Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Szabó Réka az év női játékosa a DEAC-nál

Bognár Kristóf felesége a debreceni női kosárlabdacsapat csapatkapitánya.:

:

Mint megírtuk, a DEAC kosárlabdacsapata évzáró vacsoráján kihirdették az év férfi és női játékosát is. Utóbbi Szabó Réka lett, aki az együttes csapatkapitánya és nem mellesleg a férfi csapatnál játszó Bognár Kristóf felesége.

– Hogy őszinte legyek, meglepődtem, hogy én lettem az év játékosa, de természetesen nagyon örültem. A díjat amikor átadták, el is mondták, hogy nem feltétlenül én dobom a legtöbb pontot, vagy szerzem a legtöbb VAL-t mérkőzésenként, de mindig próbálok hasznos tagja lenni a közösségnek. Szerintem ezért kaphattam én most ezt az elismerést.

A DEAC DSI a Női Amatőr NB I Piros-csoportjában 4 győzelemmel és 5 vereséggel a kilencedik helyen áll jelenleg.

– Körülbelül féltávnál tartunk. A szezon elején erősebb csapatokkal kezdtünk és sorba jöttek a vereségek, de akkor is próbáltuk kihozni a maximumot, hogy fejlődjünk, amiben csak lehet. Azokat a találkozókat, amiket meg kellett nyernünk, tudtuk hozni. Jelenleg a középmezőnyben helyezkedünk el, és úgy gondolom, hogy nekünk ez az elvárás.

Adott a kérdés, hogy férjével, Bognár Kristóffal mennyire téma a kosárlabda otthon, a négy fal között.

– Természetesen szóba kerül, meghallgatjuk a másik véleményét, észrevételét, de azért nemcsak erről szoktunk beszélgetni.

Fotó: DEAC Kosárlabda Facebook

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
DebreceniLedon GreenTTvainoVadkakas Recent comment authors
Debreceni
Olvasó

Rékának gratula! A debreceni helyzetről pedig annyit h amíg Becsky nem fogja fel h ilyen jó játékosokkal 4ben kellene lennünk és a fiatal edző ezt nem képes elérni addig nem lesz semmi változás. Márpedig Becsky nagyon szereti ha debreceni/fiatal edzőknek adhat lehetőséget, mert szezon elején is így nyilatkozott.

vaino
Olvasó

Valamit nagyon jól csinál Berényi Sanyi, hogy ennyire tudjátok utálni. 🙂 Feljutott az NB I B-ből; az első A-s szezonban 1 meccsre volt az MK nyolcas döntőtől és biztosan bentmaradt (“tuti playout-os” csapat volt a DEAC a szezon elején a “szakértők” szerint…); a második szezonban kupabronz és egy-egy meccsre volt a felsőháztól és a play-off-tól. Nem gondolom, hogy sikertelen 2,5 szezon van mögötte. Ja, és nyilván azok a “debreceni szurkolók” vagytok, akik annak idején Ráthonyi Tamást is köpködtétek a háta mögött, szemtől szembe pedig nagyokat köszöntetek, köszöntök neki. Amikor nem ő volt az edző, akkor a “mikor ül már le… Olvass tovább »

Ledon Green
Olvasó

Lehet hájpolni a Berényit,de sajnos Ő nem NB 1-es edző!!! Meg sem közelíti semmilyen kvalitásokban a férfi NB1-ben dolgozó edzőket! Az NB 2 más kávéház.Az első szezonjában azért kozmetikáztuk az eredményt,merta Patonayt idehozták!!! A következő szezonban pontosan addig volt valamennyire eredményünk amig a Patonay itt volt (Kupadöntő vége) Utána csak a zuhanás barátom. Most meg a bújtatott Berényi a még gyengébb Kováccsal alsóházba viszi a csapatot! Ez tuti. Pedig a játékosanyag nem rossz!!!9-10. helynél nagyságrenddel erősebb!!! Eza 2 fiatal tekintély nélküli gyerek nem alkalmas Dzunicsokkal,Okornokkal,de még csak Szekulovicsokkal sem partyban lenni semmilyen téren. Ez az igazság. Erős csapathoz hozzáértő,karizmatikus egyéniség… Olvass tovább »

vaino
Olvasó

“Nem gondolom, hogy sikertelen 2,5 szezon van mögötte.” Ez hájpolás lenne? Előtte konkrét tényeket írtam le. “Az NB 2 más kávéház.” Valóban az. De ők az NB I B-ből jutottak fel, és az is egy másik kávéház. Nyilván elírás, no offense. Putesszel kapcsolatosan el kellene dönteni, hogy: azért voltak eredmények, mert ő dolgozott a csapattal; vagy azért ment el, mert elege lett. Egyszerre nem lehetett sikeres (kupabronz) elsőszámú operatív szakmai irányító és mellőzött szakmai tanácsadó is. A DEAC minden magyar csapatot legyőzött legalább egyszer az elmúlt 2 szezonban (nem mindkét szezonban, hanem legalább az egyikben). A Szolnokot, a Falcot, a… Olvass tovább »

Ledon Green
Olvasó

Ilyen játékosállománnyal és ilyen háttérrel SIKERTELEN 2,5 szezon van mögötte!!!!Top 4-ért kellene partyban lenni nem a 9-10. helyért! Lehet kötekedni,hogy NB2 vagy NB1 B ,hiszen ugyanarról beszélünk. Patonay meg azért ment el,mert tele volt a puttonya a berényi faszságaival!!!! Kikérték a véleményét aztán a berényi mást tett.Például Patonay már rég elakarta zavarni Amigót,de Berényi kitartott mellette! Katasztrófa volt az Argentin. Amióta Berényi megint magára maradt a csapat zuhanórepülésbe kezdett. Kupabronz után még a 8-ba sem sikerült bekerülni.2 évvel korábban Patonay nélkül a kupa8-ba sem kerültek be,és ne legyen igazam,de most is rezeg a léc!!!! Ébresztő!!! EDZŐ kell a csapathoz nem… Olvass tovább »

TT
Vendég
TT

Ráthonyi engem még tanított. 15 éve jó edzőnek számított, de most már nem nb1-be való. Karakteres, rutinos, akár külföldi edző kellene. De hiába, mert úgysem lesz. Adrián pedig sajnos tényleg vicc. Először rutin kellett volna neki alsóbb osztályban, utánpótlásban, majd 10 év múlva lehet jó edző.

Ledon Green
Olvasó

Az az igazság,hogy addig nem lesz semmilyen előrelépés csak visszalépés amig a Berényi Sándor a csapatnál van! Berényi a Becsky jó barátja,és ezért lett itt edző majd akkor sem rúgták ki amikor lemondott és jött a Patonay segíteni… Majd már ezt a baromságot a Patononay sem bírta és inkább Ő ment és a Berényi maradt! Majd Berényi falból a háttérbe húzódott és kinevezték az NB 1 leggyengébb edzőjét a Kovács Adriánt,akit még a játékosok is kiröhögnek. Közben meg (na ez milyen burleszk dolog) a Berényi adja az utasításokat edzésen meccsen a Kovács Adriánnak!!! Mi ez már? Kabaré a köbön! Ilyen… Olvass tovább »

TT
Vendég
TT

Ez pontosan így van.
Itt akkor lesz változás, ha megint új klub alakul majd új néven egyszer. Lehet ismét eltelik 15 év.

moldi56
Olvasó

Nézem a DEAC honlapját,megmondom őszintén kicsit sok a csapat körül a “fullajtár”,vagyis a vezető.Ahhoz képest,hogy nem egy világverő csapatról beszélünk.Becsky,Berényi,Kovács Adrián a vezető edző,a segédedző és a szakosztályelnök hölgy.

paparazzi
Olvasó

Kosárlabda analfabéták, amire te gondolsz. Büntetőjogi besorolásuk, “hűtlen kezelés”.
Ugyanott tartanak, mint két éve, semmit sem fejlődtek, harcolnak a pla-offért!

Vadkakas
Olvasó

Sajnos igazatok van… Sok pénz, sok hazai szinten jó játékos (- Armwood most már) és mégis kínlódás van. Play off messze, hazai kupadöntő necces lesz…
Kicsit uaz mint Vadkakasos időkben. Nem hozzáértő holdudvar. De hátha egyszer vki észbe kap.
Hajrá DEAC!

moldi56
Olvasó

Ráthonyi Tamás fémjelezte Vadkakasok.Tényleg Ráthonyi a csapatnál van?

Vadkakas
Olvasó

szerintem nincs, de ha nagy baj lesz megint hozzá fognak fordulni, mint már oly sokszor hogy mentse meg a vergődést…
de remélem nem vállalja

TT
Vendég
TT

Erről beszélek már mióta. Ilyen háttérrel és költségvetéssel Top4-ben kellene lenni. Se edző, se vezető, haverok haverjai mindenhol. Nekem nyár végén telt be a hócipőm ezzel a nihillel.
Megtisztulás nem valószínű jó sokáig.
Ez van. Ők jól megélnek, a közönség lassan kihátrál, a légiósok jönnek-mennek, a csapat meg elvegetál a 7-10.hely környékén.

Vilis79
Olvasó

Óriási hír. Köszönjük. Vicc.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés