Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szerződést bontott légiósával az Alba

Krónikus sérülése miatt tétmeccsen már nem lép pályára a kék-fehéreknél.:

:

A szerb magasember, Szlaven Csupkovics után másodikként érkezett, ám elsőként távozik Fehérvárról az amerikai irányító, Daishon Smith. Az egyetemi bajnokságban rendre remeklő, irányítóként és hátvédként is bátran bevethető, 23 éves kosaras az Alba Fehérvárban is megállta a helyét, vasárnap este, a DEAC ellen 14/12, előzőleg a KTE elleni, hazai meccsen 9/9, az Alföldön pedig 24/15 ponttal jelentkezett. Krónikus sérülése miatt tétmeccsen azonban már nem lép pályára az Alba Fehérvárban.

– Nehéz döntést kellett meghoznunk, ugyanis bár remekül játszott, végig fájdalmakkal küzdött, edzéseket és előkészületi mérkőzéseket hagyott ki. Egy korábbi, előttünk eltitkolt sérülése az edzések megkezdése után kiújult, fáradásos törés akadályozza a folyamatos munkában. Nem vállalhattuk a rizikót, hogy szezon közben hosszabb időre kidől, ezért úgy döntöttünk, szerződést bontunk vele. Daishon Smith további pályafutásához sok sikert kívánunk – közölte a klub honlapjával Simon Balázs ügyvezető.

A sportvezető elmondta, Smith pótlásáról a klub vezetése természetesen gondoskodik. Az új játékost rövidesen bejelentik.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
makelovenotwar69albasket23derrylpbaskJokic Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Sajnálatos, amikor egy adottságait és képességeit tekintve jó játékos vagy tehetség sérülés miatt akár a karrierjét is kénytelen feladni. Neki is szörnyű lehet és a sportágnak sem jó elveszíteni egy többre hivatott sportolót/versenyzőt. És itt gondolok Robert Kubicától Kendrick Perry-ig mindenkire.
Jobbulást neki!

albasket23
Olvasó

Felkészül Govens 🙂

derryl
Olvasó

A stat alapján nem volt rossz spíler!
Csak egy kérdés: krónikus betegség, fáradásos törés, ez az előzetes orvosin nem derült ki?

Jokic
Vendég
Jokic

Nagyon nagy kár érte, remek keze volt, de a lába sajnos nem terhelhető. 🙁

pbask
Vendég
pbask

🙁

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés