Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

„Szeretnénk a Szolnokot is megverni, hogy elérjük a kitűzött célunkat”

Bíró Olivérék szerint Jászberényben is úgy kellett volna kezdeniük, mint a tegnapi meccsen.:

:

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hazai pályán könnyedén, 88-53-ra legyőzte a Pécset. A sárga-feketéknél Bíró Olivér 22 percnyi játéklehetőséget kapott, ami alatt 8/3-as pontmutatót, 6 lepattanót, 2 gólpasszt és 1 labdaszerzést ért el.

– Gratulálok a csapatomnak, illetve a szurkolóinknak is, fantasztikus hangulat volt. Mondhatjuk, hogy közönségszórakoztató meccset játszottunk, bár a sebesség kicsit lecsökkent a végére, de ez szerintem érthető. Nagyon nagy energiákkal kezdtünk, koncentráltan, jó védekezéssel, agresszíven, ez meg is hozta az eredményét. Azt beszéltük a srácokkal a meccs után, hogy így kellett volna kezdeni Jászberényben is, és akkor nem lett volna olyan szoros az első félidő. Megyünk tovább, most már a Szolnokra koncentrálunk, szeretnénk őket is megverni, hogy elérjük a kitűzött célunkat – mondta Bíró.

A vendégeknél Dragasevic Veljko 14 perc alatt 2 pontig, 2 lepattanóig és 2 gólpasszig jutott.

– Előzetesen nem tudtuk, hogy Budimir játszik-e vagy sem, így, hogy nem játszott, nem volt sok esélyünk, ráadásul elég rossz százalékkal is dobtunk. Sok lehetőséget kaptak a fiatalok, próbálkoztunk becsülettel, hiába zónáztunk, a Falco nagyon jó százalékkal dobott. Nem tudtuk sehogy sem megállítani őket, gratulálok nekik – mondta Dragasevic.

Fotó: hunbasket.hu

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
jaszberenyiksemakelovenotwar69delldonnarummaLeklibajsza Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Ejj Olivér a “megverni” helyett szerencsésebb lett volna a legyőzni szót használni,
de inkább ezt hibázd el, mint a döntő triplát..:-)

J.R.Benitez
Olvasó

Könnyen lehet az egyetlen komoly téttel járó meccs a középszakaszban. Otthon az Olaj esélyesebb akárhogy állnak fel. Szomorú hogy sokan még mindig várják a csettintésre megtáltosodó Falcot. Ez nem igy működik. Nincs az esetleges sikerünknek alapja. Nem látom hogy tudnánk döntőben idegenben nyerni. Ki kell mondani nincs reális esélyünk bajnoki cimre. Küzdeni hajtani kell aztán ha valaki kifullad playoffra le kell csapni a lehetőségre. FALCO!!!!

Marillion
Olvasó

Na akkor elkezdem…
Megint bedobták nektek a csontot….mit képzel magáról egy Falcos hogy ki meri ejteni a száján hogy nyerni megyünk a Tisza ligetbe is…Persze az okos ember ezért nem bántja…mit is mondhatna mást egy sportoló…azt mégse mondhatja hogy elmegyünk meglátogatni a hídról a Tiszát aztán jöhet is vissza a busz…
Jó meccset várok,és azt hogy Voja is játszani fog,az olaj nem olaj nélküle….HAJRÁ FALCO…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Tisza liget, helyett Tiszaliget, olaj, helyett Olaj.
Az OlajTV már feltette a beharangozóját a meccsről, ha érdekel nézd meg. Annyit elárulok, hogy Áron érettségizik. Voja edz, Ádi mosolyog. A többit nézd meg, ha érdekel. Ja Szilinek letelt a 6 hét. Még mindig vicces, hogy ennyi sérüléssel, betegséggel, problémával a Falco előtt vagyunk. Természetesen Vas megye első számú csapata megelőz bennünket. Magyarul az MTE.

Leklibajsza
Olvasó

Tóth Zolika hálot vág?

donnarumma
Olvasó

Saját megyétekben rakjatok először rendet, Vas megyét meg bízd a Vas megyeiekre:-)

makelovenotwar69
Olvasó

Ebben van valami: ha jól emlékszem, a Berény vette el az alapszakasz első helyet, majd a középszakaszban is megverte a Szolnokot. Ráadásul otthon kikapott a Falco-tól, szóval ha így közelítjük, a megyei “kistesó” rendesen odacseszett az ezer sebből vérző Olajnak – számára gyakorlatilag tét nélküli összecsapásokon…
Hajrá magyar kosárlabda!

derryl
Olvasó

Bízom benne, már lehiggadtál! Senki nem anyázott, háborgott, legyen végre egy jó presztízsmeccs, mert amik a hétvégén voltak, kimerítették a kabaré fogalmát! Ha nyerünk, (nyerni kell) akkor megvan a második hely! Csak az Olaj!

dell
Olvasó

Amennyiben nyerünk holnap még akkor sincs meg a második hely. Ahhoz meg kell verni a Jászberényt. Azt meg tudjuk ,hogy ők ellenünk mindent megtesznek,hogy kikapjunk. Ott már játszani fog tőlük mindenki ha másképpen nem akkor egy lábon ugrálva is. Ugye tudjuk,hogy a két riválisnak simán lefeküdtek. Ez Jász-Nagykun-Szolnok Megye…..Sajnos!

jaszberenyikse
Olvasó

Ilyen hülyeségekre már nem is lehet írni semmit 😀

derryl
Olvasó

Mi van kse? Fáj az igazság? Jobb is, ha nem írsz semmit, amit ti műveltek, nincsenek rá szavak! Nyomkodjátok a minuszokat, abban kurva jók vagytok jászok!

jaszberenyikse
Olvasó

Lehet az ukránok beleengedtek valami szennyet a Tiszába amitől rémeket láttok Szolnokon,másra nem tudok gondolni.

derryl
Olvasó

A Falkó, ha zakózik holnap, – 2 ben van hozzánk képest, és egy meccsel többet játszott. Bízva a Körmend sportszerűségében, még kapnak egy lapáttal, és azt tudjuk, az MTE nem a Jászberényi Kurvapecérek Egylete!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés