Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szalay hosszabbított és egy érkezőt is bejelentett a ZTE

Debrecenből érkezett új játékos.:

:

Újabb játékossal bővült a Zalaegerszeg kerete, ugyanis a klub vezetése megegyezett Csizmadia Attilával, aki a DEAC együttesétől érkezik.

A 22 éves, 205 cm magas kosaras – aki korábban a Paks játékosa volt – a legutóbbi szezonban leginkább a DEAC U23-as csapatában szerepelt, amely az NB I. B-csoportban volt érdekelt.

– Zalaegerszegen minden adott ahhoz, hogy megvalósíthassam a céljaimat. Kiváló edző, remek csapat és fantasztikus közönség van Zalában. Hiszek a munkában és a csapategység fontosságában, a magam részéről pedig mindent meg fogok tenni azért, hogy csapatom sikeréhez hozzájárulhassak – nyilatkozta a ZTE honlapjának Csizmadia Attila.

Ugyancsak a csapatot érintő hír, hogy saját nevelésű játékosuk, Szalay Domonkos az eredetileg jövőre lejáró szerződését meghosszabbította 2026-ig, így vele hosszabb távra számolhatnak.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Nemmindegy?abcabcMiskaZombiRedbleck88 Recent comment authors
Nemmindegy?
Olvasó

Csuti most próbált beszélni az u20 válogatottban hát a kapanyél az kilog rendesen Szalay biztosan megváltja a világot A csoportban

Redbleck88
Olvasó

Halottak olyan pletykát hogy Csuti Oroszlányra jön!? Bár én ebben nem nagyon hiszek hiszen megtartottuk Wernert is és így magas posztra már felesleges lenne ha ketten lenének magyarok!

Zombi
Olvasó

Volt ilyen terv, még a szezon végén. De aztán valamiért a Werner nem jött. Gondolom rájött, hogy Oroszlányban komolyabb a háttér…..

Zalaboy
Olvasó

Alakulunk. Ja, bocs ezt nem ide….

WestChampi
Olvasó

Csuti hová megy? Nem értem miért lett cserélve egy noname valakire, a potenciál megvolt benne. Körmenden talán jó helye lehetne.

heraklith
Olvasó

Állítólag Csuti sz@rik az egészre, nem teszi bele a melót. Talán benő majd a feje lágya és rájön, hogy mit veszít. Mármint nem a ZTE-vel, hanem a mentalitásával.
Center poszton Csuti messze a legjobb képességű játékos a korosztályában, de ha edzésre sem akar menni, akkor sajnos a süllyesztőbe fog… Kár érte!
Láttam pár up meccsét és csak lézengett a pályán. Látszott rajta, hogy nem akar különösebben megizzadni és még így is dobálta a 20-30 pontokat. Az A csoportban ez már nem elég. Sajnálom mert nagyon szurkoltam neki.
Meg lennék lepődve ha így bármelyik A csoportos csapat igényt tartana rá.

Zombi
Olvasó

Nem bántva Csutit, de sajnos neki fejben kellene felnőnie. Így nem lesz soha meghatározó játékos. Ez részben a nem létező szakma miatt is alakulhatott így! Ilyen hozzáállással már régen el kellett volna hajtani. Szerintem marad Egerszegen, mert senkinek nincs ideje a hülyeségekkel foglalkozni…..Azért egy sportpszichológust is alkalmaznék a stábba, a nem létező szakemberek mellett…..Cipőárus lány jól van?

turul
Olvasó

Pontosan olyan mint a szakma. Tudod, ki mit lát az edzőitől. Akkor most miért válogatott?

Miska
Olvasó

Meg fogsz lepődni.

heraklith
Olvasó

Legyen úgy! Hátha máshol jobb pedagógushoz kerül, aki hatással tud lenni rá. Sajnos nálunk a legtöbb huszonéves még gyerek.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Putesz viszi Körmendre 🙁

abcabc
Olvasó

Nem igaz. Minek kell ez???

turul
Olvasó

Saját nevelésű , válogatott Csutinkat lecseréltük egy sehol nem jegyzett valakire. Ez Egerszeg…
https://hunbasket.hu/jatekos/x2324/hun2a/A779166/csizmadia-attila

heraklith
Olvasó

Talán nem is Egerszeg hibája…

turul
Olvasó

Persze nem a városé. A klubbé.

Zombi
Olvasó

Azért a csajok a helyükön vannak…..Ez fontos! Megnyugvással tölt el, hogy a családi idill szuper! Nem kell sztárokat igazolni. Minek….

KovàcsIstvàn
Olvasó

Egyik gyengébb mint a másik! Ha a négy légiósból még mellényúl Zollner, legalább kettőnél akkor neki sem kell már Zeg. – en karácsonyoznia! Harmat gyengének néz ez ki, kb. velünk egy szinten lesznek így 🙁

heraklith
Olvasó

Csutinál egyelőre gyengébb képességű, de mentalitásban talán jobb lesz. Sajnos (ebből a szempontból) nincs magasan a léc. Nagy lehetőség ez neki, sok sikert kívánok!
Egyelőre úgy fest, hogy a tavalyinál lényegesen gyengébb keret van alakulóban. Abban lehet talán bízni, hogy a sok fiatalból legalább egy harcos csapat lesz.

zetekosarak
Olvasó

205 cm? Akkor Csuti megy…

Gabesz79
Olvasó

Jó lett volna legalább egy meghatározó magyart igazolni!

zterulez
Olvasó

Szuper!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés