Connect with us

Bajnokság

Szerződést bontott a csapatkapitányával a DEAC

Bognár Kristóf három és fél szezon után távozik.:

:

A mai napon szerződést bontott Bognár Kristóffal a DEAC férfi kosárlabdacsapata. A 26 éves erőcsatár közös megegyezéssel távozik – írja beszámolójában a klub honlapja.

Mint írják, idén sérülése miatt kevésszer állhatott Kovács Adrián rendelkezésére, a felek pedig végül a szerződésbontás mellett határoztak. A döntés hátteréről Becsky István szakosztályvezetőt beszélt az oldalnak.

Az év közben bekövetkezett személyi és szerkezeti változások eredményeképpen a szakmai stáb úgy ítélte meg, hogy a jövőben nem tudna elég lehetőséget biztosítani Kristóf számára, ezért a játékos érdekeit is szem előtt tartva kezdeményeztük szerződésének felbontását. Egy ilyen remek embertől és kiváló sportolótól mindig fájó a búcsú, pláne, hogy Kristóf mondhatni a kezdetektől együttesünk oszlopos tagja és sok nagy csatát megéltünk együtt. Ugyan útjaink most szétválnak, reménykedem benne, hogy a későbbiekben még magára ölti a Debreceni Egyetem gárdájának szerelését.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

38 hozzászólás

38
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
BallerbányászBaszketbollmilanka487Vadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Elöljáróban: sem barátja, sem rokona, sem üzletfele, stb nem vagyok egyetlen DEAC közeli embernek sem. Sőt, igen kritikusan szoktam fogalmazni a DEAC-ról. És teljesen igaz, hogy lassan annyi stáb tag van a csapat körül, hogy lassan 2 busszal kell meccsre menni idegenbe. Jobb lenne, ha szakmailag erősebb lenne az edzői, segédedzői, stb. keret és megszabadulna a csapat az oda nem kellőktől, hiába is van kitömve az egyesület pénzzel és pártfunkcionáriussal… Azonban: a sajnálatos sérülés miatt Bognár nem játszott. Ez az gyszerű tény. Azonban ez profi sport ahol a pénzedért edzeni és (jól) játszani kell. Nem szanatórium, hogy hónapokat várjanak egy… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Nem tudom jól tudom-e,de Kristóf felesége debreceni és itt is telepedtek le.Nehéz lesz a váltás,de…ez van.

moldi56
Olvasó

Tökéletesen igazad van,két semmire való ember bérén lehetett volna hozni egy minőségi edzőt.

Mivanmivan
Olvasó

Bántás és rosszindulat nélkül mondom ezt nálunk Juhosra…
Ebből a nézőpontból teljesen igazad van…
Amásikból meg… nálunk is ki….ták Cziczást anno a klubból…

Baszketboll
Olvasó

Igazad van. Mégis az én ízlésemnek jobban megfelelt volna, ha várnak jó 3 hónapot, és a szezon végén búcsúznak el Tőle.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ide, hozzánk Szegedre beférne! Szecska mester ismeri, pénz van, persze ha zte-be megy, akkor sem leszek bánatos! 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Én hallottam egy olyat,hogy Oroszlány.

moldi56
Olvasó

Szabolcs a te szavadnak súlya van.Akkor gondolom azt is tudod,hogy az Olajhoz nem jön 5.-ik légiós.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Lesz 5. légiós Szolnokon, már folyamatban van.

milanka487
Olvasó

Van már valami konkrét?

milanka487
Olvasó

Szeretem a pletykákat!😂

moldi56
Olvasó

Hihetetlen…

milanka487
Olvasó

Micsoda?

bányász
Olvasó

Ha minden igaz az ő édesapja dolgozik nálunk edzőként, így nem csoda ha szóba jön a neve. Nyilvánvaló, hogy az OSE nem bővelkedik pénzben, így mivel Kristóf óriási rizikó lenne a nagy csapatoknak simán elképzelhető, hogy amíg felfejlődik hozzánk jön kis pénzért. Ha komoly pénzt kér, akkor viszont szerintem nem ér annyi rizikót meg ugye miből. Remélem az meg szóba sem kerül, hogy valakit kicsapjunk és így legyen rá pénzügyi keret.

wolfy
Olvasó

Sajnálom Kristófot, az utóbbi 3 és félév alatt (amíg lehetett menni meccsre) elég sok mérkőzését láttam. Szerintem tökéletes kiegészítő volt magas poszton, lehetett rá számítani, mindig kitette a lelkét a pályára. Kívülállóként nem tudom mennyire súlyos a sérülése -kommunikálva az volt, hogy január vége fele rendben lesz- de remélem talál magának csapatot.

Tomi
Olvasó

A Zetének kell lecsapnia rá. Idén legalább Völgyinek nem kellene többet játszania. Jövőre meg lenne egy nagyjából használható magas ember. Ha Szöszi maradna jövőre, akkor legalább 4-es posztra nem nagyon kellene légiós.

MagyarFerenc
Olvasó

Először teljes vezetést kellene cserélni után a lehetne építkezni. Addig semmi értelme csak tóljuk tovább a szart.

Mivanmivan
Olvasó

Azért Juhosnál kb így is többet játszott 😀 😀 😀

moldi56
Olvasó

Juhos most lendülne bele,ha több játékpercet kapna.

Mivanmivan
Olvasó

Juhos esetében mást kéne lendíteni… egy nagy lábat a seggébe, iranyba állítva Szolnoktábla elhagyása felé… Szili effektus, csak Juhos 2 évig szívta a pénztárcánkat…

SárgaPárna
Olvasó

Ha valaki tudja, hol dolgozik/tanul a csaja, azt is tudja, hova igazol… 10 méteres távolságnál többet nem bír ki nélküle!
Sem a Falcóban, sem Debrecenben nem nyújtott semmi extrát, egy alsóházi csapatban sem lenne kiemelkedő!
Inteligensnek valóban inteligens, játszon Honfoglalót!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Te viszont ne játSSZál azt ! InteLLigencia hiányában nem érdemes !

IstiPisti
Olvasó

Király vagy !!!!

Baller
Olvasó

Főleg, hogy nem csak a csaja hanem a felesége, bocs már, hogy együtt akarnak lenni… ja és a másik: 10 méter?! Tudtommal Debrecen és Szombathely között kicsit több van, elég sokáig éltek külön, de biztos naaaagyon ismered őket 🤔👏🏻

Baller
Olvasó

Főleg, hogy nem csak a csaja hanem a felesége, bocs már, hogy együtt akarnak lenni…. ja és a másik: 10 méter? Komolyan? Szombathely és Debrecen között tudtommal és kicsit több van és elég sokáig éltek külön… de te biztos nagyon ismered őket…

Kiskokas
Olvasó

Szomorú, mivel inteligens játékosról van szó. Remélhetőleg felépül és egy másik csapatba szerephez jut.Remélhetőleg nem jár úgy mint Velkey, akinek momentumai sincsenek az Asebe.

LaBe
Olvasó

Stárics Úr! Gondoljon a jövőre!

MagyarFerenc
Olvasó

Szerintem a jövőt már nem vele kellene elképzelni.

LaBe
Olvasó

Nem is az ő jövőjére gondoltam. 🤔

Pbask
Olvasó

Úgy voltam vele,hogy többet nem írok a sok troll miatt.
De ez mellett,nem tudok elmenni, mert egy volt Falco játékosról van szó,aki szerethető,güriző,jó játékos volt, aki a szerelme miatt ment Debrecenbe,és teljes mértékben megértem/megértettem a döntését.
De ez gusztustalan. Több évig lojális volt csapathoz,sérült volt,ti pedig elbántok vele, mikor kb 10(!) szakmai embert foglalkoztattok,akinek semmi haszna,(csak ők még sérültek sem voltak ráadásul) kezdve a semmire való vezetőedzőtökőn át.
De persze,Kristófot ki kell paterolni,mikor összevásároltok boldog-boldogtalant,persze eredmények nem jönnek, mert szakmai hozzáértés 0,csak mindenki mindenkinek a csókosa.

Szégyelhetitek magatokat.
De kurvára…

wiley
Olvasó

Pont ezt akartam írni én is. Undorító. Lassan több stábtag lesz náluk, mint játékos, de az nem baj… Ha az a fogalmatlan vezetőedző elfér ott, akkor Kristóf is maradhatott volna legalább a bajnokság végéig. Szánalmas…

moldi56
Olvasó

Én felsoroltam (nem név szerint)a stábtagokat.Viszont a “főnököt “kihagytam,Kovács Mariannt.

moldi56
Olvasó

Nem tudom mekkora a pénzbőség a DEAC-nál,de van ott még a stábban tök fölösleges ember.Elnézem a csapat honlapját,van szakosztályelnok,szakosztályvezető,technikai igazgató,technikai vezető,szaktanácsadó,gyógymasszőr,erőnléti edző és vezető edző.Hát nem tudom…az Olaj az ország egyik markáns csapata 8 bajnoki címmel és 8 kupagyőzelemmel de ennyi serteperő ember soha nem volt a csapat körül.

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Ha még csak annyi lenne, de a Mandic – Lekli páros még csak fel sincs tüntetve. Így – Kádárral és Takáccsal – együtt van egy vezetőedző, három másodedző és egy erőnléti edző.

Bár, ha jobban belegondolok, hogy öt edző -> tíz győzelem, még kevés is a jelenlegi létszám. Kellene még 6-8 szakember, és garantált lenne a bajnoki cím 🙂

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem talál csapatot magának. Használható magyar magas ritka mint a fehér holló. Kérdés, hogy mennyire épült fel a sérülésből.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pffff…… nesze neked, “magyar kosárlabda” !!!
Mekkora gusztustalanság már ez… Hányinger. Ráadásul egy csékáról van (volt) szó…
Kérdés, ezek után hova igazol…

Buborka
Olvasó

Tavaly október óta nem lépett pályára. Ki fog így neki szerződést ajánlani? Pláne, ha esetleg még mindig sérült.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igen, erre utaltam. Jól kiállt mellette a klubja. Mocskosok…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés