Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Székely Norbert: az esélyesség terhét nem tudtuk elviselni

A hollandok elleni vesztes mérkőzés után nyilatkozott a szövetségi kapitány.:

:

HIRDETÉS

Mint megírtuk, a magyar női kosárlabda-válogatott elveszítette az első Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését Hollandiában. A találkozó után a csapat szövetségi kapitánya, Székely Norbert érthetően csalódottan nyilatkozott.

– Nagyon nehéz ebben a helyzetben megszólalni, amikor az ember szeretne győzni és nem sikerül neki. Ez a sport sajátja, hogy elveszítünk olyan mérkőzéseket, is, amik fájóak, nemcsak olyanokat, ahol esélytelenek vagyunk, hanem olyanokat is, ahol esélyesek. Az esélyesség terhét nem tudtuk elviselni, ez elsősorban a kezekben és a dobáshatékonyságban látszódott. Hozzáteszem, hogy nem ezért veszítettünk. Azért kaptunk ki, mert nem voltunk stabilak, nem tudtunk egy folyamatos jó teljesítményt nyújtani, elsősorban a második félidei védekezésünkben. Nagyon komolyan át kell gondolnunk azt, hogy mit akarunk csinálni vasárnap a szlovákok ellen és egy kicsit változtatnunk kell, leginkább a fejekben. A soron következő két edzésünket nagyon jól kell kihasználnunk szakmailag és sok egyéni beszélgetésre is szükség van.

Fotó: Pókász Endre/MKOSZ

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JokicZsarkovGecse J. MárióNaidefigyeljGábor Recent comment authors
Jokic
Olvasó

Ez egy igazi kókler. Férfi vonalon még nagyobb semmittevő volt…

Zsarkov
Olvasó

Nincs karizmája az embernek…, nulla tekintély…, Stojan nem a szívem csücske, de az biztos, hogy nála ez a lélektelen, beleszarok hozzáállás nem fordulhatna elő…, kapitánynak, edzőnek olyan ember kell, aki képes fanatizálni és akiért tűzbe mennek a játékosok…, férfivonalon ezért tudjuk a nálunk jobbakkal is felvenni a versenyt…, ez a szerencsétlen flótás meg az esélyesség terhére hivatkozik egy amatőr csapat ellen…, ez a magyar sport rákfenéje…, szakmailag nulla emberek, ilyen pozícióban, minden felelősség vállalás nélkül…

Gecse J. Márió
Olvasó

Ezzel most hatalmas nagy antireklámot csinált annak a cégnek, amelyet azért szerződtettek a csapat mellé, hogy az esélyesség terhét el tudják viselni a lányok…

Naidefigyelj
Olvasó

Mondjál le!!!
Az egész szakmai stáb egy vicc a nemzetközi színvonalhoz!
Mindig csak a kifogás… vállalj felelőséget!
Buta taktika… buta cserék

Gábor
Olvasó

Ezt a nagyképű dumát…. Vicces vagy “mester”! Esélyünk sem lenne senki ellen ha Turner nincs a csapatban. Rém gyenge ez a válogatott!

Rouge
Vendég
Rouge

“….Székely Norbert: az esélyesség terhét nem tudtuk elviselni…”

Pedig százszor inkább
az esélyesség terhe
mintsem a terhesség esélye….

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook