Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szeptember 4: a kosárlabda napja Kecskeméten

Ekkor búcsúztatják a klublegenda Marko Djeraszimovicsot is.

  •   :

:

Szinte az egész nap a kosárlabdáról szól majd szeptember 4-én, szombaton Kecskeméten. A program reggel 8 órakor kezdődik a Mercedes Sport Akadémia parkolójában, és késő este fejeződik be az Ápoló klubban – írja részletes beszámolójában a ktekosar.hu.

A KTE Kosárlabda Klub Kft. 2013-ban rendezte meg az első Adidas Streetball fesztivált, idén lesz a 8. alkalom, hogy a városba látogat az utcai kosárlabda versenysorozat (2020-ban a pandémia miatt a kecskeméti esemény elmaradt). A program reggel 8 órakor kezdődik, a helyszín a Mercedes Sport Akadémia új parkolója – két éve igen jól vizsgázott a biztonságos, szép környezet. A nevezéseket folyamatosan várják a szervezők (nevezni online is lehet, vagy személyesen a kitöltött nevezési lappal, előre egyeztetett időpontban, telefonszám: 06-30/811-9168).

Délelőtt 11 órakor kezdődik a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia évnyitója az Akadémia épületében. Az értékelések, valamint az előretekintés mellett ezen az eseményen búcsúznak el a végzősök, itt írják alá a KKC-hez és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskeméthez szóló új szerződésüket.

Az évnyitó után folytatódik a streetball, amely remek felvezetése lesz a 16.30-kor a szomszédos Messzi István Sportcsarnokban rendezendő felkészülési mérkőzésnek. Ez lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét elő hazai mérkőzése ebben a szezonban, az ellenfél az EGIS Körmend lesz, a találkozót természetesen szurkolók előtt rendezik.

A kosaras nap a sportcsarnoktól 500 méterre található Ápoló Klubban fejeződik majd be, 19.30-kor kezdődik a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatbemutatója. A rendezvény nyilvános, a szurkolók ingyenesen vehetnek részt, a klub ajándékokkal, nyereményekkel, meglepetésekkel készül. Ugyanakkor fontos, hogy a másfél órára tervezett eseményre csak a jelenlegi jogszabályoknak megfelelő igazolásokkal lehet bejutni. A belépéshez regisztrációra lesz szükség, a regisztrációs felület augusztus 23-án, hétfőn nyílik meg: regisztrációs felület ide kattintva érhető el

A program egyik főszereplője a Kecskeméttől 10 szezon után búcsúzó legendás 8-as, Marko Djeraszimovics lesz. A klub a szurkolókkal együtt szeretne méltóképpen elbúcsúzni attól a játékostól, aki kitörölhetetlen emléket hagy maga után a város kosárlabda életében.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés