Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szabó Zsolt szerint Bibbins nagy lendületet adott a csapatnak

A ZTE csapatkapitánya elmondta, hogyan kezelték egymás között azt a helyzetet, amikor nem ment a társaságnak.:

:

A Zalakerámia ZTE KK nem úgy kezdte a szezont, ahogy szerette volna, de azóta átesett egy játékoscserén a csapat – Ubilla helyett Bibbins érkezett -, ami szemmel láthatólag lendületet adott az együttesnek, a legutolsó két fordulóban a Körmendet és az Albát is két vállra tudták fektetni hazai pályán. A gárda csapatkapitánya, Szabó Zsolt értékelte az eddigieket.

– A szezon eleje eddig nem volt túl pozitív számunkra, főleg az első pár meccs, ami után kicsit megtört a csapat és nem nagyon jöttek a győzelmek. Olyan mérkőzéseket veszítettünk el, amiket meg kellett volna nyernünk. Szerencsére sikerült találnunk egy irányítót Bibbins személyében, aki két találkozón már velünk volt és nagyon sokat lendített a játékunkon. Azóta jobban védekezünk és a támadásaink is gördülékenyebbek, nagyon segít nekünk az, hogy megérkezett.

A ZTE a Körmendet és az Albát is elkapta hazai pályán. (fotó: Bálizs Zsuzsa)

Szabó a BB1.hu-nak azt is elmondta, hogyan kezelték, amikor nem ment úgy a társaságnak, illetve csapatkapitányként hogy vette ki a részét ebből.

– Külön nem szoktam beszédeket tartani, persze volt olyan megbeszélésünk, amikor csak játékosok összeültünk és átrágtuk a dolgokat, mindenki elmondta a saját véleményét, én is a saját meglátásaimat. Ilyenkor természetesen mindenkinek vannak érzései, tapasztalatai, amikből ilyenkor tud meríteni. Ebben nem vállalok külön szerepet, hiszen egy csapat vagyunk és ezt csapatként is kell megoldanunk.

Majd kitért a ZTE céljaira is.

– Bízom benne, hogy bejutunk a rájátszásba, ez az elsődleges, hiszen úgy kezdtük a szezont, de egy időben úgy tűnt, hogy ez egy nagyon távoli cél. Talán a legutóbbi két győzelemből tudunk erőt meríteni, mivel két nagyon jó csapatot sikerült megvernünk hazai pályán, remélem ez lendületet ad.

fotó: Zsu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Borbély LajosroyalkaTóth István Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Ha csak kicsit nem sikerül az adott évben a nagy “játékosboltban” a nagy játékosvásárlás, mindjárt a 10 hely környékén találhatja magát bármelyik csapat – erre minden évben van példa, a Falco kivétel – hozzáteszem – mostanság.
Manapság a nagy játékosbevásárlókon múlik a siker legalább 80%-a, a maradék az edzőn – ha ezek külön személyek.

royalka
Olvasó

Felesleges károgni. Ha nem tudsz örülni a győzelemnek, miért foglalkozol vele? Úgy érzed, manipulálva vagy? Ne járj ki meccsre,máris megoldódik a problémád. Nem tudom, hol látsz te itt amúgy propagandát.Remélem nyerünk még két meccset, és az ilyen károgók eltűnnek….Tudom, hogy csalódás, hogy nyertünk két élcsapat ellen, és ész érved nem maradt. Hess…..

Tóth István
Olvasó

Óriási propagandát csináltok 2 győzelemből!Nehogy baj legyen belőle!Mondjuk a nép kábítása manipulálása sikeresen megy!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés