb szinten fogjuk képviselni a klubot, meglátjuk mi sül ki belőle.

 

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
EwingatibácsiMilivojDokiBossesy Recent comment authors
Bossesy
Olvasó

Durva belegondolni, hogy már 30 éve voltak azok az idők, amikor ha jött a NAGY Honvéd, akkor már délután 1 kor beálltam a csarnok előtti sorba a pénztárhoz (talán 6 kor kezdődött a meccs). De ez sem volt elég ahhoz, hogy benne legyek az első ötvenben. A meccsen pedig olyan mennydörgő szurkolás volt, hogy a 442 es főúton a Martfűre tartó (éppen megálló) buszban ülő barátaim is ki tudták venni a nem éppen szalonképes rigmusokat 🙂 Ezt az egyes számú “közellenségnek” kijáró “tiszteletet” aztán sikerrel vette át az Alba, napjainkban pedig az éppen aktuális bajnok. Mindig kell egy egyes számú… Olvass tovább »

Doki
Olvasó

Nagyon igaz!!! Hajrá Olaj!!!

Milivoj
Olvasó

Bár még kisgyerek voltam, de tisztán emlékszem a “Budapesti Honvéd, a f@szomat szopd szét”, a “Bu-da-pes-ten mindenki cigány”, a “vízfejű Mihály”, vagy a “b.zi Kucsera” rigmusokra…, régi szép idők

Bossesy
Olvasó

Nekem a Dávid Kornélt és Mészáros Zalánt középpontba helyező, ehelyett nem idézhető nótácskák maradtak meg abból az időből 🙂 Brutálisan erős volt akkortájt a Honvéd (Tungsram, Danone, Sólymok), egyszerűen nem is volt gyenge pontja annak a csapatnak. Olyan, a magyar válogatott gerincét alkotó játékosok futottak ki a pályára, mint Dávid Kornél, Orosz Benő, , Boros, Halm, Mészáros, Nagy, Heinrich, Sitku, Adderly, Uszpenszkij, vagy éppen Viktor Kuzmin. A kispadon sem akárkik dirigáltak, mert a Mészáros/Kamarás/Zsoldos trió azért érti ezt a sportágat. Ezt a társaságot elverni nem akármilyen teljesítmény volt és akadt, hogy nekünk még Budapesten is sikerült ( a saját nevelésű… Olvass tovább »

Ewing
Olvasó

Repült ott minden… emlékszem, még fagyasztott csirke is. 😂 hamár ők Sólymok voltak😂

Ewing
Olvasó

Az a bajnoki döntő ellenük. Az sem volt semmi.

atibácsi
Olvasó

Bizony, az egyetemes magyar irodalom és kultúra értékeit elhagyva érkeztem én is ezekre a mérkőzésekre, és akkor még nem gondoltam arra, hogy ezeket az időket majd harmatos szemmel idézem fel. Igazából nem is a szittya trágárság hiányzik, az ellenfelet zsigerből gyűlölő rigmusok, hanem az a szép lassan erodálódó, leírhatatlan atmoszféra, amit már a mai, leszabályozott, túlságosan gazdasági- piaci alapon működő időkben már lehetetlen visszahozni. Azért nem leszek álszent … Bizony, annak a fantasztikus klímának elmaradhatatlan eleme volt Tojásék antikultúrája, amivel akkor nehezen azonosultam, viszont élvezője voltam. Köszönöm fiatalságom gigantikus meccsélményeit! Köszönöm B- közép, köszi Tojás! Egy srác szemből

Bossesy
Olvasó

A kedvencem az volt, amikor a legvérmesebb nóták hangoztatása közben bemondta a hangosbemondó: „Kérjük kedves szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatunkat” Na innentől fogva mindig elszabadult a pokol, és ha az egyáltalán lehetséges, megduplázott erővel mennydörgött a Kazinczy díjra semmiképpen sem esélyes dalok orkánja. Sohasem értettem, hogy bárki is azt várta ilyenkor a rendezőség részéről, hogy egy ilyen felszólítás után majd az akkor már másfél órája nyakán dagadó erekkel és vörös fejjel gyalázkodó, teli torokból üvöltő szurkoló majd elgondolkozik a végjáték előtt, hogy a bírók vagy esetleg az éppen aktuális, labdát vezető Honvéd játékos talán, esetleg mégsem a saját neméhez vonzódik?… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés