Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olaj KK – KTE-Duna Aszfalt

Nem az áldozati bárány szerepére készülnek a vendégek, győzni utaznak a Tiszaligetbe.

Szolnoki Olaj KK - KTE-Duna Aszfalt

Bajnokság, 24. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Praksch P., Söjtöry T. (dr. Páli K.)

Szolnok: Rowsey - Vojvoda - Benke - N. Milosevic - Andric (Tóth Á.).

KTE: Wittmann - Green - Djeraszimovics - Dramicsanin - Karahodzsics.

Olyan szituációba került a címvédő Szolnoki Olaj, amilyenben még nem járt a szezon során: egymás után két bajnokit is elveszítettek a piros-feketék. Előbb Pécsen, majd Körmenden. Nem, mintha soron következő ellenfelük, a Kecskemét más cipőben járna, Wittmannék Szeged után a Falcótól is kikaptak. A hazai pályán még veretlen listavezető a kilencediket fogadja.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Mindkét csapat rossz passzban van, hiszen elveszítette legutóbbi két bajnokiját, éppen ezért holnap nagyon fontos meccs vár mindkét félre. Ha ott akarunk maradni az élen, akkor nyerni kell. Van rajtunk nyomás emiatt is, illetve a rosszul sikerült, nagyarányú körmendi vereségünk miatt. Változtatnunk kell sok mindenen, rendezni kell a dolgokat mentálisan és fizikálisan is, nem lesz könnyű. Sok problémával küszködünk az utóbbi időben, vannak kisebb és komolyabb sérüléseink is, remélem, hogy holnap mindenki a maximumot nyújtja. A Kecskemét egy nagyszerű csapat, a meghatározó játékosai évek óta együtt vannak, jól ismerik egymást. Ha nem nyújtasz ellenük száz százalékot, minden hibát megbüntetnek, bárki ellen képesek lehetnek nyerni. Airington, Kovács és Milosevics nem játszik, Andric szereplése kérdéses, megpróbál pályára lépni, de nem egyszerű, mert komoly problémái vannak a hátával, néha jobb, néha rosszabb, de nagy fájdalmai vannak. Bízom benne, hogy tud nekünk segíteni, mert szükségünk lenne rá.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Nagy örömmel hallom, hogy Dragan Alekszics visszatért Szolnokra. Remélem, hogy ő is és a családja is jól van, hiszen ez az első és legfontosabb, minden más csak ezután következik. Nem árulok el nagy titkot, bár a Szolnoknak is rengeteg problémája van, de még mindig más kategóriát képvisel, mint mi, más célokkal, hazai pályán egyértelmű esélyese a mérkőzésnek. A mi csapatunkra jellemző a kettősség, ebben az is benne van, hogy nyerünk náluk holnap, mint ahogy az is, hogy simán kikapunk. Az elmúlt két napban leginkább a mentális regenerációval, a frissítéssel foglalkoztunk, hiszen senki nem gondolja, hogy egy-két hét alatt ezek a játékosok elfelejtettek kosárlabdázni, egyszerűen minden csapat életében van ilyen negatív hét. Most az a feladat, ebből kell kimászni, mi lenne a legjobb recept erre, mint egy ilyen erős csapat otthonában nyerni?

Minden nyomás nélkül játszhatunk, a húsvét közeledtével sem szeretnénk egyáltalán az áldozati bárány szerepét beölteni, igenis győzni szeretnénk. Tisztában vagyunk vele, hogy a realitás nem ez, és ha nem jön össze, akkor sem leszünk csalódottak, de mindent megteszünk azért, hogy nyerjünk.

[totalpoll id=”11300″]

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
piros710321Rolexjaszberenyiksenyolcmegnyolcmoldi56 Recent comment authors
piros710321
Olvasó

Tisztelt BB1! Miért nem lehet ezt a bohócot (emőkét ) kitiltani innen? Sztem ez egy kosárlabdával ( annak kellene lenni ) és nem politikai dolgokkal, emberek nyílt pocskondiázásával foglalkozó oldal!
Kérem tiltsátok már ki!
Elnézést, hogy ehhez a cikkhez is berakom, de…….

Kérem nyomjatok egy tetsziket, ha Ti is így gondoljátok!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Furcsa az Airington sztori.
Fizetjük, de nem játszik. Pótlása pedig nincs.
Hajrá Olaj!

jaszberenyikse
Olvasó

Nyugi nálunk november eleje óta üldögél a kispad mellett Remon Nelson Achilles sérüléssel Az ő itt tartásának tényleg semmi értelme de nálatok legalább van remény,hogy Airington játszik még a szezonban.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Igen, csak ott van pótlás. (Pitts). Itt most 3.5 légiós van.

moldi56
Olvasó

Airingtonnak akár meg lehetne venni a repülőjegyet is,annyira nincs értelme hogy itt legyen.

Rolex
Olvasó

Moldikám,drága állandoan jajjgato,elégetetlenkedő barátom!
Talán te fizeted Airingtont,hogy ennyire zavar az ittléte?
?

moldi56
Olvasó

Na ne hülyéskedj már.Szarban van a csapat és akkor őt meg nem tudjuk használni.Tavaly Govens a Falcoban törött kézzel játszott,levágta a gipszet.Remélem a középszakaszban már játszani fog.

Rolex
Olvasó

Vagy tán valami utazási irodába dolgozol,hogy állandóan reptetni akarod Jaylint?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés