Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Atomerőmű SE

Nehéz időszakon megy keresztül a Szolnoki Olajbányász.

Szolnoki Olajbányász - Atomerőmű SE

Bajnokság 7. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Goda László, Makrai Márton (Hartyáni Zsolt)

Szolnok: Durham - Pallai - Rudner - Barnes - Williamson.

Paks: Edwin - Kovács - Green - Grubor - Atkinson.

A válogatott szünetet követően újraindul a bajnoki mérkőzések sorozata. A hetedik forduló pénteki játéknapján a Paks együttese a Szolnok csapatához látogat. Míg az Olaj 5 győzelemmel és csupán egy vereséggel a tabella második helyén tartózkodik, addig az Atomerőmű 3 győztes és 3 vesztes mérkőzéssel a 10. helyet foglalja el.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: “Elég nehézkesen telt az elmúlt három hét. A válogatott szünet mindig megnehezíti az edző és a csapat dolgát, ugyanis nem tudunk úgy készülni, ahogy szeretnénk. Sajnos az utolsó mérkőzésünk óta csupán három, legfeljebb négyszer tudtunk teljes kerettel edzeni. Ez annyit tesz, hogy reálisan nézve nem állunk készen a folytatásra. Nincs meg ugyanis a meccsrutin, edzéseken pedig szintén nem tudtunk 5:5-ben gyakorolni. Ennek ellenére, az elmúlt három hétben nagyon keményen dolgozott a csapat. Remélhetőleg ez pénteken is látszódni fog. Bár a saját játékunkkal kapcsolatban nem tudni pontosan mire számíthatunk, azt biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz. A Paks egy nagyon fizikális, atletikus csapat, amire abszolút fel vagyunk készülve. Bár nem lesz egyszerű dolgunk, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Remélem minél többen kilátogatnak majd a mérkőzésre, hisz mint mindig, most is nagy szükségünk lesz szurkolóink támogatására. Ami pedig a mi játékosainkat illeti, többek között sérülésekből adódó problémákkal is küzdünk, így még nem tudni pontosan ki lesz bevethető a holnapi találkozón.”

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Egy nagyon erős kerettel rendelkező Szolnokhoz látogatunk. Sok variációban tudnak játszani, gondolok itt a nagyon magas szerkezetre, de ha úgy alakul, akkor alacsony szerkezetben is hatékonyak tudnak lenni. A két egymást kiegészítő, különböző stílusban játszó irányító Durham-Pongó páros a csapat motorja, őket mindenképp le kell lassítani. Keményen megbüntetik az eladott labdákat. Jól váltogatják az ember és zóna védekezést, hamar át kell állítani a fejeket, ha ezt meglépik. Magas posztokon is erősek, ki kell zárnunk, mert magassági hátrányunk biztos lesz. Kontaktok nélkül nem lesz esélyünk a lepattanóra.”

HIRDETÉS
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
nazoltormentorOlajheart2HeindrichKiütöttükmintCziglerabúvárt Recent comment authors
nazol
Olvasó

Mi a pöcsöm ez a sírás Pótkocsitól?! Haggggyonmáááá az ilyen szarságokkal! Készítse fel őket ahogy lehet. Még hogy “reálisan nézve nem állunk készen a folytatásra”. Akkor nézd szentimentálisan, csak csináld a dolgodat! Már kezdi. Felbasz.

tormentor
Olvasó

Kinéz egy jó 30 pontos zakó. Rövid a pad, Johnssy és egy Greennél sokkal használhatóbb légiós nélkül esélytelen előbbre lépni. A fiatalok teljesen nullák. Nem sokkal vagyunk előrébb mint tavaly ilyenkor. Megvan egy jó edző, de mást sajnos nem tudunk elmondani.

Olajheart2
Olvasó

De unom már ezeket a nyilatkozatokat… Hajrá OLAJ

Heindrich
Olvasó

Több optimizmust edző bá. Hajrá OLAJ!!!

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Mézesmadzag kivetve, fogalma sincs az Olajnak, mekkora bajban van…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés