Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szegedi légióssal erősített a ZTE

Tyrell Bellot-Green lesz a zalaiak negyedik légiósa.:

:

A kanadai Tyrell  Christopher Bellot-Greennel egészül ki a Zalakerámia ZTE KK légiós sora. Stárics Kornél, a ZTE ügyvezetőjének tájékoztatása szerint péntek este érkezett meg az aláírt szerződése a 200 cm magas, 96 kg-os játékosnak – írja a ztekosar.hu.

Green a szezont a Szegedben kezdte, ahol 18 mérkőzésen átlagban 27 percet töltött a parketten és ezalatt 13.6 pontot, 3 lepattanót és 12.6 VAL értéket átlagolt, a távoli dobásokat közel 40 %-kal értékesítve. Mint köztudott, a Szeged a palánk alatti játékának megerősítése érdekében áldozta be Greent és cserélte le Krapic-ra.

Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője korábban elmondta, olyan játékosra van szüksége, aki az alsó posztok védésében is otthon van. Green egyetemi évei alatt ezt a feladatot jól megoldotta, míg hazánkban nem használták ezen képességét megfelelően.

Green szombaton, a Szolnok elleni bajnokin csatlakozik a csapathoz és a helyszínen tekinti meg a mérkőzést, majd hétfőn már munkába is áll.

A kanadai játékossal a szezon végéig szóló szerződést kötött a klub.

Kiemelt kép: ztekosar.hu

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
balldontlienyolcmegnyolczterulezDuráziMVPKalok Kevin Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Szerintem a Zete azzal a sráccal járt volna legjobban, aki ellenünk mutatkozott be, egész jól játszott.

zterulez
Olvasó

Most nyalt vissza egy kicsit a fagyi, hogy túl sokáig tartottuk meg Gliebovot. Kicsúsztunk az időből, most már kísérletezésre nincs idő. Számomra a nagy kérdés vele kapcsolatban, hogy védekezésben milyen lesz. Harris remek 2-way játékos volt, nagyon jól lépett be a védekezésbe is sokszor (persze ahhoz képest, hogy milyen kevés ideje volt a csapatnál). Tyrell Bellot-Green támadó potenciálja hasonló Harrishez, talán még picit jobb is, viszont eddig védekezésben a Szegedben nem mutatott sokat (igaz, a komplett Szeged védelem elég gyenge rendszer szinten is). Ha a személyisége jó feat. lesz a mostani társasághoz, akkor szerintem jól is elsülhet a dolog. A… Olvass tovább »

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Hú hát én amit szegeden láttam tőle az alapján inkább maradt volna a 3 légios…

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

Nyilván nem Harris kaliberű játékos, de eddig is sejtettük, hogy pont olyat nem tudunk leakasztani a polcról.
Nyilván nem lesz annyira sokoldalú, a statja alapján inkább tűnik egy “mezei” shooternek. De annak nem biztos, hogy rossz. 3-szor ért el 25 pontot, úgy, hogy egyébként légióshoz képest nem volt kiemelkedő a játékperce, összességében pedig majdnem 40%-kal triplázott.

Igazából én abban bízom, hogy egy sokkal inspirálóbb közegbe kerül, bizonyítani akar a leselejtezés után, és hogy Bencze is jól tudja majd használni.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Igaz.Egy valamit nem lehet elveni Bencze Tomitól tökmind1 milyen játékos volt az addig képes belőle kihozni a 130 140 százalékot.

heraklith
Olvasó

Sejtettem, hogy Ő lesz. Kézenfekvő volt. Itt volt az országban, láttuk játszani, a poszt megfelelő, jól triplázik, olcsó volt.
Szerintem ne úgy tekintsünk rá, mint egy az utolsó előtti csapattól leselejtezett játékosra.
A szegedben gyakorlatilag nem volt Sulovicon és Juhoson kívül 2 méter feletti játékos, azért kellett nekik Krapic. Mezőnyposztokon viszont nem álltak rosszul.
Green a csapat legponterősebb jáékosa volt és meccsenként 2,3 triplát süllyesztett 38%-al. A Falconak például 26/15-öt rámolt ?
Tegye a dolgát lelkesen, aztán jó lesz Ő nekünk!

csakazete
Olvasó

Bízom benne, hogy Tomi kihozza belőle a maximumot, és nem fogja megenni a fiatalok játékperceit… Most van rotációnk, mert szerintem a kölyökgólyák is egyre megbízhatóbban teszik a dolgukat! Nekem tetszik ez a csapat, igazán szerethető a társaság, akiket remélem minél jobban együtt tudunk tartani a következő szezonra is 🙂

zte2018
Vendég
zte2018

Kár hogy ma még nem játszik.

nyolcmegnyolc
Olvasó

És amiről soha nem lehet lemondani:
ZTE=olcsó.
A gondolkodásod alapja

heraklith
Olvasó

Kapott Egerszegről egy ajánlatot, azonnal elfogadta. Biztos nagy volt a verseny érte. Szerintem az Olaj verte fel az árát ?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez az “A” verzió.
Nézzük a “B”-t.
Jön a kupa, lassan vége az átigazolási határidőnek.
A ZTE bajban van. Kell egy ismert légiós. Ezt tudja az amcsi is ezért a lehetőségekhez képest bátran mond összeget.
Azt mondod, hogy nem vagy a ZTE vezetőségében! Én sem. Szóbeszédre meg ne adjunk.
Annyiba került, amennyit adtak érte.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés