Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szeged: “Most még nehéz belőni, mire leszünk képesek”

Meglepné a Pécset idegenben Andjelko Mandics együttese.:

:

A Naturtex Kft. telephelyén tartott szezonnyitó sajtótájékoztatót a Naturtex-SZTE-Szedeák – derült ki a klub honlapjáról. A Pécs elleni idényrajt előtt Bonifert Domonkos ügyvezető elmondta, nehéz szezon előtt állnak.

– Most még nem is nagyon lehet belőni, mire leszünk képesek. Jó szellemű társaság jött össze, egy mentálisan erős csapatunk lehet idén. A magyar játékosok produkciója nagyon sokat nyom majd a latban, hiszen a szabály szerint egy magyarnak mindig pályán kell lennie. Nálunk is sok fiatal játékos kaphat meghatározó szerepet – értékelt Bonifert Domonkos, aki hozzátette: időre van még szüksége az átalakuló csapatunknak.

Andjelko Mandics, a Szedeák vezetőedzője kifejtette, látható a folyamatos fejlődés a csapaton.

– Tíz felkészülési meccset játszottunk, és majdnem mindegyiken teljes kerettel játszhattunk, ez nagyon fontos. Úgy érzem, jó irányba haladunk. Az éles meccsek már hozzáállást is hozhatnak, véleményem szerint nagyon szoros lesz a bajnokság, így mindegyik meccs, mindegyik labda, mindegyik lepattanó nagyon fontos lesz. Nem tartozunk az esélyes csapatok közé, de bízom a srácokban és abban a két közös hónapban, amit munkával töltöttünk – fogalmazott Andjelko Mandics.

– Mindenki azért van itt, mert már bizonyította, hogy alkalmas arra a feladatra, amit a szakmai stáb szán neki – kezdte Wirth Ádám, a csapat új kapitánya. – Ante nagyon könnyen beilleszkedett tavaly is, de Milos, Stefan és Brian is nagyon jó srácok. Jó mentalitású csapat jött össze. Pécsett nincs veszteni valónk, ha sikerül a hajráig kiélezett meccset játszani, a végén akár meglepetést is okozhatunk – mondta a Wirth Ádám.

A Szeged pénteken 18 órától a tavalyi bronzérmes Pécs vendége lesz, majd egy héttel később, október 4-én a bajnoki címvédő Falco csapatát fogadja az első hazai mérkőzésen.

fotó: szte-szedeak.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés