Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Súlyos sérülés miatt félbeszakadt a ZTE utolsó edzőmeccse

A játékvezetők jobbnak látták lefújni a találkozót, mert a pályáról nem tudták biztonságosan levinni a játékost.

Helios Suns Domzale - Zalakerámia ZTE KK 76-78 (20-17, 19-26, 19-20, 18-15)

Edzőmeccs
Domzale

Domzale: Radovcic 14/6, Pelko 14/3, Prepelic 1, Knezevic 2, Oman 14/9, csere: Konjevic 18/9, Strel -, Bratec 3/3, Florveus 10.

ZTE: Ubilla 15/6, Johnson 9, Williams 19/15, Szabó 6, Agafonov 4. Csere: Gulyás 3/3, Simon -, Bagó 6, Doktor 9/9, Djurics 7/3.

Mivel a Zalakerámia ZTE KK nem játszik az első fordulóban, így volt lehetősége még egy edzőmeccsre. A szlovén első ligás Domzale vendége volt ma este Bencze Tamás együttese.

A mérkőzés elejétől agresszíven védekezett a hazai csapat és csapdázással próbálta megzavarni a magyar gárda labdafelhozatalait. Az első negyed felénél öt ponttal elléptek a kék-fehérek, de a negyed vége a hazaiaké volt (20-17). A folytatásban átvette a mérkőzés irányítását a Zete, és a nagyszünetre már fordult is a kocka (39-43).

A folytatásban állandósult a különbség. A negyedik negyed végén újra feljöttek a hazaiak, de másfél perccel a vége előtt egy súlyosnak tűnő vállsérülés miatt (hazai játékos) a játékvezetők félbeszakították, pontosabban lefújták a mérkőzést, mert a pályáról nem tudták biztonságosan levinni a sérültet. Így maradt a 76-78-as eredmény – derült ki a ztekosar.hu-ról.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Ellenfelünk harcos, agresszív védekezésével, csapdázásaival sok hibára kényszerített bennünket. Jól védekeztünk és támadásban is jó megoldásokat választottunk. Lendületesen és eredményesen játszottunk és szinte végig uraltuk a mérkőzést. Nagyon jól szolgálta a felkészülésünket ez a találkozó. Jó volt látni, hogy idegenben is harcosan és jól mennek a fiúk.

fotó: ztekosar.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Sedmakfunboston_celticsldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Jobbulást a sérültnek!
Azért a sztori nehezen értelmezhető …

boston_celtics
Olvasó

Nekem is. “A pályáról nem tudták biztonságosan levinni a sérült játékost.” Akkor mégis honnan vitték el, a nézőtérről, vagy berendeztek egy műtőt a csarnokban?

Sedmakfun
Olvasó

Gerincserules gyanú volt. Meg kellett várni a mentőt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés