Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

„Szeretném, ha nézők előtt tudnánk megvalósítani a nyíregyháziak álmát”

Kuttor Gergőnek nem egyszerű a helyzete, hiszen egyedül ő nincs karanténban a csapatnál.:

:

A nyáron érkezett Nyíregyházára Kuttor Gergő. A kosaras az Alba utánpótlásából érkezett Siska János csapatához.

– Fehérváron nem kaptam meg a felnőtt csapatban a lehetőséget, nem hívtak az első kerethez. Ezután felmerült az ötlet, hogy Nyíregyházán folytassam a pályafutásomat, ahol rendszeresen pályára léphetek és megkapom a lehetőséget a bizonyításra – mondta.

Kuttor az egyetlen a Hübner Nyíregyháza BS csapatából, aki nem került hatósági karantén alá, mert ő nem érintkezett azzal a csapattársával, aki pozitív koronavírus-tesztet produkált és emiatt a Sitku Ernő Emléktornát is el kellett halasztani.

Ennek ellenére nem egyszerű Kuttor Gergő helyzete sem, mivel nemcsak a játékosok, hanem az edzők is karanténban vannak Nyíregyházán, egy csapatsportágban pedig egyedül készülni nem a legideálisabb.  

– Egy csapatsportágban nem a legjobb szituáció, ha egy játékosnak egyedül kell készülnie. Ráadásul még azt sem lehet tudni, hogy meddig tart ez az egész, mi fog történni pontosan. A legtöbbet itthon vagyok, próbálok edzeni az erőnléti edzők útmutatása alapján. Már jeleztem a trénerek felé, hogy amint véget ér nekik a karantén, szívesen részt vennék külön edzéseken, még akkor is, ha a többi játékos továbbra sem tud becsatlakozni a felkészülésbe.

A célok – kialakult helyzet ellenére – továbbra is egyértelműek Nyíregyházán.

– A feljutás a cél, ez egyértelmű. Szeretném ha nézők előtt tudnánk megvalósítani minden nyíregyházi álmát, de ha ez nem lehetséges, akkor sem esünk kétségbe, mivel csak a feljutásra összpontosítunk. Szeretném segíteni a csapatot. Azt gondolom védekezésben és támadásban is segítségére tudok lenne a klubnak. Arra kell törekednünk, hogy a csapat a lehető legjobb arcát mutassa, a többi majd jön magától.

?„Szeretném, ha nézők előtt tudnánk megvalósítani a nyíregyháziak álmát”??A nyáron érkezett Nyíregyházára Kuttor…

Közzétette: Hübner Nyíregyháza BS – 2020. szeptember 4., péntek

 

Fotó: Hübner Nyíregyháza BS Facebook

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

“Szeretném, (az eredeti cikkben nem volt itt vessző, és idézőjelet használtam, de azért álljon itt helyesen is…) ha nézők előtt minden nyíregyházi álmát”. Hm… Nyíregyházának körülbelül 120 ezer lakosa van, míg a kosárcsapat hazai bajnokijaira sacc/kb. 100-an jártak átlagban. Ezek valóban csak alapszakaszmeccsek voltak, tételezzük fel, hogy a rájátszásban tízszer ennyien lennének, ez 1000 ember. Értem én, hogy nem lehet mindenki ott a meccsen, és igenis vannak olyanok, akik bár nem járnak ki, szimpatizálnak egy csapattal. Ők pl. online tudják követni a meccseket, volt is (egyébként jó minőségű) stream a Continental Arénából, itt a legtöbb meccsvideón 4-500 megtekintés van, ebbe… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés