Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olaj KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

Alekszics szerint a Tiszaligetben, a saját pályájukon minden tőlük függ.

Szolnoki Olaj KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 14. forduló, szombat, 18:00
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Kapitány G., Praksch P., Goda L. (Várhalmi Zs.)

Szolnok: Airington - Benke - Vojvoda - Milosevics - Tóth Á.

Szeged: Boltics - Vágvölgyi - Green - Juhos - Sulovics.

Szombat este a listavezető, tíz meccse veretlen Szolnok az utolsó előtti Szegedet fogadja. A két csapat első ütközetét, szeptember 29-én könnyedén, 92-69-re nyerte a bajnok (a 15 pontig jutó Luksa Andric vezérletével).

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: A Szegednek szinte teljesen más csapata van most, mint amilyen volt a szezon elején. Juhos visszatért, és már újra 100 %-os állapotban van, illetve most már Green szerepel náluk hármas poszton. Boltics és Suloviccsal kiegészülve jó csapatot alkotnak. Jól védekeznek, figyelnek a lepattanókra is, egyáltalán nem oda valók, ahol most állnak a tabellán, a gyengébb szereplésük és helyezésük a sok problémájuk miatt következménye. Sokkal jobb eredményeket várok tőlük az alapszakasz második felében. Biztos, hogy holnap is egy jó meccset szeretnének játszani ellenünk, de

azt kell, hogy mondjam, hogy a Tiszaligetben, a saját pályánkon gyakorlatilag minden tőlünk függ.

Ha megfelelően koncentrálunk védekezésben, figyelünk a Boltics-Sulovics pick and rollokra, minimalizáljuk Green távoli dobásait – aki meccsenként sokat és viszonylag hatékonyan is próbálkozik kintről –, akkor nem lehet probléma. Teljes kerettel állunk fel, mindenkire számíthatok.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Nehéz meccsre számítok, nem érdemes túl sokat beszélnem az ellenfélről, hiszen mindenki ismeri őket. Mindössze egy vereséggel vezetik a bajnokságot, van három-négy magyar válogatott játékosuk és öt légiósuk. Felesleges lenne sokat okoskodni, tudjuk, hogy milyen csapattal állunk szemben. Megpróbálunk a saját dolgunkkal foglalkozni, az utolsó meccsünkön elég jól játszottunk 35-36 percig, csak a végére elfogytunk, így sajnos nem sikerült nyerni. A Sopron és a Falco elleni bajnokink között mindössze két nap volt, ahhoz képest nem volt rossz, amit kaptam.

Hasonló meccset szeretnénk játszani Szolnokon is, azt a koncentrációt és hozzáállást várom el csapatomtól, amit a Falco ellen nyújtott.

Az Olaj az esélyesebb, ez nem kérdés, de igyekszünk minél jobban teljesíteni. Wirth biztos, hogy nem játszhat még, tegnap Green térdsérülést szenvedett, még nem tudom, hogy mennyire komoly.

[totalpoll id=”1325″]

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Józsipapamoldi56mincus Recent comment authors
Józsipapa
Olvasó

Nekem is ünnep lett…….2 nap után sikerült regisztrálnom…….
Hajrá OLAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!

moldi56
Olvasó

A kép is sikerült.

moldi56
Olvasó

Ez ünnep,mert most sikerült bejelentkezni.Vannak még sikerek az életben.CSAK AZ OLAJ!

mincus
Olvasó

Dragan nem említette az új játékost, hogy sikerült-e valamennyire beépíteni a csapatba, és főleg milyen poszton.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés