Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szolnoki Olajbányász – Budapesti Honvéd SE

Javítani készül a Szolnok, a Honvéd azonban tartaná a jó formát.

Szolnoki Olajbányász - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 6. forduló
Szolnok, Szolnok Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: dr. Mészáros Balázs, Pozsonyi László, Lengyel Ádám József (Bogárdi János)

Szolnok: Clay Jr. - Pallai - Eads III. - Rudner - Thomas.

Budapesti Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - Bazsó - Peringer.

A bajnokság hatodik fordulójában a Budapesti Honvéd Szolnokra látogat. A hazaiak jelenleg 3-2-es mérleggel állnak a bajnokságban, míg a Honvéd 2 győzelemmel és 3 vereséggel rendelkezik.

Miodrag Rajkovic, Szolnoki Olajbányász: “Nem tudok jelenleg sok okosságot mondani, továbbra is küzdünk az elemekkel, nehézségekkel, amiknek azt gondolom ez a mostani rosszabb széria is betudható. A Szolnok azonban nem egy csapat, amelyik szeret veszíteni, úgyhogy szeretnénk minél előbb kimászni a gödörből és ismét az Olajbányászhoz méltó szinten kosárlabdázni. A Honvéd ellen nagy csata várható, foggal-körömmel fogunk harcolni, így kérek mindenkit, hogy minél többen látogassanak ki a Városi Sportcsarnokba!”

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: “Egy újabb nehéz mérkőzés következik, bár így, az ötödik forduló után azt hiszem hivatalosan is kijelenthetjük, hogy egyik meccs sem lesz egyszerű. Ezúttal Szolnokra utazunk, akiket szerintem senkinek sem kell bemutatni, főleg hazai pályán egy nagyon kemény, szívós ellenfélről van szó. A mi esetünkben viszont elsősorban nem az ellenfélre, hanem saját magunkra kell koncentrálni, azokra az apróságokra, amikben még fejlődnünk kell, amiket még finomtanunk kell. Így tettünk tehát a felkészülés során, és azt gondolom, hogy remek munkát végzett a csapat, jó formában vannak a srácok. Remélhetőleg mindenki egészséges is marad szombat estig! Sok szerencsét kívánok mindkét együttesnek, s mint mindig, úgy most is: nyerjen a jobbik!”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
milanka487Laci bácsiWSrebornUdig Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

A sérültek visszatéréséről valamit esetleg??? Mert ok hogy menjünk ki sokan, de talán ha a vezetőség és a sajtófelelőseik nem hallgatnának mint szar a fűben, akkor jobb kedvvel mennénk ki……

Laci bácsi
Olvasó

Lukács még vagy 2-3 hét. Wiggins helyére új légiós jön majd hamarosan, Eadset is elküldjük mert szart se ér, így helyére is jön egy. Lesz egy 5legios elvileg.
Szélvész utolsó egy hetes infom szerint még nem edz, mert a vadlija akkor még szar neki, de halistennek ha sétál tökéletes.

milanka487
Olvasó

Tehát 3 új légiós jön?
Wiggins, Eads helyére kettő illetve jön egy 5. is?

Udig
Olvasó

Nagy francok vagytok ti BB1… jól kitolnátok szegény Honvéddal… u23-as nélkül küldenétek őket pályára, hogy azonnal előnybe kerülhessen az Olaj

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés