Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szolnoki Olajbányász – Atomerőmű SE

Sérülések hátráltatják a Paksot.

Szolnoki Olajbányász - Atomerőmű SE

Bajnokság, 1. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, péntek 18:00.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Nagy Viktor, Pozsonyi László (Vághy Tamás János)

Szolnok: Clay - Eads - Lukács - Thomas - Wiggins.

Paks: Kovács - White - Sövegjártó - Woods - Wright.

Két olyan csapat találkozik az első fordulóban a Szolnok és a Paks mérkőzésén, amelyik mindenképpen feledtetné tavalyi szezonját és nagy elvárásokkal, valamint célokkal vág neki az új idénynek. A vendég ASE helyzetét nehezíti, hogy három alapembere nélkül utazik a mérkőzésre.

Miodrag Rajkovics, Szolnoki Olajbányász: Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen erős a Paks és milyen nagy célokkal vágnak neki ennek a bajnokságnak, biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni a győzelemért. Minőségi keretetet húztak fel, talán most fordították a legnagyobb forrásokat a gárda megerősítésére. A sok igazolás azt is jelenti, hogy nekik is időre van szükségük ahhoz, hogy összecsiszolódjanak, ráadásul nehezíti a helyzetüket, hogy sérülések hátráltatják őket. A szezon eleje nehéz, mert még a saját csapatomat sem láttam igazi veresnykörülmények között és a mi felkészülési időszakunk sem volt tökéletes. Nem kérdés, hogy kemény meccsre számítok, mindenképpen nyerni szeretnénk hazai pályán, bízom benne, hogy a csapatom a szebbik arcát fogja mutatni pénteken. Sérültünk nincs, teljes a keret.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: Már vártuk a szezont. Próbáltunk egy olyan csapatot összerakni amelyik esélyes lehet a négybe kerülésre, viszont jelen állapotunkban ettől még messze vagyunk. Eddig jól dolgozott mindenki, bíztató volt a fiatalok hozzáállása és játéka, de tudjuk, az éles mérkőzések mindig mások. nyerni megyünk Szolnokra, tudjuk, hogy ott mindig nehéz feladat ez. Egy másfajta kosárlabdát játszanak, mint az elmúlt években. Láttuk két mérkőzésüket, meg kell találnunk azokat a pontokat amivel hibára tudjuk kényszeríteni őket. Agresszív védekezésük van, pontosan kell játszanunk, hogy minél kevesebb eladott labdánk legyen. Eilingsfeld, Sanadze és Ihring nem játszik.

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PojacaArtur DokiExpertKiütöttükmintCziglerabúvártPaks II Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Pakson milyenek az edzések, hogy állandóan tele vannak sérültekkel?

Artur Doki
Olvasó

Poénos figura vagy

Expert
Olvasó

A Paks úgy látom folytatja a tavalyi peches szezont. A Három legfontosabb játékos nélkül elkezdeni a szezont nem sok jót sejtet

Paks II
Olvasó

Nem szeretném elhinni , hogy ez a sok sérülés nem az edzések vagy az erönléti edzések miatt van.

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Hát, pedig ezúttal elhiheted. Eilingsfeld Jani már augusztus elején kiszállt a válogatott felkészüléséből a talpsérülése miatt, Ihring válla a Pécs elleni edzőmeccs közben sérült meg, mikor fennakadt egy záráson, Sanadzre pedig sérülten érkezett a VB-ről.

Artur Doki
Olvasó

Beletrafáltál…
Az információk hiánya okozhat téves következtetéseket…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés