Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Szégyen és szombathelyi horror-est a horvát lapok szerint

Bilan elnézést kért a horvát csapat teljesítménye miatt, szóba került Anzulovic jövője is.:

:

Hétfőn este parádés teljesítménnyel győzte le a magyar férfi kosárlabda-válogatott Horvátországot világbajnoki-selejtező mérkőzésen. A 84-65-ös sima hazai győzelem pedig azt jelentette, hogy Magyarország megelőzte csoportjában déli szomszédját. Érthető módon a horvát internetes weboldalak pocsék vendég teljesítményről számoltak be.

A sportske.jutarnij.hr előbb szűkszavúan számol be a szombathelyi vereségről. Kiemeli, hogy az első félidőben a magyar csapat tizenegy távoli próbálkozásából hétszer betalált, ami megalapozta a meccs további menetét. Az is megemlíti, hogy a horvát válogatott játékában semmi nem működött, támadásban is csak Katic és Bilan volt említhető.

A lap bővebb cikkében horror-estéről beszél a magyarországi vereséggel kapcsolatban. Kiemeli, hogy a meccs egyetlen pozitívuma, amiről emlékezetes maradhat, az Kreso Ljubicic és Toni Nakic debütálása. Egyébként összesen 37 játékos lépett pályára a 12 selejtező meccsen Horvátország színeiben. Azt írja, hogy a csapat játékából teljesen hiányzott az agresszivitás, így fordulhatott elő az, hogy Magyarország a 17. percben már 41 dobott pontnál járt. Annyinál, amennyit összesen Olaszországban 40 perc alatt dobott.

A tportal.hr azt írja, hogy a csalódást keltő kiesés ellenére sokan jobb teljesítményre számítottak Magyarországon a horvát csapattól, mint amit kaptak. A 12 pontos Miro Bilan szégyenről beszélt és elnézést kért azoktól, akik nézték a meccset. Drazen Anzulovic szövetségi kapitány is elnézést kért amiatt, hogy így zárták a selejtezőket. A szakember hozzátette azt is, hogy nem ő dönt arról, marad-e a horvát kispadon.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés