Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Szekszárd elleni bravúrral kapaszkodna a Győr

Raksányi Krisztina szerint nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, mint a DVTK ellen, hogy csak tíz percig koncentrálnak.:

:

Túl van egy rangadón, majd egy újabb következik a CMB CARGO UNI Győr csapata számára. A múlt héten Diósgyőrben volt jelenése a győrieknek, ahonnan nem sok hiányzott, hogy meglepetést okozva, bravúrral térjenek haza. Egy félidőt átaludt Milos Pavlovics csapata, de a harmadik negyedben maga javára fordította a találkozót. A DVTK-nak végül összejött az egyenlítés és hosszabbítás után nyerte meg a meccset (87-78).

– Borzasztóan nehéz meccs volt. Diósgyőrben mindig nehéz játszani, mert tele van a csarnok és a hazai szurkolók jó hangulatot teremtenek – mondta Raksányi Krisztina, a Győr hátvédje a BB1.hu-nak. – Sajnos nagyon puhán kezdtük a meccset és ezzel adtunk egy nagy előnyt és löketet a diósgyőrieknek. Nem tartottuk be az edzői utasításokat sem. A félidőben kicsit sikerült összeszedni magunkat és a harmadik negyedben már agresszívabban védekeztünk. Ennek köszönhetően elkezdtünk könnyű kosarakat szerezni, és felépítettünk egy nagyobb előnyt.

Nem elég csak tíz percig jól és koncentráltan játszani, mert egy meccs negyven percig tart. Úgy tűnik, hogy ez a legnagyobb problémánk ebben a szezonban.

Ez a Diósgyőr pedig elég jó csapat – jó magyar játékosokkal és légiósokkal -, hogy megfordítsa a meccset. A hosszabbításra már teljesen szétestünk, akkor már nem mutattunk semmiféle csapatjátékot.

Nehéz ellenfél ellen javíthatnak szombaton a győriek, a jelenleg harmadik helyen álló és az Európa-kupában is vitézkedő Szekszárd látogat hozzájuk. A Magyar Kupa-győztes a spanyol listavezető Gironát győzte le hat ponttal hét közben.

– Biztosan elfáradtak a szekszárdiak, mert egy kiélezett meccset nyertek szerdán, de ettől függetlenül nem gondolom, hogy ez előnyt jelenthetne számunkra – folytatta a játékos. – Azért nem, mert nyertek, és biztos vagyok abban, hogy ez egy óriási energia löketet ad nekik. Idegenben is egy kemény, jó meccset tudtunk játszani ellenük, ha most nem csak tíz percig koncentrálunk, akkor itthon megverhetjük őket.

És hogy mit vár a folytatásban a jelenleg 6. helyezett Győrtől Raksányi Krisztina?

– A bajnokság érdemi része a rájátszással kezdődik. Szeretnénk a hátralévő meccseinket megnyerni, és utána pedig a rájátszás során bekerülni a legjobb négy közé – zárta szavait Raksányi.

Kiemelt kép: Women’s Basketball Club Győr Facebook oldala

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
csocsaTorpedó Recent comment authors
Torpedó
Olvasó

Remélem ma az arcból kisebb lesz

csocsa
Olvasó

Kinek az arcára gondolsz?

Torpedó
Olvasó

Tiédre….?!

csocsa
Olvasó

Nálunlk soha nem volt nagy az arc,te fóbiás tömegszerencsétlenség.?

Torpedó
Olvasó

Kinél nem volt nagy az arc? Kihez köthető Ön? Mert ez nem eléggé világos.Én laposról beszéltem, Ön?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés