Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Supola Zoltánnak az internetes applikációk is segítik a napi tréningjeit

A Sopron bedobója igyekszik bepótolni a lemaradását az olvasás terén.:

:

HIRDETÉS

A Sopron KC kosarasa, Supola Zoltán szerint azért fájó, hogy idő előtt véget ért a bajnokság, mert a csapat egyértelműen felívelő szakaszban volt – mondta a sopronitema.hu-nak.

Nyilván senkinek sem jó ez a szituáció, épp a bajnokság legizgalmasabb időszaka maradt el. Nekünk, élsportolóknak azonban ebben a helyzetben is meg kell őrizni a jó formánkat. Kaptunk programot az edzői stábtól, ezt igyekszem maximálisan betartani, és igénylem is a napi mozgást. Nemcsak fizikai gyakorlatokat végzek, labdával is szoktam gyakorolni annyit, amennyi lehetséges. Igyekszem fejleszteni, formában tartani magam, fontos a labdavezetés, kosárra dobás ebben a helyzetben is. Internetes applikációk is segítik a napi tréningeinket, és online kapcsolatban vagyunk a szakmai stábbal.

Majd hozzátette: most, hogy több a szabadideje, igyekszik ezt is hasznosan eltölteni.

– Korábban is szerettem főzni, most azonban több lehetőségem van erre, barátnőmmel közösen készítünk el egy-egy finom fogást. Emellett pedig úgy érzem, jócskán volt lemaradásom az olvasásban, most előveszem azokat a könyveket, amiket már egy ideje szerettem volna elolvasni.

Fotó: sopronitema.hu

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook