Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szegedi bravúr az első forduló záró mérkőzésén, otthon kapott ki a Zalakerámia ZTE KK

Izgalmas meccs zárta az első fordulót.

Zalakerámia ZTE KK - SZTE-Szedeák 93-97 (21-28, 22-25,19-15, 21-15, 10-14) - h.u.

Bajnokság, 1. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Kapitány Gellért, Györfy Rúben, Farkas Gábor (Téczely Tamás)

Zalakerámia ZTE KK: Hicks 17/3, Csataljay 5/3, Green 10/3, Lekunas 19/6, Tóth Á. 20. Cserék: Keller I. 13/9, Szalay -, Csuti 2, Németh 7/3.

SZTE-Szedeák: Woolridge 27/3, Locke 31/15, Balogh 5, Bognár 8, Lake 12. Cserék: Zsiros 8, Mucza 4, Mayer 2, Cohil -.

Korántsem várt könnyű feladat a Zalaegerszegre az első forduló zárómérkőzésén. Egyrészt a Szeged – bár viszonylag későn állt össze Nikola Lazics csapata – sorra nyerte a felkészülési meccseket, másrészt a kék-fehéreket az elmúlt hetekben sorra sújtották sérülések, betegségek. Leginkább Daca Ostojic miatt főhetett Lubomir Ruzicka feje, hiszen a tavalyról maradó magasember éppen egy hónapja sérült meg és bár elkezdte az óvatos edzéseket, várhatóan jónéhány napig még biztosan nem lesz bevethető. A keret többi légiósát is kisebb-nagyobb sérülések gátolták, Sasha Mishula bokaszalag-sérülés miatt pályára sem tudott lépni, de Green és Hicks is csak fájdalomcsillapítókkal tudott játszani. A vendégek teljes kerettel, három légióssal érkeztek, izgalmas mérkőzésnek ígérkezett a zalai szezonnyitó.

12 év után ismét kék-fehér mezt öltött a 2010-es bajnokcsapat utolsó mohikánjaként hazatérő Tóth Ádám, aki tétmérkőzésen csapatkapitányként először futott ki a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok parkettjére.

Locke triplájával és labdalopásával indult a találkozó, villámrajtot vett a ZTE. Tóth Ádám több alkalommal is szépen centerezett, Green még testi épségét sem kímélte. Többször is bosszantó eladott labdákkal sokkolta közönségét a ZTE, a Szeged pedig élt a tálcán kínált lehetőségekkel, főként Woolridge kapta el a fonalat, 28-21-es szegedi vezetéssel zárult az első negyed.

Kicsit összekapta magát a hazai csapat, Csátaljay gyors akciója, majd Lekunas hármasa után már csak két pont volt Keller Ivánék hátránya, amikor Tóth Ádám szép lefordulása, majd bónuszbüntetője után rövid időre a vezetést is sikerült átvenni. A védekezés azonban továbbra is akadozott zalai oldalon, a két szegedi hátvéd pedig kiválóan élt a pályán. Csak Green dudaszavas triplájának volt köszönhető, hogy tíz pontra jött fel nagyszünetre a ZTE.

53-43-al tiszaparti előnyről folytatódott a játék, a ZTE határozottan jobban pörgött, azonban nagyon hiányoztak Mishula triplái; valamint Ostojic palánk alatti határozottsága. Tóth Ádám és Lekunas nagyon keveset tudott pihenni a szűkebb rotációnak köszönhetően, a Szeged pedig okosan játszva még mindig vezetett, 68-62-re.

Az előny pedig már 12 is volt, amikor ismét Tóth Ádám vette hátára a ZTE-t, de a négypontos hátrányt sokáig nem sikerült szűkíteni, amikor az utolsó percekben előbb a gyengén dobó – sérülten játszó – Hicks talált be távolról, majd Németh Ákos támadólepattanóját felhasználva Lekunas szerzett egy bravúros triplát – hosszú idő óta először vezetett a Zalaegerszeg. Sőt, Hicks betörésével 83-79-re módosult az állás, ám az utolsó egy percben nem tudta menedzselni előnyét a ZTE és egy végzetes hazai eladott labda után a Szeged végül egyenlített.

83-83-ról indult a ráadás, ám ekkor már teljesen elkészült erejével a több sebből vérző ZTE, melyben a hasznosan játszó Németh kipontozódott. Locke hármasa, majd tempója és Bognár Kristóf szemfüles kosara nehéz helyzetbe hozta Tóth Ádámékat, s hiába talált be távolról egy szép dobással Csátaljay, Locke azonnal felelt egy trojkával. Hicks még megrázta magát és két pontra zárkóztatta csapatát, ám a meccs pontkirálya, Locke nem hibázott a vonalról, ezzel pedig vendéggyőzelem született, 97-93-ra Nikola Lazics tanítványai diadalmaskodtak.

A ZTE nem tudta elviselni sérült játékosai hiányát, valamint a gyenge kinti dobóformáját, a Szeged pedig okosan, taktikusan játszva, két hátvédje vezérletével megérdemelt győzelmet aratott. Hiába jutottak öten is kétszemjegyű pontig a ZTE-nél, az első félidő gyenge védekezését nem sikerült korrigálni a találkozó hátralevő részében. Folytatás a zalaiaknak tv-s meccsen a bravúrgyőzelmet szerző Oroszlány otthonában, míg a tiszapartiak az Alba ellen szeretnék növelni a győzelmek számát hazai pályán.

Fotó, tudósítás: Bálizs Zsuzsa

104 hozzászólás

104
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
36 Comment threads
68 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
RózsabimbóHajrábányászmajdmvmose!neszojjabeledonnarummaBorn2Ball Recent comment authors
Hajrábányászmajdmvmose!
Olvasó

Grat a Szegednek!Küzdöttek! A Zetének én büntetést is kiszabnék a b-közép mocskos, ordenáré ordibálásai miatt!!! Ez nem szurkolás! Nem gondolnak arra, hogy fiatalok is lehetnek csarnokban? Lehet kultúráltan is bírót szidni, mert sajnos sokszor megérdemlik!

HajraSzeged
Olvasó

100.

Bogyó
Olvasó

Inkább ne igazoltunk volna ennyi légióst , Govenst kellett volna, említettem rég. Simán megint a bajnokság legjobbja fog lenni. Gratulálok a Paksnak Darrin Govens leígazolásához.

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Szegednek! Nem várt győzelem volt ez a náluk esélyesebb és jóval nagyobb költségvetéssel gazdálkodó, hazai pályán játszó zalaiak ellen.

Born2Ball
Olvasó

Szív, szeretet és alázat kellett ehhez a győzelemhez! Ez az egerszegi kultúrában ninncs jelen, ezért sem fognak csúcsra jutni!
Hajrá Szeged!??
Hajrá Paks!❤️?

zterulez
Olvasó

Még mindig elcsodálkozom azon, hogy egyesek micsoda ökörségeket bírnak bekommentelni.

heraklith
Olvasó

A kápszi rossz. Ne csináld!

Vulcano
Olvasó

Herakltih te ugyanilyeneket nyomsz csak az a szomorú, hogy te komolyan is gondolod???

Rózsabimbó
Olvasó

…..meg a ‘lélek’—megint kifelejtetted!
Előbb koncentrálj, aztán fogalmazz!!

MTE1975
Olvasó

Először is grat a szegedi csapatnak. Keller Iván ovodás szintű hibája vezetett a vereséghez egy megnyert meccsen. 14másodpercel a vége előtt ilyen hibát még U10 es korosztályban sem lehet elkövetni.Persze lehet mondani a kihagyott büntetők és 3 pontos kisérletek de ez akkor is végzetes hiba!! Csátaljay rá mi szükség volt nagyon nagyon gyenge pont mikor van egy Csuti aki sokkal de sokkal többet ér főleg úgy ,hogy Danilo még sérült.Tóth jól küzdött de sajnos elfáradt ,Ákos játéka nagyon tetszet nekem tegnap elől és hátul is kitette a szívét . Remélem látta az edző is ,hogy neki megjárnak a percek ,… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Érdemes volt megnézni, jó kis izgalmas, szórakoztató meccs volt. Szerintem megérdemelte a Szeged a győzelmet, igazolták hogy a felkészülési meccseken nyújtott teljesítmény nem volt véletlen. Amikor már azt hittem, hogy végleg elfáradtak, még akkor is újítani tudtak. Lake sajnos kicsit számomra ugyanúgy súlytalannak tűnik, mint a Falco-ban volt, de a 2 kis légiós nagy fogás. Ha senki nem sérül meg, elég jó kis szezonjuk lesz, kiesési gondok nem hinném, hogy lesznek.

Horvath Bela
Olvasó

A szegediek mindhárom légiósa kiváló játékos. A Zeténél két légiós betlizett, igaz, sérülten vállalták a meccset. Ez volt az elsődleges különbség a két csapat között (46-70)

Bezse
Olvasó

Ahhoz képest , hogy a Szegednél felmerült hogy el sem indulnak az nb1-ben… Lehet ők lesznek az x faktor ?!

GCkosar
Olvasó

A rendes játékidő végén kulcsszituációban Németh Ákosra támadót fújtak, de én nem láttam semmit, nem értettem. Hátrakönyökölt, vagy mi volt?

GCkosar
Olvasó

Ha valaki tudja, akkor legyen szíves, írja már meg. Meccset eldöntő szitu volt, 4 ponttal vezettünk, már az is elég lett volna, ha csak végig mehet a támadásunk. Én úgy láttam, hogy Németh jól csinált mindent.

heraklith
Olvasó

Semmi nem volt, a görcs kapitány úgy gondolta, hogy eldönti a meccset.

Jon
Olvasó

Marhaság. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy azért kezdett visszajönni a Zete, mert ami itt fault volt, az ott nem. De ez felesleges, fújkáltak mindenfelé, hol ide, hol oda, hol összevissza. Nem ez döntött, hanem az, hogy kritikus pillanatokban a Szeged légiósai felé billent a mérleg nyelve. Nagyon nagy volt ebben a minőségi különbség.

GCkosar
Olvasó

Este megnézem a városi tévén. Csak azért kérdeztem, mert én a kiváltó okát sem tudom, lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet. Nyilván, utána nem lett volna muszáj kettő kosarat kapni és egyet sem szerezni, de ha ez a fault nincsen, akkor sokkal jobb helyzetben lettünk volna (már csak azért is, mert ezzel Németh ki is pontozódott).

Mendez
Olvasó

Ki más?
Olyan még véletlenül sincs, hogy a csapatod döntsön el egy meccset.
Vagy a pénz vagy a bírók.
Ha ez a két tényező nincs, akkor minden meccset a zete nyerne meg.
🙂

neszojjabele
Olvasó

ojan jobb konyokost durant a vedojere van-dame meg irigyelne a kikbokszerbol

Figura
Olvasó

Ez a mai produktum nem állt messze a k..va gyengétől, de ezt hangoztatni még lehet korai volt. Oké hogy 2 ember hiányzott, de ilyenkor össze kellene zárni és még annál is jobban hajtani. Hicks nem irányító,Tóth Ádit forintos labdákkal kéne megszórni, de nagyon kiismerhető a játéka és baromi lassú. Greennek jó mozgása van , de nem hiszem hogy vezéregyéniség tudna lenni. A litván nem lesz rossz, de folyamatosan cserét kért.. Csuti mellőzése érthetetlen.. Bencze nem szólt neki, hogy tavaly azért sok pozitív momentuma volt? 3 pontosok nem sültek, de a leginkább idegesítő a büntetőzés volt. Sokmindent rendbe kell tenni, de… Olvass tovább »

Bogyó
Olvasó

A Zte-nek az útobbi 10 év leggyengébb légiósait sikerült ma pályára küldeni!! EGYszerüen nincs a csapatnak épkézláb légiósa.
Irányitó meg egyszerüen senki!!!! 3 pontost nem tudnak dobni, nagyon mellényúltak az idén, ebböl a kiesés elkerüléséért való harc fog lenni, nem a 8 közé jutás. Hogy ezeken a légiósokon mit láttak hogy leigazolták öket????

HajraSzeged
Olvasó

Nagyon gratulálok a csapatnak!
Jó lesz ez!
Hajrá Szeged!!!!!!

SárgaPárna
Olvasó

Heraklith! Ahogy elnézlek titeket nektek akkor sem lenne esélyetek a bajnoki címre, ha nálunk a Kálmán Laci, Doyne, Borszéki, Kazlauskas, Alkeszejev ötös játszaná le a bajnokságot…

Borsoka
Olvasó

Látom Heraklith azért durva becsípődés nálatok ?

Várjátok, h bármit is, de hozzászólhassatok…

Sárga párna bmeg, remélem vele is álmodsz!!! Szánalomra méltó kis életed lehet..

heraklith
Olvasó

A falkón kívül hogyan lenne bárkinek esélye a bajnoki címre hugyos?
A cserepad drágább Szombathelyen, mint a mai 2 csapat kerete ?
Nekünk a rájatszás a cél, nálatok már egy vereség is szégyen lenne.

Vulcano
Olvasó

– Milyen érzés 50 ponton belül maradni egy bronzmeccsen?
– Nem tudom fiam, mi egerszegi drukkerek vagyunk.

ZTE_KK
Olvasó

Te is remegve ülsz a monitor előtt minden ZTE cikk előtt, hogy ide böfögj valamit ? ?

Borsoka
Olvasó

Csak azt nem ertem ez miért kérdés bárkinél. Ez tény! Nincs az országban olyan csapat, aki megközelítené a költségvetésüket. Mégis rinyálnak. Miért???
Lehet ezen pattogni, csak kva felesleges…

nick19
Olvasó

Ahhoz képest, hogy a nyár közepén az is kérdéses volt, hogy lesz-e csapat Szegeden és ha lesz, kik alkotják majd, egész jól kezdtek.

HajraKapos
Olvasó

Gratulálok a Szegednek, szép munka volt.
Viszont azért én egy meccs alapján nem írnám le a ZTE-t, és nem emelném piedesztálra a Szegedet.
Biztos kellemetlen ellenfelek lesznek, de Woolridge-ra és Locke-ra, ha találnak ellenszert, akkor azért eléggé korlátozódnak a lehetőségeik.
De ez csak az én véleményem, és ez semmit nem von le a mai győzelem értékéből.
Grat Szeged, fel a fejjel ZTE!

Zombi
Olvasó

Valaki szóljon már a gyúró bácsinak, hogy nem neki kell törölnie a pályát…Qrva gáz a pali. A színház egy kicsit odébb van, ha már mindenképpen főszerepet szeretne játszani. Valaki megtaníthatná ezeket a fiúkat védekezni, mert ez baromi bukta lesz így. Biztosan hiányzott két alapember, de ez vállalhatatlan.

Derulo
Olvasó

A cirkusz is odébb van te bohóc , 5x sípoltak a gyereknek de fogalma nem volt , legalább segített , gondolom te is kiabáltad a meccs végén, hogy kurva gyenge , tavaly meg tapsoltál meg folyt a nyálad ????

Zombi
Olvasó

Kicsi kancsó! Már tavaly is ezt játszotta egyébként, Ha nem csak néznél ki az okos fejecskédből….Nyálad szerintem Neked folyt.Láttál legalább szép lányokat….Te szerencsecsomag!

Derulo
Olvasó

Kisk.cs.g következő hazain várlak szeretettel hazai kispad fölött az álló részen ?

Zombi
Olvasó

Ja, már értem. Én a lányokat szeretem. Bocsánat, már világos minden!

Derulo
Olvasó

Csak a fejedbe sötét minden kisgyerek , megráztad a pofonfát kiváncsi vagyok megjelensz-e??

Kovacs László
Olvasó

Csátaljay védekezésben nagyon gyenge, csak az nem veri meg egy-egyben aki nem akarja, de támadásban is teljesen impotensek vagyunk ha pályán van. Egy válogatott játékostól azért többet várnék. Nem értem miért kell ennyire erőltetni a játékát. Mezőnyjátékunk így teljesen nulla volt, ha nincs Tóth Ádám, akkor nagyon nagy vereség lett volna.

Zombi
Olvasó

Miért kit kellett volna játszatni? Csutit? Ne viccelj már. 18 éves, biztosan kell még fejlődnie, de szerintem jó lesz. Tavalyi kollégánál fényévekkel…

Kovacs László
Olvasó

Biztosan fog fejlődni, csak közben a szezonunk oda lesz. De komolyan, ezt a szintet mindegyik fiatalunk megüti, Csátaljay nem egy Somogyi szintű játékos. Azt látom hogy a sajátjaink megint félre lettek állítva és nem tudom ez kinek az érdeke, a ZTE-jé biztos nem hosszú távon

PajtiBá
Olvasó

Apa, elkezdődött! A felkészülési meccsek során már látszott, hogy ez a CSAPAT sokkal többre hivatott, mint amit a tisztelt “szakértők(?)” jósolnak.
A “KÉT KICSI” még sok borsot fog törni a nagyok orra alá is!
Remélem ez a remek kezdés nagy lökést ad a csapatnak a későbbiekre.
Csak így tovább fiúk! HAJRÁ SZEDEÁK!
A tippmixes kollégáknak üzenem, hogy szombaton nagy tételben ne fogadjanak az Albára.

heraklith
Olvasó

Gratulálok a Szegednek, mert éltek azzal a lehetőséggel amit felkínáltunk nekik. Ezzel a játékkal viszont nehéz lesz bentmaradniuk. Nem tudom hogy lesz-e még egy ilyen könnyű meccsük, amit a 2 kisember streetballjával meg tudnak nyerni. Ez persze főleg a mi szegénységi bizonyítványunk, mert 2 embert kellett volna jó egyéni és főleg csapatvédekezéssel megfognunk. A meccs 80%-ában egyéni megoldásaik voltak, mi meg néztük őket. Az edző első félidőben azt hitte hogy kézilabda meccsen van, annyit cserélt. Teljesen érthetetlen ötösökkel voltunk fent. Nem játszott a két legjobb légiósunk, de ezt így is be kellett volna húzni. Erre a védekezésre nincs mentség és… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

A védekezését meg a küzdését ki kell emelni a Szegednek. Mindkettőben magasan előttünk voltak! A támadójatékuk viszont kevés lesz. Mi mindkét oldalon sz@rok voltunk.
Így nem fogunk addig meccset nyerni, amíg nem játszik a 2 sérültünk. A csapatvédekezés teljesen kilátástalan volt, kb. senki nem tudta mi a feladat még egy sima zárásnál sem. Nagyon sok munka lesz még azzal, hogy ebből csapat legyen.

Csíkosnapernyő
Olvasó

Miért verné ezt a Szegedet mindenki???? Egy éles és a több felkészülési meccsből ezt sikerült leszűrni? Gratulálok?

heraklith
Olvasó

Vékony a keret és szinte csak egyéni megoldásokkal operáltak. Egy-egyezés ment szinte végig, meg egy-egy pick&roll. Nagyon alap jaték volt. Így nagyon nehéz lesz nekik. Nem érdemes ebből a meccsből messzemenő következtetéseket levonniuk. Nagyon gyenge volt a védekezésünk és így is csak 11 gólpasszuk volt egész meccsen. Nekünk úgy volt 21 gólpasszunk, hogy teljesen kilátástalan volt a támadójátekunk a meccs hármonegyedében. Nálunk hiányzott 2 kulcsember és így is alig lett meg a meccs. Ha nem igazolnak, akkor ez az utolsó 2-3 hely valamelyikére lesz elég, még akkor is ha ma nagyot küzdöttek. Ha csak az egyik kisembernek rossz napja lesz… Olvass tovább »

Csíkosnapernyő
Olvasó

Erős hazai pálya volt az első félidőben. Nagy embereink gyorsan sok faultot összeszedtek,Mayer csak végső esetben kerül pályára. Szerintem nem kellene mindenfélét túlgondolni. Én nem jósolgattam helyezéseket,csak tetszik a csapat hozzáállása. Bízom most ebben a csapatban,és hogy a tavalyinál jobban muzsikálnak.

heraklith
Olvasó

43 és 40 percet játszott a 2 kisember és végig mindketten extrák voltak. Szerinted ez hány meccsen lesz így? Talán lesz még 2-3 ilyen meccs. Rajtuk kívül nincs potenciál a csapatban, nincsenek opciók. Nem volt érdemi csapatjaték elől. Hátul szépen dolgoztak, a csapatvédekezés egyben volt. Erre lehetne alapozni, de kell még oda ember. Két kulcsemberünk hiányában is csak úgy volt esélyetek, hogy Lazics kizsigerelte a 2 kisembert és mindkettőnek extra napja volt. Így nem lehet egy szezont végigcsinálni, de mondom ne legyen igazam!

lujo
Olvasó

A gólpasszok közti különbség valóban szembetűnő…

Roland
Olvasó

Elsö forduló…kurva gyenge rigmus azért kicsit erős….. de ti tudjátok

heraklith
Olvasó

Tőlem nem hallottál ilyet, még ha gyenge is volt.

CsakAzSkc
Olvasó

Azért idén nálatok 2 légiós is kapufa lett ??

heraklith
Olvasó

Melyik kettő?

CsakAzSkc
Olvasó

Két amerikai!

heraklith
Olvasó

A Green alsó polcos, nem húzóembernek igazoltuk, Hicks meg jobb lesz ha összeáll a játék. Ma mindent passzolni akart, majd megtalálja a helyét. Így is dobott 17-et. Vele nem lesz gond, ha Mishula is játszik majd.

Samutrapa
Olvasó

Szép volt Szeged!
Sok csapat tanulhatna abból, hogyan lehet kis pénzből jó edzővel, jó csapatot összerakni, mert ez megint egy jó és szerethető csapat lesz…
Őket nem fogják hazai pályán “kurva gyengézni”, mint ahogy az atomfizikusokból álló ZTE kemény mag tette a sajátjaival. Megjegyzem, hogy ilyen primitív szurkoló tábora (elnézést kérek a normális Egerszegiektől) csak a Falcónak van.
A lényeg, hogy a szép és megérdemelt győzelem volt.
Hajrá Szeged!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Bravoooo Nikola ?

Laposvár
Olvasó

Jézusom… Te azóta sem tudtál még kimászni a seggéből? 😀
“Magyar ember nem boldog, ha nem szaros a szája”

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nyugi, Lapos! Ne magadból indulj ki… ?

zterulez
Olvasó

8/34 hárompontos, és a 34-ből egy se volt kidolgozott figura. Most már lassan rendszer lesz, hogy 50-60 pontokat kapunk az első félidőben. A 2 legjobb légiósunk megsérült a szezonnyitányra, Lekunas pedig a mai meccsen. A végén alig volt pályán tartható, többször is cserét kért, Tóth Ádám a második félidőre elfogyott, a többiek is nagyon rozsdásnak tűnnek. Mi a f.szt csináltak egész felkészülés alatt? Milyen az erőnlétük? Miért van ennyi sérülés? Ezen kívül a küzdeni tudást és hogy többször is visszajöttünk a meccsbe, azt díjazom, és szerintem gáz volt a “krvagyengézés” a végén Misuéktól, azt nem érdemelték meg. A fenti körülményeket… Olvass tovább »

Falcao
Olvasó

Hetaklith,hol vagy te nyomi?mi van az adó forintjaimmal?erre a szarra költitek?edző csere két légiós csere és rengeteg adó forint és talán meglesz a 8!te bohoc!
Szép volt Kristóf és Lake!

Horvath Bela
Olvasó

Magyarul írj, kisgyerek! Tíz hiba van a három mondatodban!

Falcao
Olvasó

Béluska a mondanivalójával örülök,hogy azért egyetértessz!Jöhet a helyesírás kommandó!:)
Hogy írják,hogy edző csere?Légiós csere?egybe külön?párszor aktuális volt nálatok az utóbbi években,meg idén is ez lesz,így biztos tudsz segíteni?!Béla segíts te vagy a fény az éjszakában,vagy a vármegyédnen…

lujo
Olvasó

Gratulálok a Szegednek, megérdemelten nyerték meg a meccset.
Amit ma láttunk azt védekezésnek nem nevezném. Ádi, Ákos és Tomas-on kívül senki sem tette oda magát.
Tavaly Trice-tól sem voltam elájulva, de ezt a Hicks gyerekeket reggelire megenné. A két sérült emberrel kiegészülve, remélem mást fogunk látni…

ldd
Olvasó

Most kérek elnézést a szegediektől!
Talán még időben.
A szezon előtti nyilatkozatok…nem erre utaltak. Már majdnem azt gondoltam megvan a tuti kieső…
Tiszta szívből gratulálok! Ez férfi munka volt!

Fecze
Olvasó

Ez aztán a meglepetés! Nem raktam volna egy forintot se. Ettől is szép a sport! Legalább 1 meccset adjatok már minden héten! Falco szurkolóként szívesen megnézném, meg gondolom páran vagyunk így ezzel.

fanaticfantastic
Olvasó

Végre egy szombathelyi hozzászólás ami nem provokatív.

Fecze
Olvasó

Nem is mennék bele semmilyen provokációba. Egyszerűen imádom nézni a kosárlabdát! Főleg az egypontos végjátékokat. ?

Vulcano
Olvasó

Fanatic úgy tűnik megint pont pislogtál mikor Heraklith Falco cikkek alatti ámokfutását kell konstatálni.

Vulcano
Olvasó

A Zte csak 5-el dob több büntetőt mint a Szeged.
egerszegi tábor:
“kApiTÁnY a kUrVa AnYáDaT”

Borbély Lajos
Olvasó

Előrebocsátom, hogy most láttam az idei ZTE-t először. Kicsit a két évvel ezelőtti csapatra emlékeztet. Maga a meccs borzalom volt. Ritka alacsony színvonal, én legalább tíz éve nem láttam ilyen grundkosárlabdát, ilyen bénázásokat. A pályára lépett ZTE légiósok nem ütik meg az első osztály színvonalát. Különösen szembetűnő Hicks lélektelen, flegma játéka, a 17 pontja ellenére. Egy normális sprintje nem volt, lassan gondolkodik, lassan mozog, a gyűrűt nem támadja, ha nagyritkán van éppen kedve, akkor csinál is valamit. Sürgősen helyre kell tenni a fejét, mert ez így elfogadhatatlan. Egyedül T. Ádi játéka volt nagyon jó, a magyar mag sajnos csak ennyit… Olvass tovább »

Csíkosnapernyő
Olvasó

Szezonelejei meccsnek nem volt rossz!

Zezekosarak
Olvasó

Én is így látom, de Hicks szerintem azért nem támadja a gyűrűt (pedig az működhetne, ahogy a meccs vége felé láttuk), mert “majd Ádi megoldja”. Ő meg elfáradt, sokat kellett játszania. Színtelen-szagtalan légiósok, és vezetőedző. Semmilyen védekezés, dobálózás kidolgozott helyzetek nélkül, nagyon gyatra százalékkal. Elkeseredett vagyok, semmi fejlődést nem láttam a Göcsej kupa döntőhöz képest. Egyedüli pozitívum Ádi csapatkapitánysága, higgadtsága, ami tiszteletre méltó. Németh Ákos küzdése szimpatikus, Iván is teszi a dolgát, de ehhez a színvonalhoz extra légiósok kellenének. Ha a büntetők bepottyantak volna rendesen még hosszabbítás sincs!

Borbély Lajos
Olvasó

Akkor szakadt nálam el a cérna, amikor Hicks előtt bal oldalon szétnyílt a védekezés, szabad volt az út a gyűrűig. Becammogott a festéken belülre, majd kipasszolta. Persze nem ment be. Ez nem légiós szint, ilyenért nem szabad fizetni légióst. Azt hiszem, valamikor a második félidő elején történt.
Valaki itt írta, hogy ő is sérült volt. Ha ez igaz, akkor megkövetem. De akkor mi ez a millió sérülés már most a csapatban? Csirke szindróma- túl vannak pörgetve a fiúk?

Bogyó
Olvasó

Én már rég említettem a Govenst, a Paks rá is csapott, oda adtam volna érte két légiósunkat is, szerintem megint a bajnokság legjobbja fog lenni…..

Mendez
Olvasó

Gratulálok a Szegednek, külön Bognár Kristófnak és Lake-nek!
Ketten együtt 20 pont 20 lepattanó!
Óriási szégyen viszont a hazai csapatnak, többszörös költségvetésből sem képesek értékelhető teljesítményt nyújtani egy kiscsapat ellen, kukába kidobott pénz minden rájuk költött fillér!

Vulcano
Olvasó

Hát ez az.
Várom is Heraklith értékelését.
Mondjuk Woolridge és Locke 58 pontja mellett se menjünk el.

Vulcano
Olvasó

Csak Heraklith könnyeiért jöttem.
Most komolyan erre költitek az én adómat ott
zalában????
Szégyen, ha csak 40-el veritek ezt a Szegedet már az is gáz…Na de ez.

fanaticfantastic
Olvasó

Ez csak természetes a részedről. Szombathelyi vagy. Jöttél a “vérszagra ,Mendez komáddal együtt. Részemről viszont gratulálok a két csapatnak. Bármi lehetett volna a vége.

Mendez
Olvasó

Megint itt vagy te önkéntes igazságosztó?
Milyen érdekes, hogy csak a szombathelyi szurkolókra ugrasz, heraklith-ot és társait még véletlenül sem találod meg a Falco cikkek alatt, nekik még tapsolsz is gondolom.

fanaticfantastic
Olvasó

Ti már régen kihúztátok a gyufát. Meg ő nem buckáscigányozta le a családomat még egyszer sem. Amit te rengetegszer megtettél. Ennyi a titok..

Vulcano
Olvasó

És én hányszor buckacigányoztam le a családodat, meg úgy bárkit??
Megmentelek a kutatómunkától, egyszer se. Szóval mégse ennyi a titok.
A titok hogy kurva nagy kettős mércéd van, ami nem is lenne baj ha nem akarnál csendőrködni meg eljátszani az objektívet.

fanaticfantastic
Olvasó

Hagyjuk már. Konkrétan ,te lehet, hogy talán nem buckáscigányoztál le de ritka az a cikk ahol nem álltál belénk. Vagy nem provokáltál. Hadd ne szeressem már. Lehet?

Vulcano
Olvasó

Tiéd a pálya, sorold az alkamakat mikor én minden ok nélkül a számra vettem az olajkát.
Ha neki állsz keresgélni sajna csalódni fogsz, mivel én mindig csak reagáltam a kollégáid alpáriságaira.

fanaticfantastic
Olvasó

Még egy: Többször rászóltam a mi kommentelőinkre is. Azt valhogy soha nem vetted észre.

Vulcano
Olvasó

Fura, valahogy én se láttalak csendőrködni akkor mikor valaki megcsinálja ennek a tízszeresét.
Bocsi de ezek után “kicsit” hiteltelen vagy.

fanaticfantastic
Olvasó

Abszolút nem vagyok hiteltelen. Ki nem állhatlak benneteket. Van egy sejtésem,hogy a kosárlabdaszurkolók nagyobbik része sem. Na de ez a nagyság átka. Akinek nagyon fut a szekér azt nem nagyon szeretik. Átéltük mi is ezt. Mondjuk amivel rosszabb a helyzet nálatok,hogy önteltek vagytok. Tiszteletlenek. Ha valaki szóvá teszi az csendőrködik. Nem! A normális emberi normák betartására próbál sarkallni benneteket. Mondjuk, esélytelen. Amíg fut a szekeretek.

Vulcano
Olvasó

Ja igen mert ti nem vagytok/voltatok önteltek meg tiszteletlenek…
Te jó ég.
Nyugtass meg hogy a plafon nem szakadt azért le mikor ezt begépelted.
“Megveszünk mindenkit”
“Tőlünk csak akkor lehet elmenni ha küldik az embert”
Ismerős mondatok?
Nyilván mindenki elfogult valamilyen szinten a saját csapatával szemben, de amit te most itt előadsz az már beteges.
Mondjuk az önteltségre még több okunk is van, úgy hogy kineveltük a jelen generáció legjobb játékosát.

fanaticfantastic
Olvasó

Vannak kivételes tehetségek. Szerencsétek volt egyet megcsípni. A többi miért nem olyan penge? Miért nem jönnek sorban,ha már akkora “nevelde ” vagytok.

Vulcano
Olvasó

Az idézetekre elegánsan nem reagáltál, de nem baj, ezt vártam?
Perl Zoli, Váradi Benedek, Szabó Zsolt, Bognár Kristóf, Durázi Krisztifer, de sorolhatod a szolnoki neveléseket?

fanaticfantastic
Olvasó

Bocs de nem fogok most keresgélni. A lényeg: Feltűnt,hogy olyan cikkekben is negatív hősként emlegettél bennünket ahol konkrétan nem is a Szolnokról volt szó. Fóbiás vagy te is. Ne tagadd! Majd ,innentől szólok majd ha ellenünk beszélsz,ok nélkül. Tehát belénk állsz. Oda fogom írni nagy betűkkel,hogy MOST!

Vulcano
Olvasó

Írd nyugodtan bátran, eddig mondjuk mindig akkor jelentél csak meg mikor visszaszoltunk a provokációtokra.
Mondjuk megértem, ha az összes szolnoki provokátorra rászólnál akkor leszáradna az ujjad a végére annyit kéne írni.

Mendez
Olvasó

A Falco-n kívül még 5 másik NB1-es csapatban játszik szombathelyi nevelésű játékos, egy pedig külföldön.
Te jobb ha ebben a témában nagyon de nagyon csendben maradsz.

fanaticfantastic
Olvasó

Ti nem csak velünk vagytok tiszteletlenek. Szinte mindenkivel. Kár vitát nyitni erről. Ez így van.

Vulcano
Olvasó

“Ez így van”
Mert ugye te azt mondtad és punktum, nincs apelláta.
Majd unalmas óráidban idézd fel légyszíves a 10 éven keresztül tartó habzsi dőzsit és arcoskodást.
Megveszünk mindenkit. Nem mi mondtuk meg írtuk ki molinóra.

Mendez
Olvasó

Pont azokkal vagyunk tiszteletlenek akik velünk is azok voltak.
“Silverhely, apa mi az a kupagyőzelem, egyszer volt Budán kutyavásár, egyszeres senkik vagytok” és még sorolhatnám azokat a magasröptű gondolatokat amiket úgy 10 évvel ezelőtt kaptunk mondjunk veletek együtt körmendről és egerszegről.
Most meg jöttök a magas lóval meg a nagyképűséggel.
Akkoriban ti nem voltatok azok ugye?
Nem.
Dehogynem.
Csak közben visszanyalt a fagyi.

Vulcano
Olvasó

Az amúgy nem normális emberi norma hogy nem kurvaanyázzuk a válogatott irányítójának frissen elhunyt édesanyját?
Az ellen valahogy nem láttalak így kardoskodni.

fanaticfantastic
Olvasó

Kettős mérce. Nálad is. Mikor szóltál rá,pld. Mendez,párna,,,stb. haverjaidra? Ha ezt megtetted akkor szólj.

Mendez
Olvasó

Na ugye, hogy kibújt a szög a zsákból.
Ki nem állhatsz bennünket, de meg akarod magyarázni, hogy te mennyire jókisfiú vagy és megsértettek téged.
Az nem gond ha nektek mi sárga g@cik labancok meg alpoklegalják vagyunk ugye?
Vagy hogy kővel dobáljátok a szurkolókat meg a Falco játékos halott édesanyját gyalázzátok.
Előbb otthon rakjál rendet tata aztán utána próbálkozz máshol.
Nevetséges vagy!

KPSVRKK
Olvasó

Lazicnak k.jó szeme van a légiós választáshoz

Csíkosnapernyő
Olvasó

Titkon reméltem,hogy élesben is jól megy majd. Fantasztikus! Hajrá Szedeák!❤

ejjha
Olvasó

A zte-t sajnálom, a Szegednek gratulálok. Mondhatni a “momentum” a zte-é volt a rendes végén, de mégsem sikerült győzelemre váltani.
A “kurva gyenge” kórus a végén kicsit erős volt. Konkrétan ha 1 kosárral több bemegy a végén és nyernek, akkor a csapatuk lesz a hős, akik visszajöttek a végére. Így meg kurva gyengék? Hát na. Ilyen a sport. Nem belerúgni kellene a csapatba az első meccsen, hanem mögéjük állni. Szerencsére a légiósok nem értették.:)

Borsoka
Olvasó

Remélem öltözöbe vonulás és számonkérés most elmaradt…
Szarul játszottunk, de kva gyenge? 4gyel kikapni? Ugyanmár!
Előre nézni! Hajrá zte!!!

G. Laci
Olvasó

Szép volt fiúk, hatalmas gratula! Ha lenne keret még egy 20 percre használható magasra (vagy igazábol bármilyen posztra 2től 4esig)…

milanka487
Olvasó

A két kicsi óriási a szegedben!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés