Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Súlyos sérülést szenvedett a ZTE magyar játékosa

Hosszú kihagyás vár rá.:

:

Szerdán a Kecskemét ellen civilben foglalt helyet Bonifert Bendegúz a ZTE kispadján. A játékos a mérkőzés előtti utolsó edzésen szenvedett térdsérülést – írja a ZTE honlapja.

A kedd esti edzésen egy betörésnél ugrottam fel a jobb lábamról és az ugrás pillanatában oldalról kaptam egy ütést a térdemre, ennek hatására befelé megbillent a térdem. Ez olyan érzés volt, mintha kiugrott volna a térdem a helyéről, majd visszaugrott a helyére

– emlékezett vissza játékosunk a sérülés pillanatára.

– Szerda reggel MRI vizsgálaton voltam, melynek csütörtök reggelre jött meg az eredménye. A csapatorvos és más zalaegerszegi orvosok szerint is a keresztszalagom elszakadt, az oldalszalag “csak” részlegesen. Ezt követően a klubbal egyeztetve Budapestre utaztam, hogy egy specialistának is megmutassam a vizsgálat eredményeit. A leleteket megmutattam Dr. Tállay Andrásnak, aki az egyik legjobb ebben a szakmában. Újabb röntgen következett, amely alapján megállapította, hogy a csontok és a porcok nem sérültek, illetve a többi szalag sem. Azt viszont ő is megerősítette, hogy a keresztszalagom elszakadt és ezt mindenképpen műteni kell – nyilatkozta Bonifert.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MivanmivanejjhaZotyómotyóBeniben Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Jobbulást neked!

ejjha
Olvasó

Jobbulást!

Zotyómotyó
Olvasó

Jobbulást!

Beniben
Olvasó

Mielőbbi felépülést Bendi!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés