Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szeged-Falco: elnapolva

Új időpont.:

:

A Naturtex-SZTE-Szedeák – a szombathelyiek BL-programja miatt – módosított időpontban, január 10-én (vasárnap) 19 órától fogadja a Falco csapatát az újszegedi sportcsarnokban – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Szegeed.

A találkozót az M4 Sport közvetíti.

HIRDETÉS

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Hubie BrownColeVulcanoRedbidHeindrich Recent comment authors
Cole
Vendég
Cole

Sajnos lassan olyan érzésem van, hogy BL-meccsek, vagy esély a bajnoki címre. Vagy-vagy. 😐 Nemzetközi siker így, meg úgy, de nem szabad mindenáron hajszolni a BL-t ebben a problémás helyzetben. Olyan játékos(ok)ra sincs szükség, akik a Falcoért nem tudnak minden helyzetben hajtani, magyar meccsen is, hanem csak a BL-ben szeretnék megmutatni magukat. Mivel nem tudom, Okorn múltkori sejtelmes nyilatkozata (és az azelőtti kirohanása) mögött pontosan mi lehet, reménykedem benne, hogy maximum 1-2 játékos nem megfelelő hozzáállása, vagy az akkor bíráskodással volt kapcsolatos és nem komolyabb a baj a csapatnál. Remélem a sérültek rendbejönnek és hamarosan összeállhat a csapat. Milosevicsnek respect,… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Nincs mese, ha az elsők között szeretnénk maradni akkor nyerni kell. A Falco győzelmének nem tudom mennyi a realitása, tekintve a Szeged elképesztő formáját. Ha a Kaposvár ellen mutatott félgőzös játékunkat feltudjuk tornászni akkor győzhetünk. Az új gyerekben remélem nem kell csalódnunk illetve a sérültjeink is regenerálódnak. Nem lenne túl bíztató foghíjas csapattal kiállni a Szeged ellen. Főleg, hogy azért az 1 labdás vereségért valószínűleg vissza akarnak vágni. Szóval gratula a Szegednek az eddig teljesítményünkhöz, Szrecskonak és Darrinnek különösen. Serülésmentes és színvonalas meccset kívánok mindkét csapatnak.

Heindrich
Olvasó

Hajrá Szeged!

Rózsabimbó
Olvasó

Ahhoz, hogy Szegeden legyen esélye a szombathelyieknek, ahhoz fel kellene adniuk a Lublini meccset!

Redbid
Olvasó

Ez a Szeged jelen pillanatban mindegyik csapatál jobb, összeszokottabb, stabilabb játékot mutat, és egyénileg is kiváló játékosok alkotják, amiben megvan a magyarok helye is! A mentális pluszt amit az Alba elleni játékból+a zsinór győzelmekből hoznak, már ne is említsük!
Ráadásul Govensnek megint lesz egy kis törleszteni valója, ami úgy tűnik idegenben is megy neki, így egy picit azért kíváncsi leszek, ki fog “altatni”, vagy akár “felmosni a padlót”? 🙂

Persze mindezek ellenére azért láttunk már karón varjút. 🙂

Cole
Vendég
Cole

Redbird! Valóban a Szegednek most nagyon megy, de! Még ha most fent is vannak a hullám tetején, lesz az lejjebb is (akár a hullám alján is), mint ahogy szezon eleji komoly győzelmeik után is elggé visszaestek. Szrecsko csapatánál nagyon sok múlik 1-2 játékos pillanatnyi formáján és azon, hogy mennyire tudunk csapatként védekezni (és esetleg támadni?) ellenük. Govens “törlesztenivalóját” nem teljesen értem, mert igaz, hogy az utolsó éve nem annyira sikerült Szombathelyen, mint a korábbiak, de nagy közönségkedvenc volt itt és nem véletlenül jött vissza miután eligazolt. Ezek a dolgok nem válnak semmissé teljesen, még ha kicsit rossz szájíz is volt… Olvass tovább »

Hubie Brown
Olvasó

Az mit jelentene? Hogy el sem utaznak? Csak mert ez a legfárasztóbb része a dolognak, nem pedig a meccs.
Vagy csak az ificsapatot küldjék el? Az meg elég gazdaságtalan lenne.
És mindkét megoldás azt jelenthetné szerintem, hogy mostanában nem kell BL-ben szerepelniük majd.

Pbask
Olvasó

Végre egy normális rangadó,amit ad is a tévé..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés