Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szerb légióst jelentett be a Kecskemét

Korábban a Partizán Belgrád és az Igokea csapatában is megfordult.

  •   :

:

Nikola Pesakovics a KTE-Duna Aszfalt egyóttesénél folytatja – adta hírül a klub honlapja. A 29 éves, 193 cm magas szerb játékos szülővárosában, a Borac Cacak gárdájában kezdte profi pályafutását 2009-ben, majd 2011-ben a Partizan Belgrádhoz igazolt. Ezt követően több klubban is megfordult Szerbiában, majd 2015-2017 között a bosnyák Igokea együttesével lett kétszeres bajnok és kupagyőztes, továbbá az ABA-Ligában 36 meccsen lépett pályára.

Legutóbbi csapatával, a Temesvárral a román élvonalban szerepeltek, és a 2019/20-as évadban 10,8-as pontátlag szerepelt a neve mellett.

Váradi Kornél korábbi edzőmeccsekről már jól ismeri Pesakovicsot:

– A temesvári csapattal az elmúlt években többször is játszottunk felkészülési mérkőzéseket, már ott felfigyeltünk Nikola Pesakovics játékára. Ő egy kombó hátvéd típusú, kettes-egyes kosárlabdázó, aki kiváló adottságokkal rendelkezik. Nagyon képzett játékos, a mi rendszerünkbe maximálisan beleillik.

Nikola Pesakovics jelenleg Szerbiában, Cacakban készül, és már nagyon várja, hogy megismerhesse az új csapattársakat:

Egy edző irányításával, de egyedül készülök az előttünk álló szezonra, a legjobb formában szeretnék megérkezni Kecskemétre. Nagyon várom már, hogy megismerkedhessek az új csapattársakkal, és elkezdhessük a közös munkát. Rasztko Dramicsanin jó barátom, vele már sokat beszélgettem, és csupa pozitív dolgot mondott el a városról, a KTE-ről és a szurkolókról. Bízom benne, hogy tudásom legjavát nyújtva sikeresek leszünk az előttünk álló szezonban.

Fotó: ktekosar.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Gugyerás OlivérEmőkefanredmillerKtopiPbask Recent comment authors
Emőkefan
Olvasó

Nem tudom, mi jót mondhatott Dramicsabin a szurkolokŕól az új légiósnak? Talán azt, hogy van kb. 30 szurkoló meg egy vad dobos?

Gugyerás Olivér
Olvasó

Talán olyanokat kedves Emőkefan, hogy kulturáltan szurkolnak, nem balhéznak, nem szidják az ellenfél játékosait, nem huhognak, nem nyilvánulnak meg rasszista módon, s ha kell, a 30 szurkoló és egy vad dobos mellett felállva buzdítják a csapatukat.

redmiller
Olvasó

És az országban 2002 óta egyedüliként mindig volt vendégszurkoló a csapattal, néha 2-3 ember, de volt! Sosem üres a vendégszektor, ha Kecskemét idegenbe megy!

redmiller
Olvasó

Részemről örülök neki, hogy nem lutrizunk és olyan játékosok lesznek, akik itt játszanak, játszottak már! 2,5 új arc meg szerintem elfogadható egy felépített, működő rendszerben

Pbask
Olvasó

Kicsit érdekes hogy Kornél is ezt a vonalat viszi tovább.. 🙂 Egyáltalán ő választja?

Ktopi
Olvasó

Azt gondolom, hogy Kornél egyelőre óvatos egy kicsit. Ő elsőre csúnyán megégett Sopronban. Most hangsúlyozza, hogy rengeteget kell neki tanulni és igyekszik a jól bevált, begyakorolt rendszert továbbvinni. Sztem egyelőre a tutira megy. Ezért ragaszkodik azokhoz a légiósokhoz, akiket ismer, akiket már Fofó is szeretett volna, aki/k/ már korábban is játszottak nálunk, mert ebben kisebb a rizikó! Meg tudom érteni. Ha sok éves tapasztalata lenne, akkor a nagyobb felelősséggel járó rizikós döntéseket is könnyebben hozná meg. Ha most is bukna egy csúnyát, lehet, hogy a karrierje is rámenne, mert mindenki elkönyvelné , hogy ez neki nem megy. Ha minden igaz,… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés