Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend

Immár Kocsis Tamással az élen látogat a Körmend Szegedre.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Egis Körmend

Bajnokság, 3. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szerda 18:00.
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor, Györfy Rúben (Páli dr. Kálmán)

Szeged: Washington - Polányi - Starovlah - Bognár K. - Roberson.

Körmend: Chambers - Mitchell - Ferencz - Moore - Omenaka.

Érdekes találkozó vár ránk szerdán a harmadik fordulóból elhalasztott találkozón, hiszen a tavalyi formáját kereső Szeged, az edzőcserén átesett Körmendet fogadja.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Valóban érdekes mérkőzés lesz, főleg a körmendi változások után. Biztos, hogy sok új impulzus érte a csapatukat, ez sokszor az elején lökést adhat, de a jelenlegi helyzetünkben magunkkal foglalkozunk. Azon dolgozunk, hogy saját magunkhoz képest javuljon a védekezésünk és a támadás is, remélhetőleg ez már szerdán kiütközik. Minden mérkőzés nehéz, erős csapattal találkozunk, meg kell állítani a gyors játékukat és elvenni tőlük a tiszta triplalehetőségeket és hazai pályán behúzni ezt a fontos győzelmet. Kerpel-Fronius Balázs elkezdett edzni, de még nem 100%-os természetesen, meglátjuk tud-e játszani, Szatmári Zsombor viszont továbbra sem egészséges.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Szeretnénk megköszönni Antonisz Konsztantinidesz munkáját, három év és két teljes szezon alatt két döntőbe vitte a csapatot ami önmagáért beszél, de tiszteletben tartottuk lemondási szándékát. Nehéz sorozat következik, négy idegenbeli mérkőzés és egy hazai a Falco ellen, egyik sem ígérkezik könnyűnek. A Szeged az elmúlt években meglepetés csapat volt sokaknak, de az elért eredményük annak köszönhető, hogy megfontolt koncepció alapján dolgoznak, a jó magyar mag mellé okosan választottak légiósokat. Állhatnának jobban is a tabellán, – elég csak a Sopron vagy az Alba elleni mérkőzésikre gondolni – sok sérülés hátráltatta őket eddig. Nagy szükségünk lenne egy önbizalom növelő győzelemre, a legnagyobb bajok a védekezéssel voltak az elmúlt hetekben. Persze nem volt sok idő változtatni, nem lehetett teljesen új rendszert kiépíteni egyből, kis dolgokkal szeretnénk előre haladni. Biztos lesznek buktatok, más védekezési szisztéma esetén ez előfordul, de profi játékosoknak nem okoz majd hosszútávon gondot a változás. Szeretnénk nyerni Szegeden, ezzel magunknak is tudnánk bizonyítani, hogy jó úton indultunk el. Biztos, hogy Durázi Krisztofer nem lép pályára, remélhetőleg mindenki más igen.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GáborJólnézünkMIKIred-black01Cibona5paprika Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

Simándi Árpád még a Szeged edzője, de Lazics már melegít?
Kardosék kitartanak vereség esetén is a helyi, magyar edző mellett, a sorozatos vereségek, a gyenge légiós választás ellenére is?
Vagy jön Nikola a “csodadoktor”?

Gábor
Olvasó

Tarts ki te is mellettük, ha szegedi vagy! Próbáld ki!

red-black01
Olvasó

Oké!
Csak jelzem, ha a Szeged így döntött a kezdőt illetően, akkor mi a Tatum-Brown-Smart-Balogh-Williams kezdővel indítunk!

paprika
Olvasó

Hogy megerősödött a Szeged! Leigazolták a Szolnokot.
Durham – Gavin – Barnes – Williamson – Szubotics!!!
És még az U23-as szabály se vonatkozik rájuk 🙂
Ez ám az újságírás…

Cibona5
Olvasó

Sajnos ez mostanában egyre gyakrabban fordul elő az itteni “újságírókkal”.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés