Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szinte végig vezetve nyert Szombathelyen a Kaposvár

Remekül lepattanóztak és védekeztek a somogyiak.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Kometa Kaposvári KK 79-84 (18-24, 22-22, 18-17, 21-21)

Bajnokság, 2. forduló
Szombathely, Arena Savaria
V.: Papp Péter, Goda László, Jakab László Imre

Falco: Pot 4, Cowels 8/6, Kovács 2, Barac 10, Keller 15/3. Cserék: Perl 19/6, Brown 9/3, Verasztó -, Sövegjártó -, Tiby 12/9.

Kaposvár: Aris 17/9, Puska 3/3, Griffin 19/9, Gabric 8/6, Hughes 11. Cserék: Krnjajski 12, Paár -, Bogdán -, Hendlein 8/3, Csorvási 6.

Egy-egy elhibázott lehetőség után Gabric triplája nyitotta a mérkőzést, Pot válaszolt egy ziccerrel (2-3). Aris vitt végig egy gyorsindítást, majd Griffin is hasonlóképp járt el (2-7). Nem sokra rá Puska is a helyére küldött egy sarokhármast, jobban kezdtek a somogyiak, míg a túloldalontöbb labdát is elszórakozott a Falco, időt kért Milos Konakov (2-10). Aris bravúros kosarat dobott, ráadásul oda is ütöttek neki, kétszámjegyű lett a kaposváriak előnye (2-13). Kovács törte meg a hosszúra nyúlt hazai gólcsendet, ezzel pedig kezdett lendületbe jönni a Szombathely, Ivan Rudez is időt kért Keller zsákolása után (7-13). Perl is megszerezte az első pontját, de a túloldalon Krnjajski remekül vette észre Gabricot, Aris palánkos hármasával pedig megint meg lett közte a tíz (8-18). Tiby teljesen üresen próbálkozhatott a sarokból, nem is hibázott. Bár az első játékrész végére rendezni tudta a sorait a rosszul kezdő Falco, a Kaposvár jól őrizte a kidolgozott előnyét. 18-24.

Hendlein tett vissza egy támadólepattanót, Tiby révén jött a válasz, ráadásul Barac is betalált. Ennél közelebb nem tudtak egyelőre férkőzni a sárga-feketék, Griffin egy trojkát szerzett. Két gyors Falco-kosárral folytatódott a meccs, időt is kért Ivan Rudez, hiszen feljöttek háromra a hazaiak (26-29). Aris hármasa jókor jött a vendégeknek, Barac büntetőzött jól a hazaiaknál. Aris kezdett belelendülni, újabb triplát dobott, majd Gabric is beleállt egybe, megint meglett a közte tíz (28-38). Brown csinálta meg magának a helyzetet és Pot is eredményes volt (32-38). Tiby újabb távolit küldött a helyére, majd Aris büntetőzhetett egy szombathelyi technikait követően. Csorvási is feliratkozott a pontszerzők közé, míg a túloldalon Perl vágott be egy triplát (38-41). Csorvási újabb kosarat értékesített, majd Perl harcolt ki egy sportszerűtlent – ezzel Gabricnak véget is ért a találkozó (40-43). A vendégek azonban akárhányszor szorult helyzetbe kerültek volna, mindig jött valaki, aki előlépett, így kaposvári vezetéssel zárult az első félidő. 40-46.

A fordulás után Keller talált be, majd Hughes közelijére Cowels triplája érkezett (45-48). Griffin is jól állt bele egy távoliba, de Cowels erre is válaszolt (48-51). Keller egy gyönyörű összjáték végén húzta a gyűrűbe a labdát, majd Hughes büntetőzött. Felváltva jöttek a kosarak, de egyre közelebb férkőzött a Falco, de a fordítás egyelőre nem jött össze (52-55). hughes már a negyedik blokkját osztotta ki, ebből pedig Griffin küldött a helyére egy hármast, Barac válaszolt egy kettessel (54-58). Hendlein bravúros távolit dobott, erre is Barac közelije érkezett a túloldalon. Keller újabb zsákolásával jött közelebb megint a Szombathely, ám Aris jókor lépett elő (58-63). A játékrész vége előtt mindkét oldalra becsúszott egy-egy hiba, továbbra is előnyben volt a KKK. 58-63.

Keller 2+1-es akciójával indult a záró etap, majd a válogatott center egy triplát is bedobott, a találkozón először átvette a vezetést a Szombathely (64-63). Krnjajski azonnal válaszolni tudott, ráadásul Griffin is befejezett egy gyorsindítást (64-67). Griffinnek ütöttek oda, ő pedig nem hibázott a vonal mögül, megint hattal ment a Kaposvár, majd Hughes is hozzátett egy duplát, időt kért Milos Konakov (64-72). Aris osztotta le Hendleinnek a labdát, ezzel pedig újra meglett a közte tíz. Perl csent labdát és ziccerezett, de a Kaposvár okosan és hosszan játszott már, a támadás végén pedig Hughes büntetőzhetett. Ezúttal is minden hazai próbálkozásra válaszolni tudtak a vendégek, akik innen már nem engedték ki a kezükből a győzelmet. A Kometa Kaposvári KK Szombathelyen szerezte meg az első győzelmét a szezonban. 79-84.

HIRDETÉS

92 hozzászólás

92
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
51 Comment threads
41 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
61 Comment authors
MarillionYellowblackmilanka487RolexRózsabimbó Recent comment authors
SzhelY
Olvasó

miért nem veritek le rajta

Yellowblack
Olvasó

Center poszt nagyon gyenge,Brown és Cowels a 2 ember ér egyet.Tiby játéka nagyon tetszett,Váradi nagyon hiányzik a csapatból naggyából ennyi 1 látott meccs után.Gratulálok a Kaposvárnak kíváló légiós választás a szezon meglepetés csapata lehet

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten nyertek! Dobtak kb. 5 bravúr kosarat, mi meg a ziccereket sem!

Én úgy számoltam Papp 7 faultot fújt ellenünk és 1 !!! et nekünk. A 7 ből 3 erősen vitatható volt-mind a 3 ból 3-3 pontot kaptunk…Hughes 6 szerelést végzett a ziccerünk közben, amit mind fault nélkül végezte, neki külön gratulálok…

Ez mind mind belefért volna, ha csak közel x re hozzuk a lepattanókat!
Szégyelhetjük magunkat!

Gratula Kaposvárra, megérdemelték!

SzhelY
Olvasó

Tisztelt bb1 ezt a főcímbe kéne hoznotok szégyen banda

Rolex
Olvasó

Sárgapárni,te sárgahúgy!
B@sszam meg anyádat,mivan mivaaan?
❤️🖤

Motoros
Olvasó

#mrpappout#

Rouge
Olvasó

Zozónak kezdeni kell, a Falco immár nem bírja el, hogy a legjobb játékosát mellőzi az elején
és majd csak mínusz tíznél száll be a meccsbe.

Konakov OUT

Jon
Olvasó

Addig örülj, amíg Potocnik out nincs, mert el szokott jönni az a pont is, amikor elfogy a lendület. Hacsak nem idén is a legjobb 8 a cél. 😉

milanka487
Olvasó

Igen, csak ez egy sokkal jobb csapat mint eddig bármelyik Potocnik féle csapat! Van 4 minőségi légiósunk+Barnes még kérdőjeles, de még belejöhet továbbá hosszú idő után egy jó magyar magunk! (Pongó,Lukács,Pallai,Révész,Rudner)
Egy meccsen 10-es rotációval tudunk dolgozni ami azért elég jó!

Rouge
Olvasó

Barnes-t ne kérdőjelezd meg, mert kurva jó játékos.
Nálam Rudner lóg ki lefelé.

milanka487
Olvasó

Hát értem de akkor jó lenne ha szépen lassan összekapná magát és legalább egy 10 pontot tudna majd átlagban hozzátenni, mert nem biztos hogy minden meccsen ilyen extrák lesznek a magyarjaink!

Jon
Olvasó

milanka487! Ha erről van szó szerintem a tavalyi Szolnok sem volt olyan rossz (főleg annyira, mint amit az eredmény mutatott), a tavalyelőttit én meg pláne jónak éreztem, mert ott nem csak a keret volt erős, hanem a csapategység is minimum top 3-as volt, sőt.
Arra céloztam, hogy minden edzőnek megvannak a maga problémái és Potocnik is lehet, hogy nem véletlenül nem nyert még bajnokságot.

Barro
Olvasó

Majd 29-én meglátod a különbséget a tavalyi tavalyelőtti és a mostani Olaj között. A legnagyobb különbség hogy végre van irányítónk…2 is. Utóbbi években is jók voltak a játékosok, a tavalyelőtti fiaskó után tavaly már váltanunk kellett volna, fejben nem volt erős Badzim. 21-ben a 4. meccs 3. negyed után 10 el mentünk elképzelése sem volt a Falconak mit csináljon és mi meg a lehetőségtől fejben összeestünk, az 5. meccs dettó. Ezek nem fognak összeesni…ez ALL IN lesz.

Rouge
Olvasó

Ne kiabáljuk el.
Az biztos, hogy ez a csapat sokkal erősebb mint a tavalyi, de indult már úgy a szezon,
hogy all in, és láttuk mi lett a vége.

2018-19.

Very Alba
Olvasó

Ezzel a Magyar maggal nagyon nehéz lesz.Az általában nagy arcú Amerikai légiósokat,egy erős Magyar mag tud jó irányba terelni,példa rá az előző szezon.Most fordulhat a helyzet.Hajrá Alba.

Knézy Ernő
Olvasó

Perl,Keller,Kovács nem elég?
Máshol sem jobb a helyzet 😉

Stockalone
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten győztek.
A vereséget csak magunknak köszönhetjük. Amíg Brown és Cowels beleszarik, Pot ziccerből kidobálja a labdát, addig nem lesz jobb. Az volt az érzésem, mintha öt idegen lett volna a pályán, akik aznap találkoztak először. Tiby-n láttam egyedül, hogy próbált felpörögni.
Nálam Pot, Cowels, Brown max. 2 meccs, ha nem mutatnak többet, lapát…

Marillion
Olvasó

Falconál nem két meccs után szoktak légióst kilapátolni…ehhez már hozzászokhatott minden falco szúrkoló.

KD
Olvasó

Hát ez nagyon gyenge volt, gratula a Kaposvárnak. Most nem tudom eldönteni, hogy két arcunk van, egy a BL-re, egy pedig a bajnokságra, vagy pedig szimplán arról van szó, hogy ezzel a rotációval nem bírjuk a szerda-szombat ritmust(+utazás). Majd kiderül.

Mike21
Olvasó

Gratulálok ehhez az idegenbeli bravúrgyőzelemhez Csapatnak, Szakmai Stábnak, külön Ivan Rudeznek, első horvát vezetőedzőként, első KKKK győzelme (idegenbeli), és persze a helyszínen lévő Szurkolótársaknak, akik elkísérték őket és kiszurkolták. Az alapszakasz végén nagyon sokat fog majd számítani. Az nagyon komoly fegyvertény, és tartást mutat, hogy szombathelyiek hazai pályán (hazai szezonnyitón 9-1-es mérleg a legutóbbi 10 meccsen) mindössze 1 ponttal vezettek, 1 perc 17 másodpercig a 4 negyedből csak egyet, a harmadikat vesztettük el, 2 döntetlen mellett. Előzetesen Élő pontszám mellett, 6% esélyt jósolt. A kulcs a múlt hetihez képest, amiben sikerült változtatni, javulni és ezúttal a mi javunkra döntött a… Olvass tovább »

USBkábel
Olvasó

Sárgapárni jelenleg is az anyukája szájába huggyozik természetes ülve ahogy a jó kislányoknál szokás 🙂 MTE!⚫️🔴

Freebulletz
Olvasó

Gratula Kaposvár!
Csudálatos naffalkó :DDDDDD kicsit kisebbnek látom az arcotokat ma, miért? 😀

hufi
Olvasó

Gratulálok a kaposvári Csapatnak, megérdemelten nyertek.
A mókusőrsük viszont vicces, volt, annak ellenére, hogy egész meccsen vezettek hangjuk nem volt, aztán az utolsó egy percben elkezdtek okoskodni… Ezek nem bicskások, max kis pengések…

KPSVRKK
Olvasó

Kikérem magamnak! Én végig okoskodtam.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Én meg be is rekedtem úgy ahogy te is nem értem mit nem lehetett hallani ?
Utolsó percben ? Arra meg nem is emlékszem az extàzis miatt !

Four Stars
Olvasó

Nagyon messze a vége, de az már most látszik hogy az edző és a kiegészítő embereink az egyik gyenge pontunk. Nagyon nehéz lesz a célunkat elérni, Szolnokot nagyon összerakták, alba jó lesz, de a csibéket mindig reggel számolják 🙂 úgyhogy van még idő a hibákat kijavitani

KPSVRKK
Olvasó

Nagyon szépen javult a védekezés az Olaj meccshez képest, külön érdem, hogy Gabric kiválásával sem esett össze a csapat, szépen hozzátett mindenki. Åris és Hughes játékán látom, hogy nem ehhez a védekezéshez szoktak. Utóbbi a befejezésekben még sokat hibázik, de a védekezése szerencsére brutál, Åris viszont nyomás alatt eladja a labdát, gyenge 1-1 ben. Védekezésben szerencsére ő is jó. Biztos vagyok benne, hogy gyorsan felveszik ezt a ritmust és még jobbak lesznek. Múltkor valaki kérdezte ki lesz aki előlép, ha kell vezér lesz, én Griffint látom. Gratulálok a csapatunknak, jó volt ma Szombathelyen! Berekedtem 🙂 A bírókról sokat nem írnék,… Olvass tovább »

vasipasi
Olvasó

A Falco úgy döntött, hogy edző nélkül vág neki ennek a szezonnak. Szerintem semmi meglepetés nem történt ma.

Az már az előző szezonban látszott, hogy a Konakov kevés ehhez, de a lendület, a Nagy Viszket és a Nemény látogatása az öltözőben még bevitte a csapatot a célba.

Redbid
Olvasó

Ez van amikor aztán összedől a “felső polc” 🙂

Képeket csak a teli körmendi csarnokról sikerült??

Piros Takaró
Olvasó

Nagyon sima mérkőzés volt…
Most is remélem akkora pofátok lesz mint meccs előtt:)

donnarumma
Olvasó

Grat a Kaposvárnak!
Teljesen megérdemelten nyertek.
A lepattanóval buktunk, nem kérdés.
Mr. Papp 1:7 fújt
Hajrá Falco

Redbid
Olvasó

Mit is írtál pár napja a Körmendre, pappal kapcsolatban?
Ja megvan: “fóbiások”

donnarumma
Olvasó

Igen mert azt gondoljátok, hogy nekünk fúj! Még most sem érted…ez a baj

Soós Sándor
Olvasó

Papp adott a Godának is leszarom tablettát. Kosárlabda selejtjei vagytok. Az az egy szerencsétek van, hogy főnökeitek is balfaszok és védenek titeket. Ha minden meccset nyíltan kielemeznének meccsenként minimum 10 hibátok lenne. Az egyik direkt szerepel a második ennyit ért hozzá a harmadik pedig kompenzálja a hülyeségeket. Ez jellemző minden mérkőzésre, egyre többször és ezért sajnos nézhetetlenek lesznek a meccsek.

Falcomarci
Olvasó

Amíg egy 100 èves Csorvàsi meg egy 100 èves Hendlein kombó13-15 pontot tud szerezni,addig nincs kérdés!Gabricot kiàllítottàk,az volt a szerencsènk,lett volna közte több is!Bírózni nem érdemes,házait kaptunk,rendesen!Én azt mondom,második meccsünk,az új kerettel,kellèg kicsit várni!Aztán meglàtjuk!Sok csapat megfog èrkezni az idei szezonban!Sokkal keményebb lesz mint eddig!De legalább izgalmasabb lesz!
Hajrá FALCO!❤️💪🥊

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Grat

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Falco parádé!!!

Motoros
Olvasó

Szopóálarcot fel😂😁😂🤣

andrás
Olvasó

Kellett már egy versenyképes Egerszeg meg Kaposvár a bajnokságba 🤟

Xero
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak!
Nekünk még nagyon sok van addig mire összeállunk.. ennyi meg nem értésből fakadó hibát nem tudom mikor láttam utoljára a csapattól.. (bár azt hozzá kell tegyem, hogy a lepattanószedéshez nem kell összeszokottság…)
Plusz szerintem ez a meccs mehet a rekordok könyvébe, befújt lépeshibák számában biztos rekord született..
Nembaj, megyünk tovább előre… Hajrá Falco!! 💛🖤

Ervin
Olvasó

Falco szurkoló vagyok, ( itt eddig csak olvasgattam), és a meccset se láttam, de gratulálok a Kaposvárnak. Jó bajnokság lesz ez, az eddigi eredmények alapján szerintem. Semmi nem biztos. Ez legyen jó hír, meg az is, hogy a BL- ben eddig a vereség ellenére is jók voltunk. Kívánok mindenkinek egy izgalmas, fordulatos bajnokságot, és jó szurkolás az egész magyar kosárlabdát kedvelő társadalomnak! 🙂

JólnézünkMIKI
Olvasó

Gráczer Györgytől kérdezném, hogy Konakov-Csurovics elég lesz?

Jon
Olvasó

Van ez így, az új (hozzánk nyáron érkezett) légiósoknak is hozzá kell szokni, hogy ne csak a mezt vigyék ki a pályára, még ha néhányuknak ez “csak” egy magyar bajnoki, nem nemzetközi meccs, különben kínos pofonokba lehet beleszaladni. És nem Golden State, hogy bárki bárkit lenézzen.
De azért világvége sincs. Messze nincs, van a keretben potenciál bőven.

Falcofan03
Olvasó

Egyrészt igazad van, másrészt meg ne haragudj már, de a GSW mikor is nézett le bármilyen csapatot?

Jon
Olvasó

Itt most nem arra gondoltam, hogy ők néznek le más csapatokat, hanem hogy nekik lenne rá alapjuk tudásuk, meg eredmények alapján. Bár ha már így kérdezed, szerintem történt ilyen is, Curryben benne van ez. Pl. amikor az első hullámban bajnokok voltak és utána éven a James vezette – talán már a Cleveland volt az? Kicsit régen volt – megverte őket a döntőben, az ez a helyzet volt. Utána igazolták Durantet, visszavették a “trónt” és Curry meggondolatlanul nyilatkozott egy nagyképű-sértődöttet, hogy “még a döntőben és érezték az előző éves pezsgőszagot az öltözőben”, ezért nyertek simábban. A nyilatkozat is lenéző volt és… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

Ez meglepő, szerencsére nem tippmixeltem.

Rubik75
Olvasó

Gratulálok a csapatnak pláne úgy hogy a meccs jó részében 3 légióssal játszottunk.Véleményem szerint,már Szolnok ellen is jól játszott a csapat a védekezés ellenére.A mai győzelem olyan mint egy álom,viszont akkor van igazi értéke ha kedden a Paksot is elkapjuk.

Bulldozer
Olvasó

A Kaposvár Paks az egy jó meccs lesz, szerintem kaposvári győzelemmel. A mostani mutatott játékkal a csapatok nálam így néznek ki. Aztán a labda kerek, bármi megtörténhet. Hajrá kosárlabda!

Ewing
Olvasó

A labda nem kerek, hanem gömbölyű😉
Szép volt, KKK👌

Rouge
Olvasó

Gratulálok a Falcónak, jól tartották magukat, a Kaposvár egy nagyon jó csapat
(az, hogy mi idegenben simán vertük őket, ne tévesszen meg senkit).

Leklibajsza
Olvasó

Úgy látom ismét kezdődik Rúzs ciklikus arrogáns óbégatása. 2 hét arcoskodás-2 hét hisztizés.

Soós Sándor
Olvasó

Szezon végén pedig bevonul az elvonóra.

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak,megérdemelték a győzelmet.
Papp egy f@sz.De nem,nem miatta veszítettünk.Viszont megint annyit tévedett, hogy a Holdról is látszik.Ráadásul a Kaposvárt jobban súlytották a hülye ítéletei…Pl az első szándékos előtt volt egy fault,amit ha befújt volna a szeme előtt,akkor nem lett volna meg a szándékos …
A légiósok beleszarok hozzáállása botrány.
Kíváncsi lennék, mi volt Konakov terve,mert látni belőle semmit sem lehetett. Ész nélkül,nulla elképzeléssel rohangáltunk a pályán,futottunk az eredmény után… Bízom benne, hogy ez egy jókor jött korai pofon lesz,kijózanítólag hat majd….
Hajrá Falco

AllenIverson
Olvasó

Hatalmas győzelem.Szombathelyen mindig extra ha valaki győzni tud,akármilyen is a falco pillanatnyi formája.
Még hosszú a szezon,de a jelek bíztatóak még akkor is ha Gabric 2 ostoba faultal kiállítatta magát.Tanultunk a szolnok elleni brutálmód elvesztett lepattanócsatából,ennek ma meg is lett az eredménye a több pattanó leszedésével.Szerintem ez is kulcs volt ma
Büszkék lehetünk a csapatra,hogy Gabrics kiállítása után 3 légióssal is így helyt tudtak állni.
Szombathelyre pedig sok sikert a BL-be
HAJRÁ DELFINEK

Barro
Olvasó

Grat Kaposvárra. Múlt heti meccsünk után írtam hogy nagyon jó ez A Kaposvár nem sokan fognak Kaposváron nyerni. A felkészülés alatt látottak alapján nagyon nagy dolgog volt hogy úgy meg tudták szorongatne ezt az OLajbányászt. De hogy Szombathelyen is….ez fenomenális.

Szurker
Olvasó

Abszolút megérdemelt kaposvári győzelem, gratula nekik!

A hétközi BL meccs utáni “megszokott” beleszarok játék volt (főleg a légiósok részéről)..
Minden tekintetben fejlődnie kell a csapatnak, de nagyon gyorsan.

Falco! 💛🖤

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez. A Falcoról pár gondolat, nekem úgy tűnt, hogy egyáltalán nem készült fel a szakmai stáb a Kaposvárból, folyamatosan csak reagálni próbált meccs közben arra, amikor kezdett ellépni az ellenfél. Az U23-as játékosok semmit sem tudtak ma hozzátenni a mérkőzéshez. Az új légiósok jó lenne, ha a BL-en túl is látnának, mert meccs nagy részében csak fent voltak a pályán, ami az idei évben kevés. Zóna ellen teljesen impotens volt a támadójáték, védekezésen meg rengeteg tiszta dobása lehetett a Kaposvárnak. Van honnan fejlődni.

HajraKapos
Olvasó

Gratulálunk a csapatomnak, Szombathelyenek további sok sikert. Szép munka volt, csak így tovább! Hajrá Kaposvár!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Ilyen nincs és mégis van!! Mit is mondhatnék, amikor a meccs 99,9%-ában mi vezettünk? Gratulálok a csapatunknak és a stábnak! Nyilván a Falcoból sokat kivett a BL meccs (ott győzelmet érdemelhettek volna, sikereket a továbbiakban!!), de most fásultan kezdtek és tompán folytatták. Voltak ugyan fellángolások, de nem sok. Talán kicsit könnyen is vették ezt a találkozót. Mi viszont sokkal fegyelmezettebben játszottunk, mint a Szolnok ellen, bár védekezésben még sokat kell acélosodnunk! Büntetők, eladott labdák, lépéshibák, buta döntések…; bőven van hová fejlődnünk! Nagy luxus volt Gabricot a félidőben elveszíteni, ennél nagyobb érdem viszont a többiek helytállása! A játékvezetés most is többször… Olvass tovább »

Kovács Gábor
Olvasó

BAJNOKSÁGSzinte végig vezetve nyert Szombathelyen a Kaposvár
Most melyik? Mert a meccset nem láttam.

Laposvár
Olvasó

MUHA HA HA

Laposvár
Olvasó

HA HA HA

Laposvár
Olvasó

HA HA

Laposvár
Olvasó

Ha

fanaticfantastic
Olvasó

Kedves szurkolótársaim! Csak kérlek benneteket! Ne b.tassuk itt a szombathelyieket! Tudom,ők ezt tették ilyenkor velünk (is). Mi ne ! Nem írtam ide régen. Nem is szándékozom a továbbiakban sem. Legyünk mi azok akik példát mutatnak. Hajrá Olaj! Mindörökké!

Bulldozer
Olvasó

Így van,fantasztikus hozzászólás volt. Komolyan. 🙂 Nagyon jó a példa, hátha ragadós lesz, jó lenne ez az irány. Hajrá kosárlabda. Pááá

Leklibajsza
Olvasó

“Csak kérlek benneteket! Ne b.tassuk itt a szombathelyieket! Tudom,ők ezt tették ilyenkor velünk (is). Mi ne !”
Mindig kardoskodsz az általánosítás ellen. Szerinted ez nem az?

Mendez
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak.

Endre
Olvasó

Seprű már a seggedben remélem. 🙂

Mendez
Olvasó

A 3. után ne erőlködj jobágy.

SzhelY
Olvasó

falcoparádé ,legközelebb afélidőnél hazamentek divatok?

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Köszi a csapat nevében!

WSreborn
Olvasó

Párna ezt csak neked: Fiba Bajnokok Pipája

Mendez
Olvasó

Papírforma.
Borítékplható vereség volt BL meccs után.
Ettől függetlenül Cowels botrány.

Petike97
Olvasó

Miért volt borítékolható?csak nem elfáradtunk?hagyjuk már ezt a BL meccses hülyeséget.

Ewing
Olvasó

Valamire fognia kell a 🤡nak.. 😂

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Kapos az Olaj ellem is vezetett 1x.

Petike97
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak,ezt úgy nyerték meg ahogy kell.Ez részünkről ma gyenge produkció volt,de én még türelmes vagyok.Szerdán pedig játszunk egy jó meccset a Murciával.💛🖤

SárgaPárna
Olvasó

Az unió Oroszországra kivetett szankciói miatt nem maradt pénzünk edzőre. Ez a következménye…

SzhelY
Olvasó

igen halgatlak

SzhelY
Olvasó

hát te igen hülye vagy ezért kár elhasználni az összés önkormányzati sporttámogatást

Kendeffy Botond
Olvasó

Meg a brüsszeli bürokraták.

AllenIverson
Olvasó

úristen,te tényleg ennyire hülye vagy,vagy ezeket valaki kitalálja helyetted és te leírod ,mert kettőtök közt te vagy aki legalább írni megtanult????

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Vergodj csak

Autodelta
Olvasó

Full hülye… Tavsly kinyalta az edző seggét is!! 😂😂

Nusy
Olvasó

Papppeti sem volt ma veletek!

YoWassupFam
Olvasó

Lentebb látszik az emberekből mennyire kimaradt a szarkazmus érzék. Ez alól persze kivételt élveznek a kedves boomerek akik valahogy a kiber világban nem tudják érzékelni azt meg hát alapból nem is értik azt… SP is ludas mondjuk mert “/s” jelzővel szokták zárni a hasonló kommenteket:) van még mit tanulni pedig ez a jelen és a jövő.

PIROSPÁRNA A MEGMONDÓ
Olvasó

Remélem a mai meccs után maradt még a párnába toll amivel nem itattad fel könnyeidet te madár!

Rózsabimbó
Olvasó

Sárga a sálad…..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés