Connect with us

Bajnokság

Súlyos Valerio-Bodon Vincent sérülése

Több hetet kell kihagynia.:

:

Valerio-Bodon Vincent a Körmend elleni mérkőzés negyedik negyedében sérülést szenvedett. A sportorvosi vizsgálatok után kiderült, hogy a fiatal játékosunk bokája komolyabban sérült, így Vincentre előreláthatólag néhány hét kényszerpihenő vár – írja közleményében az ASE.

Mint ismert, a november 7-i Naturtex-SZTE-Szedeák elleni bajnoki mérkőzése elmarad a paksiaknak, ugyanis az Egis Körmend csapatában egy pozitív koronavírus teszteredmény lett. Mivel az ASE kedden csapott össze a vasiakkal, ezért az ÁNTSZ-el való egyeztetés után, azok a játékosok, akik egyszerre voltak pályán a koronavírusos sportolóval, hatósági karanténba vonultak, ami november 13-ig tart. Ez hét embert érint a csapatból.

Lóránt Péter, Kovács Ákos, Pupp Bence és Ian Baker hétfőtől viszont teljes értékű edzésmunkát végezhet, ugyanis a kardiológiai vizsgálatok után visszakapták sportorvosi engedélyüket.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LeonidaszArtur DokiredmillerExpert Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Jobbulást Vincent!

redmiller
Olvasó

Jobbulást, gyors felépülést kívánok neki!

Leonidasz
Olvasó

Ezen nem értem miért van dislike, gondolom a személyednek szólt.

Expert
Olvasó

Úgy látom a Paks jobbról-balról kapja a pofonokat a sorstól. Persze az már mellékes, hogy továbbra is ők játszották eddig a legtöbb meccset ebben a szezonban.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés