Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szívproblémák miatt visszavonul a pécsiek játékosa

Nem kezdi el az alapozást sem.:

:

A PVSK nyáron szerződtetett fiatal játékosa, Füzi Róbert a közelmúltban kivizsgálásokon vett részt, ami szívrendellenességet tárt fel. Orvosai tanácsára be kellett fejeznie profi pályafutását – írja a klub honlapja.

Amikor kiderült a baj, a klub vezetése és Füzi Róbert leült megbeszélni a továbbiakat. Végül közös megegyezéssel szerződése felbontásáról született döntés. Sok választás nem volt, ugyanis a szívprobléma feltárása után a játékos orvosai kijelentették, csak saját felelősségére folytathatná az élsportot. Így tehát biztossá vált, hogy Füzi már nem kezdi meg a jövő hétfőn kezdődő alapozást sem.

– Az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet – mondta Bán Gábor, klubunk ügyvezetője. – Egyfelől nagyon szomorúak vagyunk, hiszen Robi, korosztálya egyik legtehetségesebb kosarasa idehaza. A fiatal szabályba még jövőre is belefért volna. Tavaly Jászberényben nagyon sokat fejlődött, ezért is igazoltuk le. Nagy erőssége lett volna csapatunknak, így hatalmas veszteség számunkra, hogy nem folytathatja profi karrierjét. Ugyanakkor nagyon örülünk, hogy időben kiderült a baj, hiszen a legfontosabb az egészség. Bármennyire is imádjuk ezt a sportágat, az életnél semmi sem fontosabb. Reméljük, hogy a profi kosárlabda karrierje után is megtalálja a számítását Robi. Nagyon szurkolunk neki, és sok sikert kívánunk!

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Artur DokiSopronKCfanMarillionqkurucMios Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Fel a fejjel.
Van élet a kosárlabdán túl/ kívül is.
Annyit nem ér,hogy az egészséget kockáztassa a sportoló
Mi Pakson tudjuk,sajnos.
R.I.P. Ferdy…

SopronKCfan
Olvasó

A legjobbakat Neked Robi! Letörten olvastam végig a facebook posztod… Vigyázz magadra és sok sikert a pályán kívül!

Marillion
Olvasó

Erre egyszerüen nincsenek szavak! Az ember a sportoló kikapcsol és csak néz mereven a nagyvilágba….gomboc kerekedik a torkába….a további testi reakciókat meg már nem is kell sorolni! Fel a fejjel…Sok sikert az élet másik oldalán!

qkuruc
Olvasó

Az egészségnél semmi sem lehet fontosabb…Sok sikert a civil életben!

Mios
Olvasó

Sajnálom, bármennyire is az egészség a legfontosabb, egy fiatal játékosnak ez egy nagyon nehéz döntés lehetett

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés