Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Zalaiként megtisztelő lesz ott játszani”

Völgyi Marcell számára már megszépült a Hepp Kupa ezüstérem.

  •   :

:

Az NB I/B-csoportból a Zalakerámia ZTE KK-hoz szerződő Völgyi Marcell a BB1.hu-nak elárulta, miért a kék-fehérekre esett a választása. A 201 centiméter magas kosaras az elmúlt szezont is értékelte, ahol a Veszprém a Hepp Kupában az ezüstérmet kaparintotta meg.

– Természetesen az első osztályban való szereplés döntött a ZTE mellett. Lényegében a miértjeim szólhatnának bármelyik A-s csapat mellett, hiszen mindenhol kiváló edzők vannak, de zalaiként megtisztelő lesz ott játszani.

A mögöttünk hagyott, befejezetlen szezonról nehéz mit mondani, de mára már megszépült a Hepp Kupa ezüstérem. Egyénileg pedig sokat fejldődtem, köszönhetően a CBA Akadémia keze alatt Veszprémbe érkező Arvydas Straupis litván edzőnek, aki a pályán és azon kívül is óriási segítséget nyújtott.

Az 1998-as születésű játékos az egyik nagy nyertese lehet az U23-as szabálynak, a jelenlegi helyzetben pedig szeretne még többet fejlődni.

– A lehetőség adott és szeretném meghálálni majd a bizalmat. Ráfeküdtem az egyéni hibáim csiszolására és igazából ez le is foglalt és foglalja a mindennapjaimat. Szeretném, ha később a fiatalszabályból kikerülve is számításba kerülnék az első osztályban.

  •   
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ZTE szurkolóMisuLaBeKovàcsIstvànOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Tomika1
Vendég
Tomika1

Zalai szimpatizánsoknál Betelt az bizonyonyos pohár Kedves Kornél és a Vének Tanácsa!Elég volt, hogy az ankétok Nick nevek feltárásáról szóljanak! Elég volt hogy a Facebokos oldalon valaki betalál egy kényes témát egyből törlés!Elég volt a sumákolásból meg a nézők hülyének nézéséből!Súlytalan, Hiteltelen emberek egy komoly játékos a telefont nem veszi fel nektek!Bencze Tamással elvitettétek az egész balhét és ha Úriember vagy Felállsz Te is!És szerintünk fel is fogsz…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Sok sikert!

MAFCdrukker
Olvasó

Nem értettem a tavalyi Veszprémet. Játékoskeretükből szerintem akár A-csoport középházas csapat magyar magja is lehetne, mégis évek óta nem tudnak átlépni az árnyékukon. Van az az elmélet, hogy szándékosan veszítik el a meccseiket, de nekem még mindig furcsa, hogy hogyan működne ez. Mert azt elhiszem, hogy 1-2 rutinos játékosnak jól jön az A-szintű fizetés jóval gyengébb színvonal mellett, de a fiatalokat, pl. egy Völgyit nem hiszem, hogy ez hajtaná (vagy ezért igazolt el?). És az is furcsa, hogy ilyen célokhoz (ha tényleg ez a helyzet) miért kell egy nyilván nem 2 fillérért dolgozó Lazics. Vagy néhány játékos nem küzd, és… Olvass tovább »

Tomika1
Vendég
Tomika1

Zalaiként.. Ez egy fajta üzenet lehet.. .Stárics Kornél a 2020 as év május végi bejelentő és Zalai visszatérők valamint minőségi meghatározó játékosok igazoló bajnoka megkezdte a “szépítkezést”… Jönnek az üzenetek innen onnan hogy üres a zseb újrakezdés, építkezés stb… Szinte mindenhol pozitív hírek és minőségi igazolások vannak éled a Kosárlabda a vírus után!Itt megint beragadt a kézifék úgy gondolom… Apropó csak halkan jegyzem meg a Martinez ügyből megint lyukra futott a mi STARicsunk…Tekintélyes szakembereket a Zalai kosárlabda élére mert megint play out szaga van a dolgoknak!Ja és sok sikert Völgyi Marcellnak sikeres pályafutását neki!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Szívemből szóltál Tomika1!!!

LaBe
Olvasó

Olyant is hallani, hogy Tóth Ádinak ugyanazt a szerződést ajánlották, mint a Debrecen. Mégsem jött haza. Pedig nincs mát BT.

Tomika1
Vendég
Tomika1

Aki ezt mondja az hazudik!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Szerinted ha lenne pénz egy Tóth Ádira akkor ilyen Völgyi és Plézer (nem megbántva egyiket sem)féléket igazolna a zete!!!?? Ádit egy egész város várja haza (kivétel 1-2 autószerelő) de a jelenlegi zetének sajnos ő most elérhetetlen,Ádinak pedig (a legjobb centerkorban) valljuk be,nem a kiesés ellnen küzdő csapatban a helye!!

Misu
Olvasó

Rám gondoltál te valaki??

Misu
Olvasó

Ha rám gondoltál akkor tévedsz !!! Fogalmam nincs honnan szedted ezt?? De már úgy is hiányoztatok!!!😁😁😁

ZTE szurkoló
Olvasó

Szerintem többet bele fognak tenni ezek a fiatalok a csapat játékába, mint az előző éviek. Ők még nem rendelkeznek annyi tapasztalattal nyilván, mint pl. a Tóth Ádi.
De teljes szívemből kívánom, hogy jöjjön ki jól nekik a szezon!! 🙂

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ennek a hsz-nek,nagyon bt-szaga van!!! 😀

LaBe
Olvasó

Ezen jót nevettem! 😂 Köszi. Úristen! Nagyon tévúton jársz. Az info meg másodkézből, de a csapat közeléből származik. Ha kamu, akkor kamu. A tényeken sajnos nem változtat, úgy néz ki nehéz szezonunk lesz. Ennek ellenére én kint leszek minden hazain. És ti?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés