Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szekulovics: Az egész év során családként működtünk, és harcoltunk egymásért

Mandics szerint nem tudtak rendet tenni a fejekben.:

:

Mint ahogy megírtuk, a Szeged idegenben is legyőzte a Debrecen együttesét, ezzel megszerezve a 2020/21-es kiírás harmadik helyét. A mérkőzés után így értékeltek a vezetőedzők:

Andjelko Mandics, DEAC: Nem voltunk mentálisan felkészülve erre a párharcra, és szűk rotációval dolgoztunk. A Szeged kétségkívül jobban akarta nálunk a bronzérmet, megérdemelten nyertek. Kikapni ki lehet, de nem mindegy, hogy hogyan. Nem tudtunk rendet tenni a fejekben, ennek okaira nem szeretnék részleteiben kitérni. Még egyszer gratulálok a Tisza-partiaknak.

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Rengeteg érzelem dúl bennem, hiszen a szezon előtt senki sem számított arra, hogy ilyen előkelő helyen végezhetünk. Büszke vagyok az egész klubra és a játékosokra, az egész év során családként működtünk, és harcoltunk egymásért. A sok buktató ellenére is kitartottunk az idény végéig, ami bebizonyította, hogy ugyan kis csapat vagyunk, de óriási a szívünk.

Fotó: szte-szedeak.hu

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Artur DokilddJonBL menetelésPraenoricum Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Gratula Szegedre

ldd
Olvasó

Emelem kalapom Szrecsko és a csapat előtt!
Ha belegondolunk, az első fordulóban Falcóban, hogy kaptak ki…
Sokan azt hitték véletlen volt a produkció.

Jon
Olvasó

Ezért a szezonért tényleg nagy gratuláció illeti Szrecskót!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok Szrecskó. Ezentúl, ha valamelyik csapatnál a költségvetéssel akarnak takarózni a gyenge teljesítmény miatt, akkor jusson eszükbe a Szeged idei szezonja. Debrecen meg bajnokesélyes kerettel, negyedik hellyel nem lehet túl elégedett. Kellett természetesen szerencse is, mert az, hogy a légiósok mennyire tudnak együttműködni, az mindig kicsit lutri is, és a sérülések is elkerülték a csapatot, de nem csak ezen múlott. Sok sikert a következő szezonra is, szimpatikus csapat!

BL menetelés
Olvasó

Bravó Szrecskó! Ezt már Szombathelyen is bizonyitottad! Köszönjük mindig is a FALCO CSALÁD TAGJA MARADSZ! És a GOVENS is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés