Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szigorú intézkedések, de lehetnek nézők a Horváth Zoltán Emléktornán

Részletek.

  •   :

:

Ez lesz a 11. Horváth Zoltán Emléktorna Szombathelyen.

Gráczer György sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idén három csapat részvételével rendezik meg tornát, miután a Helios Domzale nem tud beutazni az országba.

Gráczer elmondta, hogy a szurkolók csak a főbejáraton érkezhetnek a csarnokba, testhőmérséklet mérés lesz és akinek 37,5-nél nagyobb értéket mutat a mutató, az nem léphet be az Aréna Savariába. A maszk viselése mindenkinek kötelező lesz.

A Horváth Zoltán Emléktorna programja:

Péntek:
19:00: Falco-Kecskemét

Szombat
17:00: Kecskemét – Paks

Vasárnap:
17:00 Falco – Paks

 

 

🏀A 2020-as Horváth Zoltán Emléktorna legfrissebb információi

Közzétette: ugytudjuk.hu – 2020. szeptember 9., szerda

 

A Falco szabályzata: 

Az új koronavírus (COVID-19) okozta járvány terjedésének megakadályozását szolgáló járványügyi szabályok – melyek betartására minden tevékenység, így természetesen a sporttevékenység során is kiemelt figyelmet kell fordítani – a következők:

• Belépéskor kötelező a testhőmérséklet mérés!
37.5 fokos testhőmérséklet felett senki nem léphet be az Arena Savaria területére! A megváltott belépőjeggyel rendelkező szurkolóinknak ebben az esetben a belépőjegy árát visszatérítjük!
• Belépéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő használata! Kérjük a mosdókban is a kihelyezett fertőtlenítő hatású kézmosók használatát!
• Belépés csakis maszkban engedélyezett, a maszkot a csarnokban töltött tartózkodás alatt végig kötelező viselni!
• Belépéskor a jegypénztárnál kérjük a 1,5 méteres távolság betartását!
• Betegek, vagy az alábbi tünetekkel rendelkezők nem léphetnek be a komplexumba: köhögés, nehézlégzés, légszomj, láz, hidegrázás, izomfájdalom, torokfájás, ízérzés- vagy szaglászavar, émelygés, hányás, hasmenés.
• Aki az elmúlt 14 napban külföldön tartózkodott, kérjük ne jöjjön a mérkőzésre!
• A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus nem megengedett! A játékosokkal való fizikai érintkezés tilos!

Fotó: ugytudjuk.hu

  •   
HIRDETÉS

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MAFCdrukkerLightbringerGergőcsonka882lee14 Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Érdekes szezon elébe nézünk szurkolói szempontból (is), az már biztos… Ha az a kérdés, hogy a zártkapu vagy ez, azonnal a maszkos szurkolásra szavazok, ugyanakkor szerintem nem lesz olyan, mint a rendes. Koreót bemutatni, zászlót lengetni, kétrudast tartani, dobot verni, tapsolni ugyanúgy lehet. Az éneklés és kiabalás viszont halkabb lesz ugyanakkora létszámú tábornál, és nagyon légszomja lesz az embernek, ha 5-10 percig rendesen tolja a dalokat maszkban (már próbáltam maszkban kiabálni, nem meccsen). A másik a pacsizás… Nem tudom, hogy máshol hogy van, de a MAFC-nál a pacsizásnak rituáléja van. Még azok is, akik amúgy, amikor tombol a fél csarnok,… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Online stream várható? (Hungarysport?)
Szerintem ezáltal többen otthon megnéznék a meccset,nem csak élőben,pár százalékkal az össz számot le lehet fogni,így; hogy a játékosok elkapják még kevesebb lehetne az esélye.
De csak ötlet.

2lee14
Olvasó

Jegyértékesítésről valaki tud valamit? Vagy csak én voltam figyelmetlen és nem olvastam sehol.

csonka88
Olvasó

Nem volt róla szó, a Falco honlapon ki van írva a jegyértékesítés már, de árak még nincsenek. A bérletekről addig nem tudnak mit mondani amíg nem derül ki a Bajnokság pontos lebonyolítása és a BL-é, amit én kivettem a tájékoztatóból.

Gergő
Olvasó

Én se olvastam a jegyértékesítést

Lightbringer
Olvasó

Ez lenne a minimum ilyen helyzetben. Hiszen mégiscsak egy város csapatáról van szó.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés