Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szarvas Gábor is marad Szolnokon

Kétéves szerződést kötött a klubbal.:

:

HIRDETÉS

A Szolnoki Olajbányász kétéves szerződést kötött másodedzőjével, Szarvas Gáborral – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Az együttes korábbi saját nevelésű játékosa már harmadik esztendeje dolgozik a klubnál, korábban Dragan Alekszics edzői stábjában dolgozott, emellett az U20-asokat, illetve ebben az évadban a B-csoportos gárda edzéseit irányította. Dragan Alekszics távozását követően Gasper Potocnik első számú segítője lett, s ez a felállás a következő szezonban sem változik.

Nagyon örülünk annak, hogy Szarvas Gábor újabb két esztendeig klubunk szakmai csapatát erősíti – mondta Csősz Tamás ügyvezető igazgató. Az Olajbányász iránt elkötelezett, ambiciózus szakemberrel erősödtünk, nagyon fontosnak tartom, hogy Szasza hosszabb távon is nevelőegyesülete mellett döntött!

Nagy megtiszteltetés, hogy a klub felkért, így egykor a pályán, most pedig a vezetőedző segítőjeként tudok tenni a szolnoki kosárlabdáért – adott hangot örömének Szarvas Gábor.

A fiatal szakemberre Gasper Potocnik első számú segítőjeként számít a következő szezonban is.

Úgy érzem, hogy egy magas színvonalú munkába kezdtünk bele Gasper Potocnik érkezésével. Így emiatt is örülök annak, hogy maradt a vezetőedző, biztos, hogy nagyon sokat tudok fejlődni mellette. Elképesztő a precizitása, az ellenfél feltérképezésében is sok újat tud mutatni. Ez utóbbi különösen nagy lehetőség nekem, mivel az egyik fő feladatom pontosan ez a terület, a scouting lesz. Türelmesen, alázatosan dolgozom tovább, minden nap tanulok, nem titkolom, szeretném egyszer vezetőedzőként is hasznosítani a tudást.

Fotó: olajofficial.hu

HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
lddmoldi56Zsarkov Recent comment authors
ldd
Olvasó

Gábor annak a szolnoki generációnak a tagja aki fiatalon kapott lehetőséget A csoportban, szerintem a játékos pályafutását kimaxolta.
Az edzőséget hamar kitanulta (KAPOTT LEHETŐSÉGET), Cziczással együtt kiváló iskolákat járnak, a jövő nagy edzői lehetnek …

moldi56
Olvasó

Nem ejtenék könnyet érte,de szerintem neki is találnak valamilyen munkát a csapatnál.

Zsarkov
Olvasó

Jakab meg out!?

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook