Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szabó Zsolt szívéhez nőtt Zalaegerszeg

A Fehérvárra igazoló játékos mozgalmas nyár elé néz.

  •   :

:

Mint ismert, Szabó Zsolt az Alba Fehérvár színeiben folytatja a pályafutását. A magasember a BB1.hu-nak adott interjújában többek között a váltás okaira is kitért, de szó volt a zalaegerszegi évekről is.

Hogyan értékeli csapat szinten nyújtott teljesítményüket?

– Sajnos nem úgy sikerült a szezonunk, ahogyan terveztük. A szezon végén a kiesés ellen játszottunk, amit szerencsére sikerült elkerülnünk, úgyhogy ezt a problémát orvosolni tudtuk, nem estünk ki az NB I-ből. Egy olyan szezon volt a zalaegerszegi kosárlabda számára, ami nem szép és nem lehetünk büszkék arra, ahogyan teljesítettünk.

Milyen volt az elmúlt öt év zalaegerszegi színekben?

– Nagyon szerettem itt játszani, jól éreztem magam és már nagyon – ha mondhatom úgy – magaménak éreztem ezt a klubot, hiszen nagyon sokat játszottam itt és a szívemhez nőtt a város és a klub is. Voltak szebb eredmények, illetve sajnos rosszabbak is, de nagyon közelinek érzem magam a klubhoz, hiszen itt játszottam egyhuzamban a legtöbbet Magyarországon, úgyhogy tényleg nagyon örülök és pozitívan gondolok arra, hogy az elmúlt öt évben itt játszhattam.

 Mi miatt döntött úgy, hogy csapatot vált? 

– Ez egy nagyon nehéz döntés volt, hiszen ahogyan már mondtam, a város és a klub is a szívemhez nőtt, nagyon sok segítő, kedves embert megismertem. Itt született mindkét gyermekem is, ezáltal plusz kötődésem is van a városhoz, hiszen ezáltal otthonra is leltünk családommal. Tényleg úgy terveztük, hogy itt fogunk élni, de a kosárlabda szempontjából úgy érzetem, hogy váltásra van szükségem. Mint már korábban is említettem, mindent szeretünk itt és jól érezzük magunkat, de a lépés most nem jött ki jól.

Mire számít az előttünk álló szezonban?

– Szerintem ezt most még nehéz megmondani, hiszen nem tudjuk, hogy milyenek lesznek az erőviszonyok, de úgy gondolom, hogy Fehérváron mindig is a dobogóért, vagy legalább is az első négy helyért küzdött a csapat, és szerintem az idei szezonban is ez lesz a cél és azon leszünk, hogy ezt el is érjük. Sok idő van vissza addig, hogy tisztán lássuk a képet, de bízom abban, hogy erősek, jók leszünk.

Hogyan tölti a nyarat?

– Nemrég született meg második gyermekem, úgyhogy most eléggé elfoglaltak vagyunk, aztán majd júliusban lesz egy válogatott összetartás, amire nagy valószínűséggel menni tudok. Nagyon örülök, hogy a feleségem megengedte, hogy távol tudjak lenni így, hogy egy újszülöttünk van, ez egy nagy segítség számomra. Nagyon szeretek ott lenni, mivel jó a hangulat, majd utána lassan kezdődni fog az alapozás, így mondhatom, hogy mozgalmas lesz a nyár.

Fotó: hunbasket.hu

  •   
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
ZTE ZOLIGod is a WomanMinden6óJR.BenitezTomi Recent comment authors
ZTE ZOLI
Olvasó

Legszimpatikusabb Ember is távozott a csapattól! Egyre szarabb itt minden!

God is a Woman
Olvasó

Nagyon sajnálom, hogy eligazolt. 🙁

Minden6ó
Olvasó

Ilyen még nem volt a klub történetében, hogy az önkormányzat bábja,kitartottja ekkora közönség kedvenc lett!Sokan fogunk neki szurkolni!Megköszönjük neki a sikertelenséget a letiltásokat a majdnem szólásszabadságot a félretájékoztatást a sumákságot és még sorolhatnám!

Holló
Olvasó

Ami itt zajlik, már vállalhatatlan teljesen igazad van. Szöszire nem várunk, az utolsó ZTE ikonnak pedig feltételeket szab “méltósága”!! SZÉGYEN GYALÁZAT!!!!TAKARODJ A KLUBTÓL!!! Nagyon sokan várjuk emiatt az első hazai meccset októberben…

Holló
Olvasó

Azért vannak ebben az interjúban érdekes mondatok. Miután Sziliék elmentek 2018 nyarán, te rád Szöszi ez a klub három év alatt,mint vezérre még nyolcba jutó csapatot sem tudott összerakni. El lehet gondolkodni ez ki(k)nek a szégyene…több pénzből sikerül egy Révész-Horti-Németh triót idehozni. Csak gratulálni tudok! Kedves többségi tulajdonos meddig tetszik ehhez aszisztálni? Mert a szurkolóknál a húr nagyon elpattant…nem kicsit,hanem nagyon,ami évek óta ennél a klubnál folyik.

Mendez
Olvasó

Sok sikert a levezetéshez Szöszi!
Érezd magad jól bárhol az országban…de Szombathelyre (tudod ahol kosárlabdázót neveltek belőled) ne gyere vissza lécci.
Köszi!

Tomi
Olvasó

Szabó már a Falco előtt is meghatározó, kezdő játékos volt Sopronban. Nyilvánvalóan tévedésből került az addig sehol nem jegyzett Falcoba és a középszerűnek is jóindulattal nevezhető csapattal máris az addigi legjobb eredményt érte el. Gyorsan távozott is, érthető módon.

JR.Benitez
Olvasó

Tomi tudjuk hogy az agyadra ment a Horti, de ne égesd magad… Nézd már meg ki hol mikor játszott, meg ilyenek. Aztán javitsd a tárgyi tévedéseidet. Köszi

Mendez
Olvasó

Tompikaaaaaaaa!!!!!!!
Te aztán úgy nyomod fullba a kretént ahogy még Jámbor Jack se nyomta!
Az a sehol sem jegyzett Falco tök véletlenül Szöszi nevelőegyesülete!
De egy valaminek örülhetsz!
Az aranymálna díjat már senki nem veheti el tőled ezen a fórumon! 🙂

Mendez
Olvasó

Baszki tompikaaaa nem bírom abbahagyni a röhögést!!! 🙂
Azt hittem rúzsosnál nagyobb balek nincs ezen a fórumon…pedig de. 🙂

Tomi
Olvasó

Kis cuncikáim, nézzétek meg újra hogy hol lett kosárlabdázó Szabóból és gondolkodjatok el rajta, hogy miért nem Szombathelyen!

Mendez
Olvasó

Bárhonnan nézzük Tompika a Falco színeiben lépett pályára először NB1-es meccsen.
Az, hogy te miket képzelsz bele már a saját kis nem túl magasröptű agyszüleményed.

lujo
Olvasó

Mindig járni fog Neked a taps,amikor visszajössz vendégként. Köszönjük az elmúlt 5 évet.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés