Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Székely Norbert: az esélyesség terhét nem tudtuk elviselni

A hollandok elleni vesztes mérkőzés után nyilatkozott a szövetségi kapitány.:

:

Mint megírtuk, a magyar női kosárlabda-válogatott elveszítette az első Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését Hollandiában. A találkozó után a csapat szövetségi kapitánya, Székely Norbert érthetően csalódottan nyilatkozott.

– Nagyon nehéz ebben a helyzetben megszólalni, amikor az ember szeretne győzni és nem sikerül neki. Ez a sport sajátja, hogy elveszítünk olyan mérkőzéseket, is, amik fájóak, nemcsak olyanokat, ahol esélytelenek vagyunk, hanem olyanokat is, ahol esélyesek. Az esélyesség terhét nem tudtuk elviselni, ez elsősorban a kezekben és a dobáshatékonyságban látszódott. Hozzáteszem, hogy nem ezért veszítettünk. Azért kaptunk ki, mert nem voltunk stabilak, nem tudtunk egy folyamatos jó teljesítményt nyújtani, elsősorban a második félidei védekezésünkben. Nagyon komolyan át kell gondolnunk azt, hogy mit akarunk csinálni vasárnap a szlovákok ellen és egy kicsit változtatnunk kell, leginkább a fejekben. A soron következő két edzésünket nagyon jól kell kihasználnunk szakmailag és sok egyéni beszélgetésre is szükség van.

Fotó: Pókász Endre/MKOSZ

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JokicZsarkovGecse J. MárióNaidefigyeljGábor Recent comment authors
Jokic
Vendég
Jokic

Ez egy igazi kókler. Férfi vonalon még nagyobb semmittevő volt…

Zsarkov
Olvasó

Nincs karizmája az embernek…, nulla tekintély…, Stojan nem a szívem csücske, de az biztos, hogy nála ez a lélektelen, beleszarok hozzáállás nem fordulhatna elő…, kapitánynak, edzőnek olyan ember kell, aki képes fanatizálni és akiért tűzbe mennek a játékosok…, férfivonalon ezért tudjuk a nálunk jobbakkal is felvenni a versenyt…, ez a szerencsétlen flótás meg az esélyesség terhére hivatkozik egy amatőr csapat ellen…, ez a magyar sport rákfenéje…, szakmailag nulla emberek, ilyen pozícióban, minden felelősség vállalás nélkül…

Gecse J. Márió
Olvasó

Ezzel most hatalmas nagy antireklámot csinált annak a cégnek, amelyet azért szerződtettek a csapat mellé, hogy az esélyesség terhét el tudják viselni a lányok…

Naidefigyelj
Olvasó

Mondjál le!!!
Az egész szakmai stáb egy vicc a nemzetközi színvonalhoz!
Mindig csak a kifogás… vállalj felelőséget!
Buta taktika… buta cserék

Gábor
Olvasó

Ezt a nagyképű dumát…. Vicces vagy “mester”! Esélyünk sem lenne senki ellen ha Turner nincs a csapatban. Rém gyenge ez a válogatott!

Rouge
Vendég
Rouge

“….Székely Norbert: az esélyesség terhét nem tudtuk elviselni…”

Pedig százszor inkább
az esélyesség terhe
mintsem a terhesség esélye….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés