Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Szabó Fanni távozik Diósgyőrből

“Érezhetően kevesebbet játszottam az elmúlt idényben, és igazából ez az egyetlen oka annak, hogy úgy éreztem, váltanom kell.”:

:

Négy amerikai esztendő után, két évvel ezelőtt érkezett az Aluinvent DVTK-hoz Szabó Fanni, aki most úgy döntött, hogy a szezon végeztével távozik.

– Már korábban is nagyon szimpatikus volt számomra ez a klub. Hallottam a nagyszerű szurkolótáboráról, amely mindig a csapata mögött áll, ezért izgatottan érkeztem. A terveim azonosak voltak a klubéval, vagyis vigyük vissza a Diósgyőrt az őt megillető helyre, Magyarország legjobb négy csapata közé. Amint azt az eredmények jelzik is, ez most megvalósult, és emiatt boldog vagyok – nyilatkozta Szabó a dvtk.eu oldalnak.

Azt is megtudtuk, mi volt a miskolci csapat titka idén.

– Szerintem a csapatkohézióban keresendő a válasz. A második évi csapatban a lányok közül mindenki nagyon szerette a másikat, nem voltak klikkesedések. Talán kívülről is látszódott, hogy jól küzdöttünk, és jó értelemben meghaltunk a pályán a másikért, illetve a csapatért. Az előző szezonban nem mindenki koncentrált megfelelően, ezzel most nem volt gond. Talán Cziczás László is jobban hitt bennünk, és ezáltal az egész csapatnak könnyebben ment a munka.

Végül pedig kiderült, két év után távozik Szabó, mert több játéklehetőséghez szeretne jutni.

– Nekem mindig az lebegett a szemem előtt, hogy nyerjen a csapatom és minél jobb legyen a teljesítménye. Azt a feladatot akartam megcsinálni, amit a csapat érdeke megkívánt, és amire az edzőm kért. Nem volt még időm különösebben böngészni a különböző statisztikákat, de érezhetően kevesebbet játszottam az elmúlt idényben, és igazából ez az egyetlen oka annak, hogy úgy éreztem, váltanom kell. A pihenés után nyáron az lesz a legfontosabb, hogy testileg-lelkileg felkészüljek a következő szezonra.

fotó: dvtk.eu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés