Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szalay Ferenc: A bajnokság mindenképp elindul, az is lehet, hogy a játékosoknak “buborékot” alakítunk ki

Az MKOSZ elnöke tiszta vizet öntött a pohárba.

  •   :

:

Andreas Zagklis FIBA főtitkár után újabb magas rangú sportvezető tette tiszteletét a debreceni 3×3-as eseményeken, szombaton Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke jelent meg a lelátón.

Október 3-án indítjuk az NBI-es bajnokságot, nézőkkel vagy nézők nélkül, de mindenképpen el fog kezdődni. Azt gondolom, hogy ha egy közgazdászt vagy egy vízszerelőt hagyunk dolgozni, akkor egy sportolót, egy színészt vagy egy zenészt is kell. Mindenképp elindulunk, legfeljebb online közvetítések lesznek, vagy az NBA-hez hasonlóan egy „buborékot” alakítunk ki a csapatoknak. Meg kell találnunk a módját, hogy a kosárlabdázók végezhessék a munkájukat, hogy pontosan ezt milyen formában, azt majd az idő eldönti.

– nyilatkozta a debrecenisportcentrum.hu-nak az MKOSZ elnöke, Szalay Ferenc.

További részletek hamarosan.

Címlapfotó: Origo

  •   
38 hozzászólás

38
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
Yellowblacknyolcmegnyolcthinkaboutit*Z*T*E*Bezse Recent comment authors
Yellowblack
Olvasó

A halálozások száma egyáltalán nem indokol semmilyen szigoritást. Van vírus de nincs ereje ezt el kell fogadni hogy létezik és hagyni békén az embereket had éljék az életüket. Vagy különben élhetünk lekorlátozottan egész életünkben

thinkaboutit
Olvasó

Nem vagyok szakember, de érdekelne mások véleménye. Működhet-e egy olyan lebonyolítás, amiben pl. havonta egy 7 napos tornát rendeznek, ahol a Játékosok és a csapatokhoz tartozó szakemberek “buborékban” lenne? Így 2 forduló között minden csapat a saját felelősségére készülne, és minden fordulón azok a Játékosok és Szakemberek vehetnének részt, akik 2 friss negatív teszttel rendelkeznek. Ezt nyugodtan állhatná az MKOSZ, mivel a biztonság az első. Ha valamelyik csapat nem tudna kiállni, 0 pont, vereség 1, győzelem 2. Hogy ki-kivel játszana? Több megoldás is lehet: 1. Alapszakasz mindenki mindenkivel 2 szer, aztán rájátszás hasonló ütemezéssel. Fordulónként 7 nap alatt 4 meccs.… Olvass tovább »

piros710321
Olvasó

Ha már lezártuk a határokat, akkor zárjuk be az embereket is két hétre! Ha senki nem megy sehova, akkor elvileg ugye megszűnik a tovább fertőzés! Letelt a két hét és minden szuper, mehetünk tombolni a csarnokokba!
Én akár ezt a két hetet be is vállalom, de én SZURKOLNI akarok menni! Nem tv-ben nézni! SZURKOLNI, TOMBOLNI, KIABÁLNI!
Két hetet kibírna az ország is, nem pedig baszakodni megint 3-4 hónapig!

Yellowblack
Olvasó

De akkor mindenkinek 2 hét a benzinkutasnak, a boltosnak, a patikusnak így adom én is ja és ne dolgoztassák le utólag

Godemperor
Olvasó

Ad egy, ez kivitelezhetetlen. Ha 1000 emberből csak egy szegi meg, már bukott a mutatvány. Arról nem is beszélve, hogy totál lehetetlen mindent bezárni.
Ad kettő, két hét ehhez kevés lenne.

Hülyeségeket ne írogassatok már!

Godemperor
Olvasó

Ez a verzió azt feltételezi, hogy zártkapus meccsek lennének. Akkor meg már tök mindegy hogy hol játsszák a meccseket, mehetne normál módon is.
A nemzetközi kupákban induló csapatokkal mit csinálnál? Kihagynád őket? Mondjuk is is elég necces lesz az ide utazó csapatoknak, az új szabályozás szerint.

*Z*T*E*
Olvasó

“Mindenképp elindulunk, legfeljebb online közvetítések lesznek, vagy az NBA-hez hasonlóan egy „buborékot” alakítunk ki a csapatoknak”
De ha az online közvetítést kizárólag a Mindigo-ra bízod akkor a sz*rt is kiverem belőled

Bezse
Olvasó

Helyes. Igaza van a vén qvának

Gézuka
Olvasó

Térkövezni ne felejts el, Feri! TérkőFeri! Majd MindiGo-n keresztül lehet nézni a közvetítést jó sok pízírt. Jó gyerek vagy te Ferkó! 🙂

Incicica
Olvasó

Hagyjuk már a zárt kaput. Minap arról láttam képeket, hogy gyerekek az Olaj felnőtt csapatával edzenek, a szülök meg ott ültek a lelátón. Senkin sem volt maszk, akkor miről beszélünk.

burlex
Vendég
burlex

Első az egészség. Nem mindig szimpatizálok az elnökséggel, de megértem, hogy nem vállalják be, hogy bárki is megbetegedjen, netalán komplett csapatokat taroljon le a vírus. Ha csak a mai délutánt nézzük, ma lefújták az OSC-Szeged vízilabdameccset és ma lefújták a holnapi Veszprém-Kielce találkozót is, pedig az tényleg mindig nagy show, és holnap búcsúztatnák Nagy Lacit három másik legendával együtt. Nem fogják. Aug.közepén pl. Benedek T. búcsúztatója is elmaradt. Felelős, a pozícióját féltő fideszes vezető egyszerűen nem fogja bevállalnj, hogy ilyen volumenű eseményeket rendez, mert bármilyen aprócska hiba a székébe kerülhet. Biztos lesz olyan, aki vakmerő lesz, és meg akarja majd… Olvass tovább »

burlex
Vendég
burlex

Bocs, nem a lengyel Kielce jött volna Veszprémbe, hanem a német Kiel.

Godemperor
Olvasó

Ilyen alapon a munkahelyeket, meg az iskolákat is be kéne zárni. Miben különbözik egy sportoló, pl. egy gyárban dolgozó embertől? Semmiben. Pláne hogy itt 20-30 éves edzett emberekről beszélünk, dolgozni meg el kell menni egy 65 éves félrokkantnak is. Úgyhogy hagyjuk ezt az egészség védelme dumát! Nagyon jól látszik, hogy a mostani fertőzések többsége a fiatalabb korosztályból kerül ki, mivel nincs is gyakorlatilag áldozata, meg kórházban is kevesen vannak, hiába magas a fertőzöttek száma. Itt azoknak kell vigyázni, akik veszélyeztetettek, a többieket meg hagyják békén. Viszont ha mégis zártkapus meccsek lesznek, akkor a közvetítés kerüljön vissza a YT-ra, és ahogy… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

A fideszes miért fontos?

Jockey Ewing
Olvasó

Vizszerelő?vizvezeték szerelő!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Gázszerelőre gondolt a jóember, csak zavarban volt.

MAFCdrukker
Olvasó

Önmagában a gondolatot támogatom, hogy a bajnokságot ne rekesszék be olyan hisztérikusan hirtelen módon, mint történ márciusban. A kivitelezés azonban felvet bennem néhány kérdést, mert nem az jött le nekem a cikkből, hogy Szalay úrnak minderről pontos elképzelései lennének. Ha online közvetítés lenne, akkor nem egy ilyen MindiGo-féle selejt kéne, hanem élőben kellene adni azokat a felvételeket, amelyeket a klubok készítenek minden meccsről, majd feltöltenek egy privát MKOSZ-archívumba. Úgy gondolom, hogy a buborék lényege, hogy ott gyorsan lejátsszanak sok meccset, és úgy nincs értelme, ha két buborékos időszak között a játékosok szabadon járkálnak. Azt sem tartom megoldásnak, hogy 8 hónapig… Olvass tovább »

szurkoló
Olvasó

Remélem ha zárt kapus meccsek lesznek normális közvetítéseken lehet követni a mérkőzéseket Szolnoktól,Jászberényig Kaposvártól-Oroszlányig,Körmendtől,Zalaegerszegig vagy Szombathelytől-Szegedig a városi tv fog közvetíteni és nem kell nézni a mindigó szar mozgáskövető kameráit!

Player
Olvasó

Erdekes a cikk megkozelitese! A 3×3-as esemenyen megjelenni inkabb kotelessege volt, hiszen az MKOSZ elnoke, vagy mi! A tobbi meg mindig inkabb otleteles, mint komoly tervezesbol fakado elkepzeles lenne. Ez szerintem is keves! Tudom, meg egy honap van, de szerintem mar csak egy honap van! Egy teny: a szamok felfele mennek es most indul az iskola, lejartak a nyari szabik, vissza mennek dolgozni stb. Kerdes: mi jon most? Informaciok, elorejelzesek vannak, az MKOSZ is megalapozottabban tervezhetne. Egy biztos: tavasszal ok szinte azonnal a bajnoksagok leallitasa mellett dontottek. Nem minden szakag pl. foci jart el igy. Sok a nyitott kerdes: mindig… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Egy kis pontosítás, nem ők döntöttek úgy, hanem a csapatok többsége, pl. élen a Falcoval!
A játékosok a bajnokság felfüggesztését, szüneteltetését, majd későbbi időpontban annak folytatását javasolták!
Csapatok közül egyedül a Körmned vállalta nyíltan, hogy ők is emellett tették le a voksukat!

SárgaPárna
Olvasó

Igen mert a listavezető Falco nagyon félt a világbajnoki címvédő Körmendtől. 🙂 🙂

Player
Olvasó

Koszi a “pontositast”!
De en kenytelen vagyok kitartani azon teny mellett, hogy a kosarlabda bajnoksagok beszunteteset tavasszal az MKOSZ – elnokseg – dontotte el barmit is javasoltak a jatekosok.
A biztonsag akkor is es most is fo szempont! De azert vannak fokozatok, szakmai es emberi sztenderdek, amelyek okos, realis es megfontolt tervezessel tarthatoak.
Hajra kosarlabda es biztonsag!

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

De nagy jampik lettünk hirtelen!

Több évnyi szenvedés árán összesen egy kalap szart nem érő MindiGo jött össze, most meg valid online közvetítést akar rittyenteni a szövetség egy hónap alatt, ami – élőben történő meccsnézés hiányában – a MindiGo átlag nézőszámának tízszeresét képes kiszolgálni?

“Majd az idő eldönti”

Hogy a sok dilettáns MKOSZ-léhűtőt döntené már el az idő végre, hogy ez a jobb sorsra érdemes sportág végre előreléphessen marketig, szervezettség és úgy ámblokk minden más terén is.

piros710321
Olvasó

Szuperkupa döntő Budapesten, több tízezer nézővel. Biztosan mindenki tartja a másfél métert és maszkban fognak szurkolni 2 órán át. Ja és senki nem iszik semmit 😂 A kosármeccsek meg nézők nélkül! A kisf…m nem kéne!
És akkor ennek megkoronázásakent Mindigfos közvetítés! Bravó bravó bravó!
Akkor majd szurkolunk a csarnok előtt ( az szabadban van mint a foci, azt nem tilthatja meg akkor senki ), tessék kivetítőket rakni!!!!

MAFCdrukker
Olvasó

Nálunk kivetítő sem kéne, az utcáról remekült belátni a csarnokba. 100-200 néző elfér ott, annál többen meg sajnos valószínűleg nem lennének kíváncsiak a meccsnézés ezen különleges módjára a MAFC-osok közül…
Persze jobban örülnék neki, ha bent, a csarnokban tombolhatnának a táborok!

Tomi
Olvasó

Hát kíváncsi leszek, hogyan képzelik itthon ezt a buborékot.

Hol lesz vajon a magyar Disneyland, ahol biztosítani tudják 4-500 ember szállását, ellátását, szórakoztatását és főleg elkülönítését… Na meg persze ki fogja ezt finanszírozni.

Ebből legfeljebb valamilyen sajátos magyar verzió lesz, ahol mindenki megy szépen a buborékából haza, aminek nyilván semmi értelme nem lesz.

redmiller
Olvasó

Milyen buborék???
A játékos elmegy étterembe, kávézóba, bevásárol, tankol a benzinkúton…. Hol nem kaphatja meg a fertőzést??? Ha ők nem, akkor a családból, aki intézi ezeket….

Egyetlen esély, ha itthon sikerül megfogni és nem terjed…. Félévre nem lehet a játékosokat bezárni… Az átlagembereknek is borzalmas 2-3 hónap volt az első felvonás, ami miatt le lett fújva a bajnokság….

Rouge
Olvasó

“… játékosoknak “buborékot” alakítunk ki…
Az MKOSZ elnöke tiszta vizet öntött a pohárba…”

Tiszta víz… meg buborékok…istenem…

Egy hónap múlva kezdődik a bajnokság és ezeknek még fingjuk sincs
a játékosok védelméről, sem a nézőkről,
sem a közvetítésekről.

Tiszta víz… meg buborékok…istenem…
Inkább igyál meg egy fröccsöt Ferikém.

pirosfekete
Olvasó

u20-as mérkőzésekre se lehet menni, ha úgy alakul?

SárgaPárna
Olvasó

de oda lehet, az u20-as mérkőzések atmoszférája öli a vírust….
istenem, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni…

Ewing
Olvasó

Ez is csak a fideszes mellébeszélés..🤮

derryl
Olvasó

Jól mondod Rúzs! Ezt kellene már buborékba tenni, elengedni és szállna egyre feljebb, feljebb.

SárgaPárna
Olvasó

Ez a nézők nélkül dolog jó lesz a körmendieknek, mert tudják titkolni az eredményeket, ha kikapnak. 🙂 🙂
Amúgy a döntés jó! Kezdjünk már!

piros710321
Olvasó

te szánalmas kis pöcs!

SárgaPárna
Olvasó

Miért? az edzőmeccseknél is ezt csináljátok, ha kikaptok nincs eredmény, ha nyertek van. 🙂 🙂
Észak Korea…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Az továbbra is Koreai NDK. Csak,ha már folyamatosan ezzel poénkodsz…azaz inkább próbálsz poénos lenni…

basketbull
Olvasó

Majd akkor oktass, ha betartod amit ígértél.
Addig csak egy gyáva, szavahihetetlen, apró kis bohóc maradsz anyukád szoknyája mögött 🙂

Pbask
Olvasó

Ez jó hír,nem kell hogy megálljon az élet,ha nézők nélkül akkor legyen így,csak szoríthassunk kedvenc csapatainknak! Tavasszal talán lelátón is lehetünk…
Nemzetközi meccsekkel mi lesz? Mert ha buborék se ki,se be..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés