Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Szigetszentmiklóson nyert a Phoenix-MT

Sporttörténelmi győzelmet arattak a Megyeri Tigrisek.:

:

BKG-Prima – Phoenix-MT Fót 87-97 (25-23, 18-24, 17-30, 27-20)

BKG: Lilaj 27 (+15 lepattanó, 15 kiharcolt fault), Nagy Be. 5/3 (+11 gólpassz), Nagy Bo. 18/12, Plézer 11/3, Spiriev 12/6. Cs: Kelenföldi 7/3, Halász 4, Petrovics 3/3, Szeleczki -, Sándor -.

MT: Santiago 21/6, Katona 32/6, Horváth 5, Nagy 1, Varga 20. Cs: Bálint 8/6, Bus 7 (+10 gólpassz), Kékesi 3, Ipacs -.

Első piros csoportos meccsén rögtön megszerezte a történelmi első sikert a Phoenix-MT Fót a BKG otthonában. Eleinte inkább a hazaiak akarata érvényesült, a második etapban felváltva vezettek a csapatok, de a félidő utolsó perceiben a Katona és Santiago vezette vendégek voltak a jobbak. A fordulás után nem találták támadójátékukat a Kosok, míg a túloldalon szinte minden beesett, már a húszat közelítette a különbség. A végjátékban aztán tíz pont alá csökkent a differencia a brutális tripla-duplát hozó albán válogatott Lilajnak köszönhetően, de a fótiak győzelme nem forgott veszélyben. Hazai részről a Nagy-fivéreknek nem ment a dobás, a magyar magból senki nem tudott vezérré előlépni, a lila-fehérek csapatként jobban működtek és taktikusabban támadtak, így megérdemelten nyertek a kemény, sok szabálytalansággal tarkított találkozón.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DennisbakibaCosmokosárbáróCsippa Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Csak a szokásos történt ezen a meccsen is. Nagy tesók eszetlenül hajigálták a labdát a kosárra (Nagy Be 20, Nagy Bo. 30 dobószázalék) Doktorisszimusz pedig megint “elfelejtett” gratulálni a győztesnek.

bakiba
Olvasó

Guszti doktornak (máig nem értem, ez az ember, hogy szerezhetett egyáltalán diplomát) mér sikerült annyit kipréselnie magából, hogy érvényesült az ellenfél taktikája. Gratulálok? Na az nem. Szóval meg kell becsülni ezt a pici elismerést is, mert általában az ő taktikája a jó és nála nincs jobb edző. Az egész BKG mint olyan egy rejtély. Akadémia cím, de nincs utánpótlás egy edző, akinek dr van a neve előtt, de …. inkább semmit nem írok. De legalább a gyerekek tudnak valahol játszani. Egy szülő mindent megtesz a gyermekéért.

kosárbáró
Olvasó

Kíváncsian várom ezt a Fóti csapatot, hogy mire jutnak! Azt hallani, hogy még terveznek erősítést!!!

Csippa
Olvasó

“Nagy” mutyi ez a bkg, akadémia 0 up eredményekkel, egyre gyengébb, kipukkadni látszó Bs csapattal…

Cosmo
Olvasó

Köszönjük a konstruktív kritikát. Azért csak elvagyunk még valahogy 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés