Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olaj KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Reddic nem utazik, Benke még nem tér vissza.

Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Felsőházi középszakasz, 8. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Kapitány G., Ádám J., Török R. (Nagy J.)

Szolnok: Airington - Kovács - Vojvoda - N. Milosevic - Andric.

Falco: Govens - Váradi - Balmazovics - Bruinsma - Tóth N.

Szerda este 18 órától a Szolnoki Olaj KK a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatát fogadja a felsőházi középszakaszban. A bajnok Olaj 22−9-cel a második helyen áll a tabellán, a Falco pedig 22−10-zel a harmadikon. A két csapat eddig hatszor találkozott egymással a szezonban, az állás 4-2 a piros-feketéknek.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nagyon fontos mérkőzés vár mindét csapatra. A Falco is és mi is harcolunk a minél jobb helyezésért a play off előtt. Könnyen lehet, hogy a holnapi fog dönteni a második-harmadik pozícióról. Megpróbáljunk megállítani a gyorsindításaikat és a pick and rolljaikat, mert abban különösen jók, tőlünk sokkal jobb védekezés szükséges, mint amit az utóbbi meccseken nyújtottunk, Pécsen is száz pont fölött kaptunk, ez elfogadhatatlan, ebben mindenképpen javulnunk kell, hiszen csak akkor lesz esélyünk nyerni. Benkére még nem számíthatok, Kovács már visszatért, de körülbelül még hatvan százalékos állapotban van, Vojvoda és Tóth Ádám pedig újra hadra foghatóak. Viszontagságos szezont élünk, remélem, hogy hamarosan rendbe jönnek a játékosok, és nem lesz már újabb sérültünk.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Szolnok még veretlen hazai pályán, persze egyszer minden sorozat megszakad, de ők számítanak a holnapi mérkőzés favoritjainak. Az utóbbi időben sok problémával küszködtek a sérülések miatt, szép lassan most már mindenki visszatér hozzájuk, ez már egy másik Szolnok lesz. Az Olaj teljesen másként teljesít Vojvodával, és nélküle, mi most úgy készültünk, hogy ez már egy más sztori lesz. Kemény meccset várok, igyekszünk a legjobbunkat nyújtani, és nagyot harcolni. Felkészültünk belőlük, megvan a tervünk, hogy mit szeretnénk játszani, megpróbáljuk azt végrehajtani, és ha egy kemény meccsen a végjátékban esetleg lesz esélyünk, szeretnénk megragadni. Jó ritmusban vagyunk, optimista és pozitív vagyok, nincs rajtunk nyomás, sokat készültünk erre a meccsre is, de még egyszer hangsúlyozom, hogy a play off-ban minden a nulláról kezdődik majd, ott kell igazán villogni. Perl és Balmazovics visszatért hozzánk, a Pécs ellen már játszottak, edzettek azóta is, de még nincsenek 100 %-os állapotban. Reddic viszont nem utazik el velünk, a sérülése nem jött rendbe ez alatt a pár nap alatt, megpróbált edzeni, de nagy volt a fájdalma, mi pedig tehetjük meg, hogy kockáztatunk. Ha erőltetjük, csak nagyobb baj lesz, holnap nem játszik, de vasárnapra rendben lesz.

[totalpoll id=”16377″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Déri Csaba, a Dombóvár, a Nyíregyháza, a Körmend, a Falco és a BC Mures korábbi vezetőedzője, az MBK Ruzomberok és a BC Sepsi női csapataival bajnoki és kupaezüstöt nyerő szakember latolgatta a BB1.hu-nak:

– Két egyértelműen a bajnoki címre esélyes csapat fog játszani egymással. A bajnokság egyik legizgalmasabb meccse következik, ugyanis a Falco az utolsó öt kiírásból négyszer döntős volt, minden esetben az ezüstérmet szerezte meg – de óriási fegyvertény, amit véghezvitt –, a Szolnok pedig az utolsó három kiírásból megnyert egy bajnoki címet és két kupagyőzelmet.

A Szolnoknak még három meccse van hátra, a Falcóval és a Jászberénnyel hazai pályán, a Körmenddel idegenben játszik. Én megadom nekik a Jászberény elleni sikert, mert Pantelicsék nem fognak tudni teljes kerettel felállni ellenük, Körmenden viszont nagyon nehéz nyerni, még akkor is, ha a Szolnokról beszélünk, úgyhogy létkérdés lesz számukra, hogy a holnapi meccset megnyerjék. A Falcónak is az, mert neki a szolnoki túrán kívül egy hazai Körmend-meccse lesz még, csak akkor tud a második helyen zárni, ha mindkettőt megnyeri. A Falcónak tehát talán az idei szezonban a legfontosabb hete következik.

Az idei versenykiírás szerint holtverseny esetén már nemcsak az alapszakasz, hanem a középszakasszal együtt az összes egymás elleni eredmény rangsorol. Jelenleg 2-1 a Falcónak, és a kosárarányt tekintve hattal jobbak a sárga-feketék, tehát egy legalább hétpontos szolnoki siker lehetne megnyugtató a bajnoknak.

Az igazi „hőskortól”, 1987-től ismerem a Falcót, amikor játékosként Gráczer Gyuri bácsi leigazolt engem. Nem tudok neki eléggé hálás lenni emiatt, ugyanis a pályafutásom legjobb éve következett, aztán játékos-edző, edző lehettem a klubnál. Én egyértelműen a látványkosárlabda, a nagypontszámú meccsek híve vagyok, világ életemben a közönség kiszolgálására törekedtem. Azt is szerettem nézni, ahogy Hajnal László tovább vitte a dolgot, Földi Sanyi és Zsoldos András próbált egyensúlyt találni, Szekulovics pedig, aki a Falco emblematikus figurája, szintén szerette a látványos, egyszerű kosárlabdát. Voltak a klubnál iszonyatosan nagy karakterek, mint például Kálmán Laci, aki tökéletesen illett ebbe a játékba.

A Falcónak mindig is erről szólt a története, valahogy beleivódott a lelkületébe, még a terem falából is ez a fajta penész jön ki, persze közben voltak más jellegű próbálkozások, de azok nem igazán sikerültek. Nálam egyébként az etalon a Kálmán-Dzunics-Walke-Mujanovics-Wiley kezdőcsapat volt, illetve a 2008-as bajnokcsapat.

A Falco jelenlegi csapata is alkalmas lenne hasonló feladatokra. Idén Gasper Okorn próbálta megtalálni a védekezés-támadás egyensúlyát, bár inkább egy védekezés-orientált csapatot alakított ki, amibe aztán belekerült két látványos támadójátékos a félidőben, úgy érzem, hogy megint csak a látványkosárlabda irányába ment el a keret, aztán, hogy az edző hogyan tudja összeszinkronizálni, ez már egy különleges kérdése lesz a hajrának. Látom, hogy kezd egyre jobban csapattá alakulni a Falco, de ami ősszel a védekezésben működött, nagyon sokszor nagyon szép védekezést csináltak, az annyira most nem működik, viszont bárkinek bármilyen pályán képesek száz pontot dobni. Hogy ez hogy fog együtt működni, döntő faktor lehet a bajnokság végkimenetelét érintően.

Felfelé ívelő formát látok a Falcónál, nekem például nagyon tetszik, ahogy Váradi Benedek játszik az utóbbi időben, Bruinsma is, ahogy összeszedte magát, Curry, Reddic és Tóth Norbi is jó szériában van, ugyanakkor Balmazovicsban – aki akár egyik napról a másikra is tud változni, a semmiből is elő tud lépni vezérré – és Bíróban – aki jó kiegészítő lehet –, látok tartalékokat, és most

lehet, hogy szentségtörés lesz, amit mondok, de én úgy látnám biztosítottnak a Falcót, ha drasztikusan feljavulna Perl és Govens játéka. Tőlük lényegesen többet vártam. Nagyon szeretem ezt a két játékost, nézzenek el nekem ennyi bírálatot, de össze kellene szedniük magukat, mert ezekkel a nevekkel ez a teljesítmény nagyon kevés. A tisztelet hangján merem ezt kimondani, mert ha egy játékos közepes képességű, én ki sem nyitom a szám, de én még mindig annak a hatása alatt vagyok, amit láttam tőlük tavaly és tavalyelőtt…

Élénken él még bennem a győri kupadöntő, amikor a sérült Milosevics, Kovács és Airington nélkül gyakorlatilag az első negyedben eldőlt az aranyérem sorsa. Emlékszem, hogy Vojvodát Govensszel próbálta fogatni a Falco, Dávid pedig iszonyatosan elkapta a fonalat az elején, nem sikerült továbbá Benke és Rowsey megállítása sem, egyértelmű győzelmet aratott a Szolnok. Gondolom, azért tanultak ebből a Falcónál, és felhasználják az idei meccseket annak érdekében, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő.

Ott voltam a Falco-Pécs meccsen, ahol tizenöt percet kosárlabdázott komolyan a hazai együttes. Borzasztóan jó formában van, Okorn körberotálta a játékosait, majdnem mindenki egyforma lehetőséget kapott, igaz a Pécs is pihentette a kulcsembereit a Körmend meccs előtt.

Nem is emlékszem olyanra, hogy egy csapatnál egy szezon alatt annyi sérülés lett volna, mint most Szolnokon. A Magyar Kupáig egyértelműen egyedüli bajnokesélyesek voltak az én szememben, egészen addig összesen két vereségük volt, azóta hét. Elkezdődött a kálváriájuk Milosevics Achilles-ín szakadásával – amit nem kívánok senkinek, hiszen ez ennyi idősen könnyen a pályafutása befejezését is jelentheti -, aztán Kovács Péter bokatörésével – amiből szépen visszajött, Pécsen már tudott játszani, ez orvosi bravúr is, illetve gondolom, hogy a rehabilitációt jól elvégezte. Vojvoda az utóbbi évtizedben iszonyatos mennyiségű meccset játszott, rengeteget utazott, március folyamán túlvállalta magát, és jelzett is a szervezete. A Jászberény és a Körmend elleni játéka azt bizonyította, hogy akár a semmiből is elő tud lépni. Benke sérülése szintén benne van a kosárlabdában. Airingtonnak hosszúra nyúlt a rehabilitációja, abban sem vagyok biztos, hogy pontos volt a diagnózis nála, még mindig nem az igazi, tőle javulást várok. Nem tudom, hogy mit jelent a családi ok Rowsey esetében, de pletykaszinten azt hallottam, hogy könnyen lehet, hogy visszajön még a szezonban. Én el tudom képzelni, hogy a szolnoki vezetőség mindent megtesz ezért. Pécsen legutóbb Tóth Ádám sem játszott, és

be kell látni, hogy a fiataljaik nem bajnokcsapat szintűek még. Szépen teljesítenek, le a kalappal előttük, amiért összeszorított fogakkal küzdenek, de azt szokták mondani, hogy ezekkel a macskákkal nem lehet egeret fogni. Még, pár év múlva már könnyen lehet, hogy ez másként lesz.

Nagyon nagy meccset várok holnap, a tétnek megfelelőt. Nem tudom, hogy ki fog játszani a Szolnokban, így látatlanban előre Falco győzelemre tennék. Óriási rizikót vállalok ezzel, hiszen akármilyen Szolnok is áll fel, soha senki nem mehet ellene biztosra. A teljes, komplett Pécs ellen is győzni tudtak tartalékosan. Bármi előfordulhat, de én vendég sikert várok.

58 hozzászólás

58
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
40 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
Vince.Carter.15Tom67MithridatészRRichieGPiffinger Recent comment authors
Tom67
Olvasó

Ha Gumi azt mondja hogy Falco győzelem lesz akkor a Szolnokra kell fogadni! Szegényem szinte soha nem találja el a győztest.

Mithridatész
Olvasó

Lehet, hogy Gumi ezzel a kis nyalással a Falco kispadra pályázik jövőre, Okorn helyett???
Tőlünk repül elvileg a nyáron, tehát szabadon igazolható! 🙂

Mondjuk sokkal többet ő sem iszik Okornnál, így ránézésre! 🙂

MTE!!!

donnarumma
Olvasó

Ti még kit nem dobtatok ki azok közül, aki tett is vmit értetek? Csak kérdezem..

pbask
Vendég
pbask

Akkor nem dobták ki mikor nőt ütött, mikor hozza a jó légiósokat igen.
Village logic..

Mithridatész
Olvasó

Mintha ti is elküldtétek volna anno, pedig értetek jóval többet tett!
De most újra megkaphatjátok, szívesen adjuk! 🙂

pbask
Vendég
pbask

Így is jobb lenne mint Ökörn..

RRichieG
Olvasó

Jövünk fel, mint fing a kádban, kell a 7 pontos győzelem, remélem nem elégszünk meg a sima 1gyel.Kovácstól kell az extra védekezés. Áron jó lenne ha játszana, sok terhet levenne Vojáékról. Holnap angol érettségi, azt tudja a pályán is gyakorolni: hey Gov segg look!
Amúgy is amcsiban ragadt rá annyi, hogy séróból letolja 5ösre.
Ádám,Andric semmi kiállítás. Hadd prüszköljön Ezüst Balta a taknyában.
A kis Tyrionról mi a pletyka Gumi megoszthatná. Bár akkor még nem tudta, hogy a Blues ma bejutott az NHL elődöntőbe, hosszű pisilés lesz ez St Luisban, Báder és Ökrös pedig már Ferihegyen állnak fehér zsebkendővel a kezükben..

donnarumma
Olvasó

Ki a f@sz vagy Te,hogy a játékosokat szidod????Ennel primitivebb hozzaszolast meg nem olvastunk..Sokkal rosszabb vagy mint emoke vagy barmelyik kreten itt a forumon..szegyeld magad te szerencsetlen.még annyi eszed sincs,hogy a sajat csapatodnak szurkolj-persze ahhoz van,hogy az ellenfél jatekosait ekezd…
Ez gondolom a sok erzékeny lelku olajost nem zavarja,csak a kisbetu…
Ez Szolnok?

RRichieG
Olvasó

Ja azt elfelejtettem, Falcosok ma ingyen megnézhetik a Magyar Kupát Szolnokon. A vitrinben… A háló mellett van. Közben szól a Szolnoki cigányok című szombathelyi népdal.

Rouge
Vendég
Rouge

“…Falcosok ma ingyen megnézhetik a Magyar Kupát Szolnokon. A vitrinben… A háló mellett van…”

Rosszul tudod, ingyen csak a szilverhelyi sajátnevelésű gyerekek nézhetik meg,
de nekik is kell fotójegyet venni….

Amúgy ma Tóth Zolika tart tárlatvezetést a falco szurkereknek….rövid lesz, mindössze 1.8 másodpercig fog tartani…
de ebbe az 1.8 másodpercbe belefér a lényeg…azt mondta…:):):)

2lee14
Olvasó

Tóth Zolikára és a tárlatvezetésére sem kíváncsi senki.

2lee14
Olvasó

Ki kíváncsi a kupáitokra meg a hálóra?

Rouge
Vendég
Rouge

“…Ki a f@sz vagy Te,hogy a játékosokat szidod?..”

Ne bántsd, már a harmadik néven van itt
és ugyanúgy szereti a falcót
ahogy én….:)…nemdebár?

donnarumma
Olvasó

Azt tök nem erdekel, ha vki általánosságban hulye,vagy csak cinkeli, ekézi az ellenfelet..(főleg ha szolnoki,mert ők jelenleg a saját megyén belül sem urak;-) meg tudjuk mennyit ér a szavuk stb…
de névtelenül egy fórumon játékosokat szidni?valós ok nélkül? kemény csávó lehet, szó se róla

derryl
Olvasó

Boldogsággal tölt el, hogy ti viszont uraljátok Vas megyét, legalább is, ami a kosárlabdát illeti. Ja, hogy az egy kis falu, bocsi, elfelejtettem.

donnarumma
Olvasó

ezt senki nem állította…

donnarumma
Olvasó

DE a kedvedért…
utoló 10 év( mivel a “jelenleg” elég érdekes megfogalmazás)
-6x előrébb végeztünk a bajnokságban…
-6x a kupában…
-Mi 1 bajnoki címet nyertünk-Ők egy kupát

az utolsó 10 meccsből 6 ot mi nyertünk(és a köv meccs Szhelyen lesz)..

Idén 1 versengés futott le eddig(MK), ahol szintén előbbre végeztünk.
Szóval az nyilvan nem igaz, hogy uraljuk a megyét…de az 1 csapat van Vas megyében kijelentés már több mint egy évtizede erős túlzás-vagy új értelmet nyert;-)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Annyira frusztrált vagy a Körmenddel kapcsolatban, hogy az már nem is nevetséges, hanem egyenesen siralmasch… 🙁 🙁 Leírod ezeket a marhaságokat, és az a baj, hogy még komolyan is gondolod őket! Tudtam, hogy minden falkós csak a Drágaszágaimmal képes foglalkozni, de az, hogy ennyire ne bírja magát valaki ebben visszafogni, az új terület. Ráadásul olyan valaki, aki magát “felvilágosult” falkósként adja elő, aki nem anyázik és faluzik, mint a sárgák 90%-a… Még mindig nem bírod felfogni (azaz, dehogyisnem, nagyon is tudod, ezért vagy ennyire beteg ez ügyben), hogy megelőzhetitek még 16x is a Körmendet a bajniban (meg a kupában is,… Olvass tovább »

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Jól van emőke/rouge,vàltogasd csak a nickjeidet…. Bohóc! ?

derryl
Olvasó

“főleg, ha szolnoki, mert ők jelenleg saját megyén belül sem urak”! Nem rémlik ki írta ezt? Eree válaszoltam, de akkor nézzük a jelent: idén eddig hányszor torkoztátok le az Mte-t? Hányszor nyertetek? Az utóbbira a választ az is megadja, aki számolni sem tud!!! URAK!

donnarumma
Olvasó

Jogos..de nem is neked írtam, hanem a(8+8) földidnek..
Egy éve miért nem kérdezted a torkozást?Pont azt a részt ragadod ki a történelemből ami nekik kedvez?De legyen a Te logikád szerint!Ki torkozott utolsó 2 meccsen a Berénytől??
(Nekem semmi bajom a Körmend csapatával,sőt!)

2lee14
Olvasó

Hu eddig nem nagyon tűntél fel nekem,de most igen. Te is gáz vagy!

pbask
Vendég
pbask

nem szolnoki mint emőke se szombathelyi.xD

2lee14
Olvasó

Akkor nekik mi értelme ezen az oldalon lopni a napot,ha semmi közük egyetlen csapathoz sem csak a trollkodás megy? Ezt tudnám már megérteni.

Piffinger
Olvasó

Az OLAJ fog nyerni!!!

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!!

balldontlie
Olvasó

Szegény Andric, nem tudom, hogy agyvérzést vagy második technikait kap-e előbb Norbi mellett…

2lee14
Olvasó

Végén még az Andricot elkezdhetjük sajnálni??

pbask
Vendég
pbask

Egyik se különb, utoljára szombathelyen szoppantották a bírók rendesen a horvátot

derryl
Olvasó

Bízom benne, ma a kőbaltás a taknyán csúszik hazáig!

makelovenotwar69
Olvasó

Ha Reddick valóban nem játszik, akkor még inkább eltolódik a Falco játéka a mezőny-rohanós, gyors passzos, kintről dobálós stílus felé. Túl sok centerjátékot eddig sem mutattak, így nagy változás sem várható a stílusban. Tóth Norbi játszik amíg bírja, Bruinsma / Balmazovics 4-esben jók lehetnek (?), de a hangsúly a felső elzárások utáni és a betörés-kiosztás utáni külső dobásokon lesz. Perl hozza majd a szokásos betöréseit… Ha a Szolnok idejében fel tud állni védekezni, jól lekövetik a mezőnyjátékosokat, jól váltják a 2-2-t, levédik a passzsávokat, azzal meg is fojthatják a Falco támadásokat. Tehát a Falco dobóformáján és az Olaj védekezésén fog… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

“….Tehát a Falco dobóformáján és az Olaj védekezésén fog múlni, hogy ki nyer ma este. (Hát ezzel sem mondtam sok újdonságot:-))..”

Hát azért ennyire ne egyszerűsítd le légyszi!

Múlhat ez az Olaj dobóformáján és a falco védekezésén is….:):)

makelovenotwar69
Olvasó

Veszem a szmájlidat, de szerintem ez most tényleg leegyszerűsödött 🙂
Az Olaj bárki ellen begyömöszöl 65-75 pontot. Nem egy nagy triplavágó csapat, a festékben kellene kihasználni az előnyt + Voja faktor. Ezért inkább az lesz a fontos, hogy mennyi pontot kap az ellenféltől… Az meg ugye a védekezéstől és az ellenfél dobóformájától függ.
Komolyan: nagy taktikai csatára számítok, a Tiszaligetben plusz energiát kap a hazai csapat, nem hinném, hogy tízen kívüli lesz a különbség a végén.

Peti
Olvasó

Én bírom Gumi elemzéseit.
Kicsit most elfogult a Falco irányában, de ki nem sz@rja le. :))

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

“Kicsit”. Hi-hhahaha-hi-ha! 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

“Icipicikét” elfogultnak tűnik Gumi bácsi a Falkó irányába, de lelke rajta! Nem ezen fog múlni a történet. Ha Reddic VALÓBAN nem játszik, akkor ez kalap,kabát, krumpliorr a Falkónak, valóban csak a pontkülönbség lehet kérdés, pláne, ha Vojvoda VALÓBAN játszik. Kálmán-Dzunics-Walke-Mujanovics-Wiley kezdőcsapat??!! Bizony, erős volt, akkor jutottak döntőbe, miután a MATÁV-Pécs ellen pályahátrányból jutottak tovább. Dacára annak, hogy akkor Pécsett játszott “Jumping Mike” és “buzi”Czigler Lacika is… Erről a “dzunicsos” kezdőötösről csak egy kérdés jut az eszembe, ami nagyon kikívánkozik belőlem: ÉS EZ MENNYIBE KERÜLT ???!! SZERETLEK benneteket. 🙂 U.i.: SZOLNOKIAK figyelmébe: a Pécs meg a Falkó is ellenetek pihenteti a… Olvass tovább »

Bilbao
Olvasó

A Pécs kit is pihentetett a Szolnok ellen?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Olvastad, amit írtam ????

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A Pécs a Falkó ellen pihentetett, Budimir pályára sem lépett, annak ellenére sem, hogy nem tudni semmi komolyabb sérüléséről. Utána Csirke elvtárs még le is nyilatkozza a rendkívül sportszerű véleményét, miszerint nekik a Körmend elleni meccs a fontos(abb).
Na, ezt v.ö. azzal, hogy a VALÓBAN sérülésektől megtizedelt Berény merte játszatni Pitts-et a nagy Olaj ellen, ezzel felségsértést követve el!
Sztem ez nagyon vicczes. 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Úgyhogy annyit kellett volna a maximális precizitás végett írnom, hogy a Pécs meg a Falkó is a JAVATOKRA (nem ellenetek) pihenteti a “nagyon sérült” játékosait, hogy a Körmend ellen majd bevethesse őket!
Ennyit valóban hibáztam, de sztem így is érthető volt, kár a felesleges kötekedésért.
Csirke elvtárs maga ismerte el (még kérkedett is vele), hogy SPORTSZERŰTLEN a hozzáállásuk.

Rouge
Vendég
Rouge

Ha Reddic nem játszik, akkor ezen a meccsen bármilyen eredmény lehet: nyerhetünk
egy ponttal, tízzel vagy akár hússzal is….

Ez Andrics meccse lesz,
Tóth Norbika idő előtt zuhany…

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

2lee14
Olvasó

Vagy Andric idő előtt zuhany. Amit minden meccsen érdemelne.

derryl
Olvasó

Hülye!

Kendeffy Botond
Olvasó

Tóth Norbi lesz a kezdő center? Felkötheti a gatyáját Andrics/Tóth Ádám ellen.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Fröccsös Gumi most szépen becsókolt a Falco-nak. ☺ Amúgy az elemzése nem rossz, látszik hogy érti ezt a játékot.

derryl
Olvasó

Aki érti csinálja, aki nem, magyarázza!

Szotyola
Olvasó

Gumi érti a kosárlabdát, élmény olvasni! Különleges egyéniség.

seanmaguire
Olvasó

Ja, csak az utóbbi időben egy meccset sem talált el. Ezt sem fogja.

donnarumma
Olvasó

Sajnos center nélkül nem fog menni..azért mindent bele!

Laposvár
Olvasó

Reddic… Érdemes volt játszania a Pécs U20 ellen 18 percet, megérte! Ja, nem…

donnarumma
Olvasó

Pongó-Taylor-Csirics-Wright-Horti-Dragasevics-Demeter-Olasz….keresem az U20-at?

Laposvár
Olvasó

Ülj le fiam, egyes… 🙂

pbask
Vendég
pbask

minden szót öröm volt olvasni jó voltál Gumi
Hajrá Vas

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igen, pont mintha Semjén ömlengéseit olvasnám Vittorio születésnapján. 😉

derryl
Olvasó

Ekkora szófosást régen olvastam.

Feffo
Vendég
Feffo

Ki mondta, hogy olvasd el ?
Gumi jókat mond,ez a mai kicsit csapongó lett. A Falco történelmi 5 perc azért kellett bele , mert nem akarta kimondani, hogy Okorn nagy hülyeség volt a kispadra, mert ezzel a filozófiával a Kecskemét kispadra kell leülni. Viszont az utóbbi meccseken az látszik, hogy kicsit engedett az elveiből és hagyja játszani Govensékat.

derryl
Olvasó

Nyugi, az alkeszek ömlengéseit nem szoktam olvasni. Elég ránézni a terjedelemre!

baltazar
Olvasó

Szerintem iksz lesz.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés