Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szerződést bontottak Laziccsal Jászberényben

Már az is megvan, ki veszi át a helyét.:

:

A Jászberényi KSE vezetősége ma reggel újabb közleményt adott ki, miszerint közös megegyezéssel szerződést bontottak Nikola Lazics vezetőedzővel.

Közlemény

A JKSE vezetősége a lefolytatott vizsgálat eredménye alapján közös megegyezéssel szerződést bont Nikola Lazic vezetőedzővel aki így elhagyja klubunkat. Nikolának köszönjük az elmúlt szezonokban végzett munkáját, különösen a tavalyi sikeres szezont, amikor is a JKSE az eddigi legsikeresebb szezonját zárta. További munkájához sok sikert kívánunk!

A megbízott vezetőedzői feladatokat Lo Elhadji Malick látja el.

Ez úton is köszönjük támogatóink és szurkolóink türelmét, eddigi támogatását, biztosak vagyunk benne, hogy sikerül kimozdítani a csapatot a jelenlegi állapotból.

JKSE Vezetősége

fotó: olajofficial.hu

36 hozzászólás

36
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Tudodkicsakugyroni20darius96jolly joker Recent comment authors
darius96
Olvasó

Ha lenne esze a klubvezetőségnek, akkor idehoznák Sopronba Sabáli helyett! Érzésem szerint, a kezei alatt Pitts (meg maga a csapat is) pálforduláson menne keresztül. De nem fogják idehozni, mert a “megélhetési politika” mindennél fontosabb! Csak így tovább, ez a jó irány (Y)

Csakegyfan
Olvasó

Pittset kirakták a keretből

darius96
Olvasó

Attól még ugyanez a véleményem. Egyébként önmagában Pitts távozása semmit nem fog megoldani.

jolly joker
Olvasó

Alkalmatlan Vezetőség! Meddig lehet ezt az ámokfutást még csinálni büntetlenül??????Először a főszponzor távozik utána kib@szunk Rakiccal igazolunk gyenge olcsó és veterán légiósokat majd elküldjük az egyetlen sikerünk kovácsát!!!!! Az alkalmatlan vezetőség álljon a tükör elé és köpje szembe magát!

csakugy
Olvasó

Téged kellene nekik szembe köpni. Az ilyen divatszurkolókat, akik a klubbért semmit nem tesznek, csak itt osztják az észt.Tavaly gratuláltál nekik a legjobb eredményért? Várom válaszod!

Tudodki
Olvasó

Ha jegyet vett vagy bérletet, akkor már támogatta a csapatot. Ezzel a tavalyi szerepléssel akkor most mehet megint 5 évig a play out elkerülés és az eredménytelenség? Csakúgy… Te szerintem a Tőgye Pisti vagy… Stílus maga az ember…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ha tudnád most kit divatszurkolóztál le… Én tudom. Szerintem máskor ne tedd! Köszi!

nagyapátok
Olvasó

Használhatatlan magyarokkal és alsó-középkategóriás légiósokkal nem lehet…
Lazic idén nem hibázott, tavaly viszont borzalmasan meccselt! Bölcsebb rotációval akár bronzot is csíphetett volna Berény, így viszont kizsigerelt légiósokkal és a semmiből kezdőbe rakott kiegészítő magyarokkal fejezte be a szezont a csapat. Amennyiben a használható magyarok megkapják a perceket tavaly, úgy nem nézik semmisnek a mester nyári ígérgetését és nem néznek új csapatok után…

Csakegyfan
Olvasó

Gyökér…
7 emeberes rotációval hogyan lehetett volna bronzot nyerni?

nagyapátok
Olvasó

Ahogyan 5 “emeberes” rotációval 5.helyre jöttek be.

Csakegyfan
Olvasó

Egész meccsen nem cserélt Lazic? Ritka buta lehetsz ha ezt komolyan gondolod 😀

nagyapátok
Olvasó

Ha rotációnak hívod a 2.félidőben a negyed végi 1-1.5 perces játékidőket akkor valamit újra kell gondolnod. Nekem meg azt, hogy érdemes-e ilyen értelmi szinten lévő forumozóknak válaszolnom.

roni20
Olvasó

Nagyapátoknál ott a pont. Ugyanezt gondolom én is. Meg lehet nézni a tavalyi meccseink statisztikáját. Nem beszél hülyeségeket. Rotáció nem az, hogy 1-2 percre becserélek valakit, aztán már jön is le…

bakiba
Vendég
bakiba

Szerintem örüljön. Kikerül abból a fertőből, ahol idén semmi sem fog menni és mindenhol ő az erkölcsi győztes, mert tudja a kosaras társadalom, hogy nem ő a hibás. Legalább megszabadul ettől a gyötrelemtől, mert idén ez lesz Berényben. Sajnos, teszem hozzá!

lakers24
Olvasó

Òriàsi hiba. Az egyik legjobb edző a bajnoksàgban. Biztos vagyok benne hogy egy kis idővel ès 1-2 jàtèkoscserèvel elkezdtek volna jönni a győzelmek. Emlèkezhetünk 2 ève, 1-10-zel kezdtèk a bajnoksàgot ès utàna mègis össze tudta rakni Lazic a csapatot ès simàn bentmaradtak.
Ìgy viszont sztem megvan az egyik playout rèszvevő…

jb17
Olvasó

A játékosunk (akit ki nem állhatunk, és pályán sem akarunk látni) neki ment az edzőjének és az edző lett elküldve… Ezen is látszik, hogy a vezetőség mennyire nem érti a dolgát. Először Rakic, most Nikola meg sorolhatnám még, hogy hány embert üldöztek el innen, akik értek is valamit. Szánalmas.

Nikola köszönünk mindent!!! Sok sikert a továbbiakban! ??

redmiller
Olvasó

Akkor megint játékos uralom van, mint Fofó alatt… Hangadó(k) se megbüntetve, se elküldve nem lesz, akkor lehet kuka lesz a mostani szezon is… Pedig nem lenne rossz csapat a JKSE

csakugy
Olvasó

Nem teljesen az történt amit írtál, volt annak előzménye. Nem véletlen a közös megegyezés szerintem. Ha jól tudom a nem értő vezetőség hozta ide mindkettőt és a legsikeresebb szezont csinálták.

Tudodki
Olvasó

Hé Csakúgy….

Ez az alkalmatlan vezetés a 4. helyet leszámítva eddig minden évben a bentmaradást tűzte ki célul. És pukkant is a pezsgő mikor nagy nehezen elkerülték a playoutot… Emellé becsúszott egy 4. hely. Elmemt a szponzor, leközölték meg van a pénz, és mutatja mennyire véletlen volt a tavalyi, hogy ott folytatódott a káosz ahol a 4. hely előtt abba maradt. Tehát nem kéne verni a mellkast, mert nincs mire. Illetve a JKSE hozott már le egy jó szezont anno, szóval nem volt egyedülálló ez a tavalyi. Ha mindenki szidje a vezetést, akkor lehet elkéne gondolkozni…

pbask
Vendég
pbask

A játékos üti meg azbedzőt,és az edzőt külditek el? Ztebe meg forditva van,balfaszok..
Mig mi Benczét rühelljük,Lazicsot kedveljük,egy jó edzőt ismerhettünk meg személyében.
Mester fel a fejjel,kívánom találjon egy csapatot,ahol kiteljesedhet edzői kvalitása!

Staten go out!!!!

jb17
Olvasó

Hidd el hogy mi sem akartuk, hogy Lazic menjen el… Staten takarodhatna már innen de nagyon messzire. De amíg ilyen “okos” személyekből áll a vezetőség addig normális döntés nem fog születni egy ügyben sem.

jaszberenyikse
Olvasó

Nyugi borítékolható, hogy Staten is repülni fog. Nála jobb irányítót nem lesz nehéz találni.

teliver
Olvasó

Juwan Staren múlt szerdán, megütötte Nikola Lazics vezetőedzőt az esti edzésen!
Gulás Csaba, Petöfi Áron!?
Szégyelljétek magatokat, hogy ez a játékos még Magyarországon van!

csakugy
Olvasó

Hülyeséget írsz, se a nap nem jó sem a történet. De te egyszerűen hülye vagy és kész.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Sajnálom Nikolát!!Mikor egerszegen volt edző én nagyon szerettem,szurkolópárti volt,a mérkőzések után átbeszélte a szurkolókkal az adott mérkőzést és mindig vállalta a felelősséget.A nihillt nem tűrte maga körül.Itt a példa lehet egy klubtól úgy távozni,hogy szeretettel gondolnak az edzőre,ahogy nálunk tette és ahogy a berényi megnyilvánulásokból is látszik.Ott a másik példa is,hogy maradhat valaki közutálattal a kispadon,mert ahhoz annyira ragaszkodik felelősségvállalás nélkül, ezzel a legnagyobb kárt csak a klubnak és a saját magának okozva,mert lejáratja magát.A Falconál azóta is közutálat van iránta és most már nálunk is.

gulyasszabolcs00
Olvasó

“A nihillt nem tűrte maga körül ” -tökéletesen írtad. Ez az, ami külföldön felemel, itthon meg letaszít… Más mentális. Más közeg. Más munkamorál.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Beigazolódott amitől a legjobban féltem. ? Távozik a sikeredző, a varázslat véget ért. S közel sem a csúcson hagyta abba. Csúnyán ki lett vele b@szva, sok szempontból többet érdemelt volna ennél az idei csapatnál. Nyáron nem akármilyen megkeresései voltak, de ő maradt, mert szerette a csapatot, a várost, és a szurkolókat. A maradása lett a veszte. Sok mindent tudnék még írni, fejtegethetném hosszasan, hogy hány csapatnál várták és várják most is tárt karokkal. Nem kiscsapatokról beszélünk. Nem tudom a klub és Nikola milyen módon váltak el, én a magam nevében nem hagyom csak úgy elmenni. Ha valóban igaz a hír,… Olvass tovább »

Hidegzuhany
Olvasó

Szabikám, barátom ! Valld be, hogy a lányával hamarabb cseréltél telefonszámot mint Nikolával.??bár tudom, hogy valóban csípted az öreget is. Sok sikert Nikola, én is sajnálom,hogy elmész!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nézd meg az apját, vedd el a lányát? ? Nikola száma hamarabb megvolt! ??

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Felkészül Baszki Mester!

jaszberenyikse
Olvasó

Szegény Lazics… A nyáron egy kiscsapat sikerkovácsaként valószínűleg több magyar klub is szívesen alkalmazta volna, ehelyett bukott edzőként alaposan odavágott a saját renoméjának. Saját oldaláról is nagy hiba volt a maradása, a csúcson hagyhatta volna itt a csapatot, ráadásul névadó szponzor hiányában tudhatta, hogy szűkösek lesznek a lehetőségei és erősen be lesz korlátozva a légiós választása. Továbbra is azt mondom, hogy a klub oldaláról is nagy hiba volt a marasztalása, sokkal inkább merészet kellett volna lépni és leigazolni Mehmedovicsot. Az ő személye garancia lett volna a tavalyi magyarok megtartására, fiatal magyarok igazolására, ami főleg a következő szezon szempontjából lenne életbevágó.… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Tavaly még tudott edzeni, de már elfelejtett?
Balhés játékos marad?
Vagy Elhadji nagyobbat üt?
Kitartást a szurkolóknak!

SopronKCfan
Olvasó

Sopron? Ha esetleg nalunk is valtas jönne..

zetomee
Olvasó

Sajnálom a berényieket a tavalyi év után ezzel szembesülni.
Nem gondolod hogy nálunk gyors döntés lesz. Sajnos akármelyik verzió lesz: játékos(ok) kontra edző(k), az nem lesz teljes megoldás, ez a kérdés nem csak fehér vagy fekete. Nagyon sok árnyalat, vagy inkább árnyék van benne.
Jelenleg én még mindig nagyobb százalékban játékos váltásában gondolkoznék.
Ez az idény is sajnos langyos víz, vagy playout, DE még messze az idény vége.
Viszont így koncepcióváltás is kellene a jövőre nézve, hogy legyen használható magyar játékos aki idejönne Sopronba játszani.

Vizo
Vendég
Vizo

Érdekes Jászberényben 0-5 után edzőt váltanak… Zalaegerszegen 5-19 után is Baszki edző élvezi a bizalmat… Zte vezetőség ezzel megint be lettetek árazva!! Mi kell még , hogy kibasszátok?????

Megmondo
Olvasó

Érdekes.. en jatekosokat kuldtem volna el

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés