Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szerezz előnyt azzal, hogy míg mások délig alszanak, Te addig az ország legjobb mentoraival fejleszted, csiszolod különböző képességeid!

Kányási Veronika és Anda Dávid is az EBT-vel készül.

  •   :

:

120.000 Ft fődíjjal rendez 3×3-as streeball versenyt az Evolution Basketball. Az eseményt július 10-én, szombaton tartják az Evolution Arénában, Szolnokon. Nevezni július 4-ig lehet, ide kattintva. A szervezők szeretnék a versenyt egy nagyobb szintre emelni, jövő nyáron akár már bajnokság-rendszerben is pattogtathatnak a résztvevők.

De mi is az az Evolution Basketball Training?

Gaál Róbert tagja volt a 2010-es évek elején egyeduralkodónak számító Szolnoki Olaj keretének, majd megfordult Debrecenben és Salgótarjánban is, de a sérülései miatt az edzői pályafutása került előtérbe.

Olyannyira, hogy Lakatos László szolnoki vállalkozóval karöltve megálmodta és meg is valósította az Evolution Basketball Training edzőközpontját, ahol többek között a Szolnoki Kosárlabda Akadémia kiemelt tehetségeivel is külön foglalkoznak.

Az egyéni képzések elengedhetetlen részei a csapatsportágaknak és főként nyáron, két szezon között lehet rengeteget fejlődni. Az EBT központjában ehhez minden felszerelés adott, az edzések során a legmodernebb, legkorszerűbb technikai eszközöket használhatják a résztvevők, ráadásul a parkettarendszer is egyedülálló, hiszen a központban a Graboplast legfelsőbb kategóriájú ízületvédő parkettarendszere van letéve. A szakképzett kosárlabda edzők egy szintfelmérés után egyéni edzéstervet állítanak össze a fejlődni vágyó kosaras céljaihoz igazodva, ez a kontrollált fejlődési folyamat az alapja a biztos és folyamatos előrelépésnek. A szakmai stábot mentorként és edzőként erősíti Bácsalmási Gábor is, aki többek között Hanga Ádám és Benke Szilárd felkészülését is segíti.

Többek között ezért is készül az EBT-vel a magyar válogatott kerettag, a DVTK kosárlabdázója Kányási Veronika, de például a nemrég Nyíregyházára szerződő Anda Dávid is itt fog tréningezni a nyáron:

Akár kezdő, akár haladó, akár élvonalbeli kosárlabdázó a fejlődni vágyó, az EBT a játéktudásának megfelelően biztosít edzésprogramot. Magukról a képzésekről ide kattintva olvashat részletesebb leírást.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés