Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szegedről és Székesfehérvárról igazolt magyar játékosokat a Honvéd

Mucza és Balogh érkezett.:

:

Nem sokkal azután, hogy a Budapesti Honvéd bejelentette, hogy Peringer Balázs és Bazsó Brúnó távozik az együttestől, két érkezőről és számot adott a klub. Mucza Tamás visszatér – Szegedről – a fővárosi együtteshez és 1+1 évre ír alá, míg Balogh Máté az Arocnic-Alba Fehérvártól igazolt Budapestre.

 

Örömmel értesítjük szurkolóinkat, hogy két magyar játékossal sikerült mindenben megállapodnunk: Mucza Tamás és Balogh Máté a Budapesti Honvéd Sportegyesületnél folytatja a pályafutását!

Mucza Tamás ismerős lehet a Honvéd-szurkolóknak, hiszen a BHSE-nél nevelkedett, majd több szezonon keresztül tagja volt a Piros csoportban szereplő felnőttcsapatunknak. A 24 éves bedobó a Honvédtól való távozása után a Veszprém, majd három szezonon keresztül az Oroszlány játékosa volt, legutóbb pedig a Szedeák színeiben szerepelt az élvonalban.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy A-csoportos játékosként visszatérhetek a nevelőegyesületemhez. Sok szép emlék köt a klubhoz, szeretnék minél nagyobb sikereket elérni a következő szezonban. Várom, hogy megismerkedjek a stábbal és csapattársaimmal.”

A másik érkező a 4–5-ös poszton bevethető Balogh Máté, aki a mögöttünk hagyott idényben bronzérmet nyert az Alba játékosaként, korábban pedig több szezonon át a Körmendet erősítette. A 205 cm magas, 23 éves kosárlabdázó a szerződése aláírása után így nyilatkozott.
„Egy feltörekvő csapat a Honvéd, amelynek mindig is tetszett a felépítése, játéka. Örülök, hogy lehetőséget kaptam egy ekkora múltú csapatban, izgatottan várom a közös munkát.”

Mucza Tamás 1+1 évre kötelezte el magát a BHSE-hez, míg Balogh Máté egy évre szóló szerződést írt alá.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VassenatorBandyBorn2Ball Recent comment authors
Vassenator
Olvasó

Kívánom, hogy Balogh megtalálja önmagát, mert az Albás időszaka hát marha gyenge volt…

Bandy
Olvasó

Szeged elindul jövőre? Elfogynak lassan a magyar játékosaik

Born2Ball
Olvasó

Baloghnak a Honvédnál tökéletesebb közeg nincs is arra, hogy fejlődjön és szintet lépjen.
Elég csak megnézni Filipovic fejlődését az elmúlt szezonban.
Mucza viszont kevésbé lesz meghatározó érzésem szerint.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés