Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Szarvas Gábor: Nem tudom, hogy miért kezdtük így a legutóbbi két mérkőzésünket

A szakember szerint tanulni fognak a hibáikból.:

:

Mint ismert, a Szolnoki Olajbányász hazai pályán 75-58-as vereséget szenvedett a Nagyváraddal szemben. A találkozón a piros-feketék vezetőedzőjét, Gasper Potocnikot kiállították, így a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón segítője, Szarvas Gábor értékelte a látottakat:

Szarvas Gábor, Szolnoki Olajbányász: Már a mérkőzés előtt tudtuk, hogy az Oradea csapata egy jó együttes, magas szintű, kiváló játékosokkal. Abban voltak a legjobbak, hogy annak ellenére, hogy hogyan játszottak a csoportban, tudtak változtatni, hiszen a sorozatot két vereséggel kezdték. De ahogy mondtam is, számítottunk a mai teljesítményükre, hiszen nagyon jó csapatuk van. Azt kaptuk végig a mérkőzés során, amire számítottunk. Tudtuk, hogy számukra ez egy most vagy soha lehetőség, hiszen ez a mérkőzés volt az egyetlen reményük arra, hogy megmaradjon az esélyük a továbbjutásra. Őszintén szólva nem tudom, hogy miért kezdtük így a legutóbbi két mérkőzésünket, hogy túl nagy előnyt adunk az ellenfélnek, majd csak ezután kezdünk felébredni és próbáljuk visszaküzdeni magunkat a meccsbe. Természetesen az, hogy a csapat elvesztette a vezetőedzőjét, kicsit megtörte a fiúk lelkesedését, de a félidőben változtattunk a hozzáállásunkon és azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a pontkülönbséget a lehető legkisebbre redukáljuk. Ezután el is kezdtünk küzdeni, ami a mérkőzés végéig kitartott. Büszke vagyok a csapatra, hiszen megmutatta a karakterét a második félidőben, a vezetőedzőnk nélkül is. Ez szerintem megmutatta, hogy miért vagyunk érdemesek a továbbjutásra a csoportból. Tanulni fogunk ebből a meccsből és a hibáinkból.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Best2PLJondonnarummaSzhelY Recent comment authors
Best2
Olvasó

Szakember 😀 D veresqrvák

Jon
Olvasó

WSreborn! Ez nem egy nemzetközi meccsel foglalkozó cikk, sokkal inkább a nemrég volt bajnoki döntő folyamán történt – mindenki számára ismert – szégyenteljes incidens utóélete!
Akkor lenne nemzetközi meccsel foglalkozó cikk, ha a vezetőedzőtöket interjúvolták volna meg, vagy egy független elemző beszélne a meccsről, vagy összefoglaló videó lenne, vagy akármi.
Te meg ebből is általánosítasz…

WSreborn
Olvasó

“Mint ismert, Szolnoki Olajbányász hazai pályán 75-58-as vereséget szenvedett a Nagyváraddal szemben. A találkozón a piros-feketék vezetőedzőjét, Gasper Potocnikot kiállították, így a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón segítője, Szarvas Gábor értékelte a látottakat:”

Miről beszélsz ember?
Tudsz olvasni?
Hol van itt szó a tavalyi döntőről?
Nektek Szarvas Gábor vörös posztó ennyi…

Jon
Olvasó

Ember! Attól én még tudok olvasni, hogy Te nem tudsz következtetni és ráadásul olyan dolgot néztetek/néztek el neki, amire nem a Falco, hanem az összes többi csapat szurkolói fogták a fejüket! Mi az hogy nincs szó a tavalyi döntőről?!? Ugyanarról az emberről beszélünk és még csak a következő bajnokság elején járunk. Ha 1-2 év legalább eltelt volna azóta, akkor lenne jogos az érved. Talán. Nekem amúgy egyáltalán nem vörös posztó, nem foglalkozom vele, mert mint láthattad, egy szót sem szóltam lentebb hozzá ehhez a témához (sőt az elmúlt hónapokban sem) és hogy elejét vegyem a “szokásos” feltételezésnek, az Olaj ellen… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Azért remélem mindenki látta, hogy egy nemzetközi meccsel foglalkozó cikknél mit művelnek a magukat szentnek beállító szombathelyiek.
Ennyit a nemzetközi meccseket érintő magyar összefogásról. Köszönjük és hasonló jókat viszont!!!

donnarumma
Olvasó

Nagyot szaladsz pirospárna…(ugyanazt műveled,semmivel sem vagy különb!hergelsz,uszítasz, általánosítasz)
Veled ellentétben én pl. tisztában vagyok vele, hogy a véleményed miatt nem a szolnokiak a f@szkalapok-hanem te.

PL
Olvasó

semmivel sem különb?
dehogynem! tőle lehet olvasni kosárlabda-hozzászólást is!

az agyonimádott sárgahúgyospárnátok még a csapatotoknak sem gratulált soha, és arra sem veszitek a fáradtságot, hogy elhatárolódjatok tőle.
Vastag része van abban, hogy a Falcohoz sokan úgy állnak, ahogy.
Pedig maga a csapat nem érdemli ezt, ők nem tehetnek arról, hogy van egy skizo ember, ezer nicknévvel, aki Falcosnak adja ki magát…

Először takarítsatok a saját háznál….

Jon
Olvasó

PL! Azt nézted már, hogy hány Falcos mocskolódik itt trágár szavakkal és hány szolnoki? Meglepődnél, ha összehasonlítanád.

SárgaPárna
Olvasó

Ezért kell megkérni a szurkolókat, hogy fenyegessék az ellenfél játékosait. Mondjuk ahhoz találni kéne valakit, aki tud angol a városban. 🙂

WSreborn
Olvasó

Bravó, Szombathely véleményét hallhattuk! Aztàn milyen sírás rívás lesz ha visszanyal a fagyi köcsög szombathelyi majmok

SzhelY
Olvasó

tiszta szombathely

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nemzetközi meccsről van szó: fel a fejjel, hajrá Olaj!

WSreborn
Olvasó

Ahogy anno úgy most is ellenünk szurkolnak nemzetköziben is, miközben azt követelik, hogy nekik szurkoljunk a BL-ben.
Semmi extra, pusztán szombathelyi logika…..

Noname
Olvasó

1-2 ember alapján miért általánosítasz.
Mintha vak gyűlölet lenne benned.

Vulcano
Olvasó

Hát ez a felháborodás elég vicces pont tőled. A szolnoki sárga párnától.

WSreborn
Olvasó

Érdekes amiket ő ír azzal egyetértetek…

KD
Olvasó

Szerintem az volt a gond, hogy a meccs előtt üzent a facebookon a nagyváradi 10-es és 11-es játékosnak.

Artois
Olvasó

Uncsi.

WSreborn
Olvasó

Remélem lengetted a román zászlót meccs közben sárga szenny

KD
Olvasó

Én nektek szurkoltam, csak hát a Gabi elcseszte.

Heindrich
Olvasó

Hajrá OLAJ! Elég a bajnokság utolsó meccsét nyerni. ?⚫

Mendez
Olvasó
Heindrich
Olvasó

Igen, az elmúlt években a falko dominált. Senki nem vitatja. De a Magyar kosárlabda nemzetközi megítélése a Szolnok Adria ligás szereplése és Eurochallenge sikerei miatt is nőtt. Nem beszélve a válogatottról. Pénz és a szakmai munka szorzata adja ki az eredményt. Nekünk 8

WSreborn
Olvasó

Ezt ők sohasem fogjàk elismerni….

Ev.Ok.
Olvasó

De ha így is lenne, akkor többek között Te is tehetsz róla… Vagy Miattad ítéljem a többi Szurkolót??? Hajrá Magyarország!!! Nektek meg mindent bele!!!

SzhelY
Olvasó

nehogymár temond meg a világverő nagy falconak,hogymi a tuti

WSreborn
Olvasó

4-1 ide te spanyolnátha….

SzhelY
Olvasó

és most erreveredki akukackádat minden este vagy anyuci így altat el?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés