Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Súlyosan megsérült a Sopron irányítója

Chauncey Collins minimum hat hétre kidőlt.:

:

Chauncey Collins súlyos sérülést szenvedett – adta hírül a soproniak honlapja. Az irányító lábközépcsont törést szenvedett, ami azt jelenti, hogy ő is hosszabb időre, várhatóan 6-8 hétre kidőlt a sorból.

Vezetőségünk ebben a még tovább nehezedő, szinte kritikus helyzetben a szakmai stábbal egyeztetve dönt arról, tesz-e esetleg újabb lépést a már-már aggasztó méreteket öltő sérüléshullám okozta játékoshiány kezelésére

– írja a klub közleménye.

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Artur Doki4.negyedKOKOMendezNGD0729 Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

2 dolog,ami ” Báne ellen szól”:
1.nem nagyon szokott kijönni honfitársaival,nem is nagyon jellemző,hogy alkalmazná őket…igy a Borisov afférnak lehet alapja( ez alapján)

2. “Báne kinyírja a játékosait”
Hát ez sem alaptalan kijelentés úgy gondolom.Biztos lehetne sorolni a példákat…

Aztán az is lehet,hogy ezúttal mindkét ” vádpont” esetében ártatlan a vádlott,nem tudom,nincs rálátásom,a soproniak biztos jobban tudják…)))

NGD0729
Olvasó

Van valakinek valami biztos információja róla, hogy lesz Collins helyett új irányító vagy megvárjuk inkább amíg felépül?

KOKO
Olvasó

Úgy tudni új irányító lesz, már keresik az utódját…
Akkor lesz érdekes amikor Borisov visszatér, mivel Diggsnek 2021. év végéig szerződése van, és 6 légióssal nem leszünk, így könnyen lehet, hogy Fordnak lapát lesz a közeljövőben….

sobis
Olvasó

Tehát sérült
Halász Collins
Supola Fazekas
Borisov
Juhos
Soha ilyet nem is hallottam

moldi56
Olvasó

Juhoson ne lepődjetek meg,ő végig alibizni fog.Ki látta meg benne az isteni szikrát Sopronban nem tudom.Pedig csak figyelni kellett volna,mit nyújtott 2 év alatt az Olajban.

Skcforever
Olvasó

Tehát mégegyszer: tavaly még azt se tudtuk ki az a Dzunics (irónia), mégis 5-6 sérülttel kezdtük a szezont, az első meccseken ugyanúgy kellett összehalászni az ép embereket, mint most. Tehát ez nem nemhiszem, hogy az ő sara lenne, és azt se gondolnám, hogy véletlenek lennének a folyamatos sérülések nálunk…
Collinsot én biztosan elengedném, ennyi időt várni egy ilyen kaki játékosra nagy hiba lenne, Montgomeryvel meg nemtudom mit lehetne kezdeni, 3-4 perc és meghal, Borisovnál pedig tisztázhatná a vezetőség, hogy mi is a valóság, tényleg összebalhézott Dzuniccsal és a helyére érkezett az új srác, vagy visszatér ha felépül? Skc!!

Csippa
Olvasó

Ezért is írtam, ki a felelős a regenerációért, masszázsért, van e igazán hozzáértő ember, eszköz, mert ez évek óta így megy, így nem az edzés módszerekkel van baj…

Skcforever
Olvasó

Igen, egyet értek veled

moldi56
Olvasó

Megértem a soproniakat és végtelenül sajnálom őket.Ha valahol tudják hogy mi az a sérüléshullám,itt mi Szolnokon tudjuk.A 2019-es szezont ezért nem tudtuk behúzni,a kupadöntő után a Falcónak már nagyon könnyű dolga volt.Benke is ekkor pattant meg innen,bár az ő sérülése nem volt annyira súlyos,mondjuk ezt ő jobban tudja.Sok szerencsét nektek.

Vulcano
Olvasó

Ez már tényleg kóros, hogy mindig mindenről ez jut eszedbe. Szili pedig, amúgy sem akart Szolnokra igazolni, csak úgye leszóltak fentről a menedzserének és így lett Olaj játékos. Még ha szolnoki lenne akkor megérteném a csalódottságod, de köze nem volt konkrétan a városhoz. Ahogy Vojának se, ahogy Tóth Ádinak se. Valahogy más csapatok szurkolóit nem látom állandóan sírni egy-egy játékos eligazolása miatt. Ezek szerint ez csak Szolnokon ilyen megbocsájthatalan bűn. Aki hozzátok igazol az nem teszi le ám a hűségesküt és nem köteles örökké ott játszani. Ez meg tényleg beteges, hogy a Sopron irányítójának a sérüléséről szóló cikke alát is… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Ezek tények Vulcano,makacs tények.Én nem bántom Benkét,de ez volt az igazság.Vojvodán és Tóth Ádámon én már túlléptem.

moldi56
Olvasó

Már az is önmagáért beszél,hogy az éves szerződéséből csak 9 hónapot húzott le.Most meg brillirozik nálatok.Most ezért kellene szeretnünk?

Mendez
Olvasó

Ennyire lenézed a Körmendet?
Ejnye-bejnye.

SopronKCfan
Olvasó

Én már csak azon gondolkodom, hogy sírjak vagy nevessek nyomoromban…
Amit Vulcano írt nem hülyeség, van benne realitás.
Természetesen gyógyuljon meg mindenki minél hamarabb, hétvégén az Alba ellen majd az U20-as csapat játszik? Csak mert felnőtt játékosunk nem nagyon maradt…
Szebb folytatást,
SKC!

Vulcano
Olvasó

Csak félve kérdezem meg, de ehhez a hihetetlenül sok sérüléshez nem lehet egy aprócska köze, Báne legendásan kemény edzéseinek? Tudom, őrültség, de hátha.

Csippa
Olvasó

Amennyire én tudom, az már tényleg csak legenda, manapság már felé sem igaz. Inkább az, mi van ott a levegőben, h szezonok óta ez van már…

Vulcano
Olvasó

Én már nem látok bele Báne edzéseibe, csak annyit mondok, hogy régen jellemző volt rá, hogy túlhajtja a játékosokat.

4.negyed
Olvasó

Hat Pakson is volt sérülés bőven mikor ő volt.

NPeeter
Olvasó

Mielőbbi felépülést kívánok minden sérültnek!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés